- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
Dragunov
csendes tag
A hátsó lcd-re vehetsz védő fóliát, amit a karcoktól megvédi. Fotós boltban is lelsz, de a PDA-hoz valók ugyanolyan jók hozzá (esetleg ezekből vágni kell).
Nekem tavaly július óta nem sikerült összekarcolnom (maszatos az szokott lenni...) pedig voltam vele egy pár helyen...
-
Dragunov
csendes tag
Nekem is D50-em van egy ideje.
A beégéssel kapcsolatban: a hátsó LCD-n hajlamos beégetettként villogtatni részeket, amiket, ha megnézel utána a gépen akkor beéégésnek nyoma sincs...
Mátrix méréssel kapcsolatban: álltalában -0,3 -0,7 -es kompenzációt alkalmazva a mátrixhoz képest nincs beégés (még a hátsó LCD-n se nagyon), aztán a RAW feldolgozásakor egy picit korigálsz + ba (többnyire kevesebbet, mint amennyit - ba) és szép eredményt ad.
Ez az esetek 80%-ában bejön, ahol meg nem ott úgy is több spotos mérésből neked kell megtalálni az ideális beállításokat...
Próbáld meg így, ha még nem tetted!
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest