- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
alien_
őstag
Észrevettem, már szerkesztettem a hozzászólást. Akkor marad az akció azoknak, akik ott élnek (pl jómagam
)
Én D50-ről közvetlenül szedtem RAW képeket, nem volt gondom a sebességgel. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, h konkrétan ebben az esetben gyorsabb lenne -e kártyaolvasóval, de azért elvárnám, h tudjon annyit egy 100eFt feletti gép átviteli sebességben, mint egy kártyaolvasó
-
Bandus99
őstag
-
Flow
senior tag
-
Flow
senior tag
-
Dare2Live
félisten
ez az oldal fölöttébb gyanus. Nem lepődnék meg ha az elutalod a pénzt és nemkapsz semmit fajtábol lenne, van belölük elég.
pl 33. Nikon D200, 10.2 Megapixel, SLR, Digital Camera w/ Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 Autofocus Lens Kit
$848más legolcsobb helyeken meg csak a váz $1,284
10%difit még elképzelhetőnek tartanék de 30-40%ot nem.
-
Dualon
tag
Szerintem ne mindent egyben akarj megvenni. Építkezz lépcsőzetesen, inkább vegyél egyszer jót, mint kétszer szutykot. A jó természetesen nem csak optikailag értendő, a szokásaidhoz, elvárásaidhoz kell passzolnia.
Én D80-at használtam jóideig, D200-at vettem, nem bántam meg - szerintem megéri a különbség, a számtalan dedikált gomb, a sok-sok finomság használat közben nagyon meghálálja magát.
Objektívekből meg nagyjából egyiket se venném a felsoroltak közül (szerk.: kivéve a 80-200/2.8-at), szóval ott nem szeretnék tanácsot adni.
-
Dare2Live
félisten
Nagyon fontos lenne tudni, hogy mire veszed a gépet, mit akarsz fotózni.
Ha ezt elárulod nem a vaksötétben tapogatozva fogunk ajánlgatni.amit viszont nemértek az a +-20.000fts dolog
pl
d80=180.000ft + 18-200vr=170.000ft =350.000ft
evvel szembe pl
d200 =295.000ft + + 18-200vr=170.000ft =465.000ft
elég nagy a difi nem +-20Kft.váz tartosság egy elég nagy X de Nikon szoval nemkell félni, ha nem ütöd vágod akkor vszeg a zárszerkezet fogja bemondani az unalmast ebböl a szemponbol D200/D300 elvileg jobb de jopár D80at láttam 80.000 expoval és ez iszonyat nagy szám. pl Én mint hobbifotos D80tulaj majd 1év alatt csináltam 4000expot.
más: aszittem csak én vagyok kombájn de látom nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest