- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Aktív témák
-
Dtomi
őstag
válasz
kisbergics #1040 üzenetére
Creativítás, és google.!!! Bármit meg tudsz csinálni távreccs nélkül is ugyan olyanra ha nem jobbra mint a 30 perces expóddal. A csillagjárásos képekket soha nem csinálják 30perces expoval hanem nagyon sok kicsivel maximum 4-5 percesekkel de 30s al is épp olyan jók lesznek csak több kell belőluk. És az érzékelőnek se tesz jót egy 30perces expo.
-
válasz
kisbergics #1044 üzenetére
Különben a távirányító szerintem emellett másra is jó. Például ha telével fotózol, és olyannyira nem akarsz beremegést, hogy még az expogomb lenyomása se zavarjon be. Szóval, ez hasznos befektetés volt. Én is akartam anno, el is mentem megvenni, aztán a boltban mondták, hogy az csak benne van az árjegyzékben, rendeljem meg és majd jövő hét. Úgy két hónap telefonálgatás és jövőhetezés után feladtam, azóta nem is vásárolok boltban mondjuk. Most a példádon felbuzdulva valószínű rendelek egyet a netről.
-
werttzui
addikt
válasz
kisbergics #1042 üzenetére
Szigetelő szalag
-
válasz
kisbergics #1040 üzenetére
''És szerinted én nyomvatartom a gombot az éjszaka közepén valahol mozdulatlanul, hogy csillagjárást fotózzak?''
Öööö... igen? -
Dtomi
őstag
válasz
kisbergics #1033 üzenetére
Az időzítőt se véletlenül tették a gépbe.
-
Dualon
tag
válasz
kisbergics #1033 üzenetére
Hm. Csak ez akadályozott eddig?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
kisbergics #1026 üzenetére
Méregettem az imént, a gép vakupapucsa közepén van egy nagyobb érintkező, ide ért hozzá ugye a vaku alján lévő egyetlen pöcök. Ebben alapból semmi áram nincs, de van három kisebb érintkező, amihez az én vakumból semmi nem ért hozzá, gondolom ezek vezérlik a saját gyártmányú vakukat, az egyiken 6,1 voltot mértem. Abban bízom, hogy a Nikon mérnökei gondoltak arra, hogy valaki megpróbálja a régi vakuját használni, és ezért úgy tervezték meg a gépet, hogy az ne ártson neki. Legalábbis remélem.....
-
csiga997
őstag
válasz
kisbergics #811 üzenetére
És fél óra nem elég??
-
csiga997
őstag
válasz
kisbergics #806 üzenetére
Ameddig le nem merül.
-
válasz
kisbergics #794 üzenetére
Bár nekem D70-em van de szerintem ez ugyanott van a menüben. A legalsó settings menü, és ott nekem felülről a második opció, hogy File No. Seq., ezt kellett On-ra állítani.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin's Creed Odyssey
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest