Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
subidu #41613 üzenetére
Nézegettem a képeimet amiket otthon belső térben lőttem és 40-55 között van a zöme.
Nem azt mondom, hogy hatalmas a tér, de lehet hátrébb menni.
35ös is nagyon szimpatikus, de most elég kedvezően tudom megvenni a fix 50est... Újonnan 50ért lehetséges, viszont 35-ösre nincs kedvezmény!imyourfriend: Köszi, hát itt Szegeden körbenézek, de nem is ismerek olyat aki bérléssel foglalkozik, itt a fórumról van aki szegedi, de hát személyesen nem ismerem őket sajnos.
Akiknek meg a köreimben DSLRjük van még jó, hogy Canon-nal vannak felvértezve
Egyébként korábban ez az egy pici visszatartó ok volt a Nikon mellett számomra, hogy ha kölcsön kell kérni valamit, amit nem nagyon szeretek, habár mindig nagyon vigyázok a saját cuccaimra is, nem hogy a máséra, akkor gázban vagyok.
Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest