- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
alientwo #20890 üzenetére
Terheld le 15-20 percig a vasat és nézd meg akkor a hőfokokat, ha "csálén áll a hűtő", akkor észre fogod venni.... amúgy falun elmegy kategória, inkább a max hőfokra érdemes odafigyelni.
Pasztázni nagyobb géptakarításokkor érdemes.. akkor úgyis kiveszed a gépet a helyéről és leveszed az oldallapját...
Nálam paszta csak nyomokban található rajta (párszor levettem a hűtőt), mivel lusta vagyok pasztázgatni, pedig a 30g-os MX2 1m-en belül van.
Léggel ezt mondjuk ne csináld meg, de nálam víz van és kb a leszarom kategória. -
HSM
félisten
válasz
alientwo #20595 üzenetére
Húh, én most toltam végig a metro-t, 5850-et is le tudta fektetni egy-két rész maxon, pedig csak AAA-volt rajta, 1680*1050... Igaz, elvileg csak DX11-ben megy minden, levéve High-ra már bírta az is de nekem fullon jobban bejött picit dadogva is...
Ott nem tudom, mennyit számít a proci, mert a játék nagyon-nagyon gyilkolja a VGA-t, és nekem állandóan 21*175Mhz-en megy, 1400@CL7-es ramokkal, HT OFF... Bár anno a Crysis-re is azt hittem, nem fog gyorsulni a tuingtól, mert az is a VGA-t nyírta inkább, de mégis szépen meglódult tőle. Ki kell próbálni.
-
HSM
félisten
válasz
alientwo #20589 üzenetére
Mert rengeteg progi csak 1 magot használ. Ott te annyit látsz, hogy a proci jég hideg, és kb. 25%-on teker. (HT-on ugyanez 12%.) Namost ettől függetlenül ha felhúzod 4ghz-re, akkor ugyanekkora terhelést fogsz látni, de a programod jval-jóval gyorsabb lessz. És ugyanez a jelenség a maximum 2-3 (HT ON 2-7) szálat támogató progik esetében is, csak a %-ok mások. Ezért.
(#20590) tom_tol: A lassú nem erős kifejezés picit? Nem inkább lassabb? Vagy méginkább kevésbé nagyongyors?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest