- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
19_OsY_81 #18834 üzenetére
Szeva.
Ai Tweaker-ben van egy Intel Turbo Mode Tech menüpont, azt rakd enabled-re. 3. vagy 4. opció. Alapból az be van kapcsolva. Úgy tudod megnézni, ha win alatt indítasz egy stressz progit, mondjuk Prime Blend, és közben nézed cpu-z-ben a szorzót. Ha az 21-et ír, akkor működik a turbo.
Egyébként alapon használod a procit, vagy kicsit szeretnéd megrángatni a bajszát?
A HT -t nyugodtan kapcsold ki, ha csak játszol fölösleges, talán még egyes esetekben lassíthat is.
A harmadik kérdésedet nem értem, nem tudom mire akarsz kilyukadni.Mi a menüpont neve?
mod: Jut eszembe, nem a speedstep vagy mi az anyámkínjára gondolsz? -
katt777
félisten
válasz
19_OsY_81 #18542 üzenetére
Az vmi beállítás-hiba lesz, vsz. RAM-oknál.
A kézikönyv sokat segíthet, mindenesetre nekem úgy rémlik, hogy Turbo néven van.
Játékokhoz miért kell kikapcsolni a HT-t? Amelyik nem használja, az úgyis csak 4 magot visz (pl. BS2), amelyik meg igen, az szép alacsonyan elmegy 8 szálon (pl. Wolf2009). -
HSM
félisten
válasz
19_OsY_81 #17962 üzenetére
Nagyot, erőset.
Azonkívül amelyik szimpatikus.... Ja, és inkább itt kéne az ilyesmikkel foglalkozni, pláne ON-ban: Milyen cpu hűtőt vegyek? topic.....
-
Lacc88
senior tag
válasz
19_OsY_81 #16973 üzenetére
Nekem volt AMD Phenom 2 X 955 azt adtam el , és vettem i7-et !
Jók azok a procik , de ha tényleg van pénzed , és időtálló gépet szeretnél , akkor 1366 !!!
Arról meg nem is beszélve , ha tuning őrült vagy , akkor meg nincs miről beszélni.
Ja , még az nem tetszett az AMD ára kurvára esett , míg az intel sokkal jobban tartja az árát !És ha valamikro váltanál nem buksz annyit mint az AMD-n , ebben biztos vagyok !üdv.
-
katt777
félisten
válasz
19_OsY_81 #16973 üzenetére
"Bika" gép?
ASUS Lamborghini!
AMD- felejts el (főleg, hogy még az ára sem szól mellette, hiszen az Intel mindig az AMD teljesítménye alá áraz), játékokkal kapcsolatban meg elég pár hsz-t visszaolvasnod.
Amire te gondolsz, az notikban van, az X58 turbója más dolog. Azzal kapsz +1X szorzót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest