- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cingi1979
tag
válasz
kenand #49454 üzenetére
Annyit kiderítettem, hogy nem kell mikrokód a procinak. Kell 2 program amivel mgnyitom az eredeti bios.CAP-ot. Ezt meg is csináltam, először modosítani kell egy beállítást a bios file menteni. Utána a másik programmal megnyitni és akkor is modosítani kell egy beállítást és menteni. Ez után a CAP Bin fájl lesz. Átnevezni és menteni. Ezeket megcsináltam de nem tudtam frissíteni a biost mert a méret megváltozott és elutasította az alaplapi flash a frissítést. USB flash sem sikerűlt. Elvileg fel kellene oldani az írás védelmet a bios fájlban de oda már megint egy másik program kell ami fizetős és én nem vagyok programozó, hogy ezeket a dolgokat megértsem és kivitelezni tudjam. Tehát egyenlőre jégre tettem ezt a projectet.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest