- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a segítségetekre, tanácsotokra.
Van egy Benq T905-ös 19"-os lcd monitorom. Az a hibajelenség, hogy ha bekapcsolom egy pillanatra felvillan a Benq felirat, és a sárga led is, aztán a kép is, a led is kialszik. Ha újra megnyomom a gombot, megint ugyanez. Szétkaptam, a csatlakozókat befújtam kontakt sprayvel de nem segített.
Szerintetek mi lehet a probléma, hogyan lehetne megoldani?Előre is köszönöm a segítségetek!
LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
Köszi a választ! És hogyan lehetne megjavítani ezt a hibát? (nem tudom számít-e, de futár hozta a monitort ami szállítás előtt működött, lehet hogy a mozgatástól, hidegtől, vagy párától lett baja.)
-
formengil
tag
-
formengil
tag
Hát én is ettől tartok. Természetesen nem hajlandó visszafizetni az árat, de hát ez van. Ezért próbálom a lehető legolcsóbban megjavítani.
Kerestem púpos elkókat, de azok szemre rendben voltak.
Ha minden kötél szakad, egy szaki kb mennyiért javítja meg?LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
válasz axlrose32 #8305 üzenetére
Szia!
Vártunk a bekapcsolással, "száradt" vagy 3 órát de lehet hogy nem volt elég neki.Az az igazság hogy nem akarok már sokat költeni rá, hibátlanként vettem, ezért nem volt túl olcsó.
De könnyen lehet hogy rátok bízom a dolgot a végén. Merre lehet megtalálni titeket?LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
Sziasztok!
Elszállt az egyik inverter trafó a Benq monitoromban. A trafó száma 19.26048.011. Szerintetek ezt helyettesítheti egy 19.26050.011-es trafó ami szintén Benq monitorból való? Mi a különbség a kettő között?
-
formengil
tag
axlrose32
Köszönöm szépen a monitor javítást! Azóta is tökéletesen szuperál! Ha lesz még monitor gondom, téged kereslek először! Köszönök mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix XG248Q 24", 240Hz, 1ms, G-SYNC, FreeSync, Asus Aura Sync.
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest