- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
alitak #10885 üzenetére
"Anti-glare with hard-coat 3H"
Ha újonnan vett monitor, én megpróbálnám az eladóval megbeszélni, hogy visszacserélhessem egy kevésbbé durva fóliával bevont, esetleg egy fényes kijelzőjű monitorra. Ha viszont használtan vett, és nem garis, akkor felmerülhet az AG-coating eltávolításának lehetősége is. Neten láttam már cikkeket erről, de nehéz és kockázatos műveletnek tűnik, úgyhogy ha emellett döntenél (vagy a haver), akkor azt javaslom bízd szakemberre.
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
alitak #10881 üzenetére
Én is egyre inkább úgy sejtem, hogy pusztán arról van szó, hogy az adott típus az átlagosnál durvább tükröződésgátló fóliát kapott, amihez az újdonsült tulaj nincs hozzászokva. Bár az ezzel járó fénytörés engem is zavar, szerintem azért meg lehet szokni.
Mi a monitor pontos típusa? -
El Kebir
őstag
válasz
alitak #10881 üzenetére
Esetleg a panel matt felülete zavarja? (mert lehet a panelen egy tükröződésgátló fólia, a típusleírásban a gyártó feltünteti, hogy az adott monitor anti-glare vagy glossy)
a képeken nem veszek észre semmit (csak olyasmit amit fényképezési hibának gondolok), jelöld rajtuk mi a probléma, ha csak a kép egy részén látszik és nem a teljes képen, na meg nagyon homályosak...
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
alitak #10874 üzenetére
Nagy segítség lenne, ha tudnál éles, közeli fotót, esetleg videót linkelni a jelenségről, mert így elég nehéz elképzelni, hogy egyáltalán hogy néz ki ez a hiba. Elsőre arra gondoltam, hogy esetleg csak annyiról lehet szó, hogy a korábbiaknál durvább antiglare coating-gal (tükröződésgátló bevonat) felszerelt monitor került az asztalra. De ha erről lenne szó, akkor a kijelző teljes felületét érintené a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged