- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aprósólyom
addikt
Szerintem nem driver gond, hiszen minden monitornál elég ha a windows már plug and play megjelenítőként felismeri, mert már akkor is rendesen kezeli. (eddigi tapasztalataim szerint) De most még így sem ismeri fel, mert ugye valamikor a windows is felismeri tipus szerint driver nélkül de ezt a moncsimat egy ideje nem. (Philips-emet vidéken felismeri típus szeirnt driver nélkül) De mostmár lehet csak azért is keresek drivert, bár szerintem hardveres gond lehet...
A kettő monitorkábel belső vezetékszáma is különböző? Nem lehetne összelogikázni valahogy a kettőt? Mert ugye ugyanazt a jelet kell ugyanannyi vezetéken fogania mindkettő monitornak csak gondolom különböző gyártó különbözőképpen vezeti el/csatlakoztatja a jelet az áramkörhöz.
opcionális megoldásként keress ugyanolyan vagy hasonló rossz monitort mint amit meg akarsz javítani. Megveszed olcsóért, a kábelt meg kiveszed belőle. -
Aprósólyom
addikt
Én még nem szereltem. De ha józan paraszti eszemre hagyatkozom, nem hiszem, hogy lenne ennek alapja, mert mind a kettőnek kompatibilisnek kell lennie a D-SUB csatlakozóval. Ergo a kábel nem különbözhet, max más színű vezetékeket tudok elképzelni, vagy más sorrendben forrasztja a két gyártó így érdemes odafigyelni. Én tuti megpróbálnám a barkácsolást. Ilyen időben minden megmentett forint "aranyat" ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Synology NAS
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged