Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dawe966 #20782 üzenetére
Táp hiba olyan, hogy hol működik, hol nem, aztán már be se kapcsol a monitor. De nálad még akkor a videókártya is lehet hibás, ezért jó a keresztpróba, hogy ki lehet szűrni a bűnöst. Kérd el a szomszéd monitorát, hogy azzal mit művel, vagy vidd át hozzá a géped tesztelni.
-
törölt tag
válasz
Dawe966 #20779 üzenetére
Én is a tápot mondanám, aminek a javítása kompletten egy szervizben biztos van vagy 10k-15k, és az öreg monitoroknál már nem biztos, hogy megéri, főleg, hogy ez csak 19-es méretű. Helyette néznék egy újat, már 25k-tól lehet venni 22"-ost.
Olcsóbban is meg lehet oldani, ha szét tudod sk szerelni, és a tápegységen a felpúposodott kondikat kicseréltetni egy műszerész ismerőssel, vagy bárkivel, aki meg tudja csinálni. Nekem így került egy ezresbe, ennyit megért még ha nem is jött volna be, többet már nem akartam rákölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung Full HD LED Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged