- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyetvai19
tag
válasz
kalap12 #12501 üzenetére
Hát én nem tudom hogy vagy vele de én most egy 40" Samsung tv-t használok monitornak és kb 120cmről lesem .. lehet kicsit közel van de engem nem zavar !Am sztem 24 colhoz az 50 cm bőven elég .. lehet érzékenyebb vagy ezekre a hülyeségekre és hamar megfájdul fejed v szemed ..
-
kasa85
őstag
válasz
kalap12 #12532 üzenetére
Fogyasztó védelem csúnyán rájuk szállna,hogy a termékükből már a 7ik cserét várom mert az ez ezelőttiek szarok voltak.
A fogyasztó védelem elő írja a garanciai feltételeket illetve azt is,hogy csere termék esetén a termék garanciájának lejárta 0ik,és újra indul az egész-(#12534) El Kebir
Köszi én is így gondolom,hogy termék csere után a garancia újra indul.(#12532) kalap12
Ha találsz nekem olyan irományt HP oldalán ami nem így van előre is meg köszönném -
El Kebir
őstag
válasz
kalap12 #12526 üzenetére
Nem értem miért panaszkodsz...mikor:
"amit most vettem nemrég, tökéletes, mi a francnak jobb?"
...vagy csak nem bontottad ki az igazság minden részletét?
Állítsd be a fényerőt arra ami számodra már nem zavaró... írjam le még kétszer?
A monitor színeinek összegányolására meg végképp ne kérj segítséget, az menni fog neked egyedül is.(#12531) kasa85
igen, cserénél újraindul, majd hajtsd be rajtuk, amíg nincs rá szükség felesleges ELŐRE ezen agyalnod...
-
kasa85
őstag
válasz
kalap12 #12529 üzenetére
Pedig ez bevezetett tény amint csere termékre kerül a sor a fogyasztó védelem által mivel frisset kapok arra illő adniuk 3 évet mivel zsír új a monitor,és lehet 2 hét garancia lejárta után neki is annyi.
Amúgy meg ne őregez engemet legfeljebb annak mond akivel egy idős vagy fórumtárs.
Egy kis kultúra nem árt tudom nem megy így becsületesnek lenni faluhelyen puff egy pofon csörömpöl a tányér. -
D4v3
őstag
válasz
kalap12 #12506 üzenetére
A naplemente után (amit bemér magának vagy te állítod be) megváltoztatja a színeket kicsit narancssárgásra, hogy ne égesse ki a szemedet a monitor este. Elvileg ugye úgy van beállítva a fényerő a monitorokon, hogy ne érje nagyobb fény a szemedet, mintha kint lennél a szabadban és sütne a nap. Este viszont ugyanezt a fényerőt nyomja, ami máris nem tesz olyan jót a szemnek. Nekem bevált.
-
D4v3
őstag
válasz
kalap12 #12503 üzenetére
Próbáld ki ezt a progit, ha nem használnád f.lux
Kicsit mások lesznek a színek ugyan naplemente után, de nekem pl. elég durván nézett ki a szemem néhány hosszú éjszakán át tartó monitor bámulás után, ezt használva pedig azóta sincs semmi problémám és érezhetően jobb is nézni hosszan a monitort. Kicsit fura lesz megszokni, de pár óra kérdése az egész szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest