- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
Kean_Sorbo #16608 üzenetére
az király
-
kisza25
félisten
válasz
Kean_Sorbo #14780 üzenetére
ezt ott ajánlották és állítólag nem is PWM-es, de közben megváltoztathatták, vagy a fene sem tudja
azért nem számítottam erre egy dell p2414Hmonitornál, hogy számomra használhatatlan lesz -
ViharVadász
őstag
válasz
Kean_Sorbo #14420 üzenetére
A probléma az, hogy a menüt sem lehet előhozni. Kiírja azt ami a képen van, semmire nem reagál, csatornát se lehetne váltani, menüt se lehet előhozni, stb... :S
-
mhorvat
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #14415 üzenetére
Sajnos ez sem nyert. Az a baj, hogy tényleg olyan, mintha fizikailag nem lenne rákötve a külső monitor, semmi jele annak, hogy bármilyen szinten is észlelni a hardvert. Ezért is gondolom, hogy hibás a kábel.
-
mhorvat
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #14412 üzenetére
Köszönöm a tippet, de sajnos nem használt. Azt írja, nincs kimeneti jel a DP-on.
-
tornas
őstag
válasz
Kean_Sorbo #14399 üzenetére
Ha látja a képet a "kikapcsolt" monitor kijelzőjén, akkor fénycső és / vagy inverter gondja lesz.
-
Clickbait
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #14321 üzenetére
Az enyémnek már minden baja van, igaz pár napja nem volt egy másodperces sötétedés, de már akkor is zúg ha hálózatban van a monitor. Eddig megoldotta ha vártam ill. újrainditottam a gépet.
Nem tudok már mit kezdeni vele, minden létező fórumot végignéztem vagy gari, vagy megszokom.
Valamikor majd visszaküldöm és meglátjuk.
-
deadwing
addikt
válasz
Kean_Sorbo #14285 üzenetére
Köszi a választ.
Én meg azt hittem a monitor hülyesége, mivel BF4 alatt sem tudom használni 144Hz-en. Ahogy átállítom, azonnal restartol az egész gép... tuning nélkül is ezt műveli. 120Hz-en tökéletes, csak 144-en akad ki. Esetleg erre a problémára nem tudsz megoldást? Elég egyébként bőven a 120 is persze, de ha már tud a monitor többet, akkor használnám is.
Jut eszembe, BF3 illetve más játékkal még nem próbáltam ki, de csak holnap fogom tudni. Az is lehet hogy a BF4 bugzik... remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 4
- Bittorrent topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest