- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
ViZion #12652 üzenetére
asszony ma egész nap dolgozott (LO, MS Office, ilyesmik), netezni nem nagyon netezett. Több ember életére esküszik, h folyamatos word használatnál sem volt ilyen "effekt". Ahogy kitárgyaltuk, eddig csak nálam, böngészés közben jelentkezett (Chrome mindig fut nekem...). Lehet ez Chrome hiba?
Rákeresve van ilyen hiba...
de majd pihenten utánajárok, hogy mikori esetek.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
ViZion #12595 üzenetére
Hmmm,értem én,hogy el fogadott,csak hogy éppenséggel (legalább is én így véltem felfedezni) belekötöttél a helyesírásába úgy,hogy még magad sem tudsz nyelvtanilag/helyesírásilag értelmes mondatot össze rakni,ráadásul szlengekben beszélsz.Sajnos az emberek 99% nem tud helyesen írni az interneten,hiszen a 99% azt hiszi,bármit megtehet az interneten,és ha létezik ez a "csoda" (internet),akkor itt simán bele is sz*rhatunk a helyesírásba,mert ki nézi,kit érdekel?(És csodák csodája,így butul el az ember!) Egyébként,nem csak egy rövidítésbe kötöttem bele.Ha vissza olvasod,és leellenőrzöd,akkor neked is be kell látnod,hogy nyelvtanilag katasztrófa a kommented.Amikor papíron írsz tollbamondást,akkor is szoktál szóközt ki tenni az írásjelek után?
Amúgy is,99%-ban elfogadott ez a szokás,hogy a te szavaiddal éljek.Ha fáradt vagy,akkor inkább ne köss bele mások helyesírásába,vagy előtte bizonyosodj meg arról,hogy Te TÖKÉLETES VAGY-E!Engem nem igazán érdekel,(és már írtam is) hogy miért veszekedtek (egyébként,már kb. 2 napja olvasgatom ezt a vitát) mert én nem ahhoz szóltam hozzá.Ha pedig a helyesírás ennyire másodlagos,akkor miért dobtad a fejéhez?
Alapból már ezzel kezdődött a kommented.Akkor mégsem olyan másodlagos,ugye?
Nem támadásból írtam ezt,és az előző véleményemet se,csak hát úgy bele kötni a másikba,hogy még te sem vagy tökéletes,de még csak közöd sincs hozzá helyesírásilag és nyelvtanilag,azért az egy kicsit égő.Ezzel így saját magadnak ástál vermet,és szépen bele is estél
.Vigaszként írom:nem te vagy az egyetlen ilyen,voltak már sokkal rosszabb esetek is.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
ViZion #12593 üzenetére
Nem akarok beleszólni,csak egy apró kis "hibát" véltem felfedezni a Te mondandódban is:"h".Ilyen szó mióta létezik?Egy kicsit megerőltethetted volna magadat,mert aki helyesírásról akarja osztani az észt,az ne szlengben írjon.
Ne válaszolj, ahogy írsz azt úgysem elolvasuk el. (És nem csak ez az egy van,még legalább kettőt tudnák idézni,de azzal már túlságosan lenyomtam volna az egódat.)
Ezt a mondatot vagy azért írtad így,mert fáradt voltál,vagy csak egyszerűen 1-es voltál nyelvtanból.Persze,én még mindig azt mondom,hogy nem az interneten kell helyesen írni/fogalmazni,(érettségi) de ha már ennyire kötekedős kedvünkben vagyunk... Szóval csak módjával dobálózzunk az értelmesebbnél értelmesebb mondatokkal,szavakkal.Azt azért látom,hogy próbáltál választékosan írni,de ettől még nem leszel jobb senkinél sem,már elnézést
Egyébként,nem vagyok senki oldalán sem ebben a vitában,csak vicces látni,hogy valaki el kezd okoskodni a saját rovására
-
El Kebir
őstag
válasz
ViZion #12570 üzenetére
DP kábellel megy?
mert arra volt már példa másoknál is (ultrasharp témákban megtalálható), hogy DP kábellel látszólag ok nélkül, vagy külső zavarra, pl mobiltelefon, néha 1s-re kép elmegy majd visszajön."csak az és a felbontás változott"
ha ugyanazzal kábellel megy, a felbontás se kevés változás, mert ahhoz nagyobb sávszélességet kell a kábelnek tudni biztosítani, az alacsonyabb felbontást még tudhatja, a magasabbat már nem feltétlenül, vagy nem hibátlanul, ha nem teljesen korrekt a kábel minősége.
-
fero02
nagyúr
válasz
ViZion #12566 üzenetére
Ez túl új, hogy ilyen hibája legyen. Ettől függetlenül nem lehetetlen (pláne, hogy Dell), de nem 99% nem erre voksolnék. Az inverter hiba leginkább induláskor szokott jelentkezni.
VÁMpír: milyen monitorról van szó? Mindig csak első restartot követően lesz kép? Második, harmadik újraindításra sosem volt szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest