- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Vasinger! #14508 üzenetére
Ha nincs kitéve mozgatásnak, feszítésnek, akkor mindegy szerintem, de általában arra célszerű törekedni, hogy minél kevesebb csatlakozó legyen a jel útjában, mert hibaforrás és minőségcsökkentő is lehet.
Használtam 5 méteres DVI-HDMI kábelt, amikor olyan kellett a számítógéphez, az is jól működött. Később a HDMI-kimenetes alaplaphoz már HDMI-kábelt használtam, a TV-vel való összekötéshez. Van egy átalakítóm, az is végzi a dolgát, ha épp arra van szükség.
Nekem alapvetően szimpatikusabb, ha nincs átalakító, de például olyanra is lehet gondolni, ha később HDMI-s géped lesz, akkor feleslegesen vettél DVI-kábelt. Ez már egyéni szempontok kérdése.
-
-
-
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Vasinger! #3862 üzenetére
Szia.Én csak a lehetséges hibák szerint írtam,de ha te egy kicsit rámenősebb vagy a szervizzel talán tökéletesebb lenne.Hidd el bármit is csináltak a Vezérlő panelon a DVI-D nem jó ez azt mutatja hogy lelkiismeretlenül dolgoznak.Az hogy cseréltek benne valamit vagy újra írták a memoriát,nem fogja megoldani a DVI-hibát csak a teljes vezérlő panel csere.Kívánom a hogy minél előbb jó használható monitorod legyen.Üdv.
-
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Vasinger! #3847 üzenetére
Szia.Lehet hogy rossz volt a táp vagy csak azt mondták,de hidd el vezérlő panel eeprom hiba,mert Az analog és DVI-re is a bemenetnél van egy eeprom IC amik a bemenö jelet dolgozzák fel.Mivel biztosan nincs nekik eeprom menedzser programozójuk egyszerűbb a tápra fogni.Az egész vezérlő panelt ki kell hogy cseréljék.Ha nem fogyasztóvédelem majd megteszi írj nekik.Csak ne húzd fel magad inkább csapj az asztalra ha nem adtam volna el az eeprom égetőm megcsináltam volna neked.ÜDV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Full HD LED Monitor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged