- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
válasz
LamerGyuri #6632 üzenetére
Googleben a képkeresőbe húzd át a képedet találsz hasonló képeket ahogy láttam itt nem a monitor lesz a ludas hanem a vga kari produkál valami érdekeset.
Bár lehet tévedek gyenge az angol tudásomPróbáld ki másik monitorral ha tudod.
-
sursa
újonc
válasz
szia a miénkkel is hasonló a baj, bár az sokszor bekapcsoláskor is csinálja és egyre erősödik! gőzöm sincsen mit tegyek vele! 15 éves monitor, szerintem nemsok esély van a túlélésre
-
Whaazzup
senior tag
válasz
LamerGyuri #6684 üzenetére
Szia.Szerintem a jövőhét közepe után,megfelel valamelyik napon de addig még írók én hozzám kell hoznod Csepelre mivel a kollégám vidéki.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
LamerGyuri #6676 üzenetére
Szia,csak akkor van értelme ha van próba illetve csere paneled mert így könnyebb kizárni a hiba forrását,mivel a te monitorod te döntésed mit teszel semmi nem muszáj.Ha beszéltem a kollégámmal (szabin van most) megnézzük mi van nálunk ehhez a moncsihoz.DE mondom szerintem kijelző hiba,nálunk van amire rádugjuk és máris látjuk hogy a kijelző jó e.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
LamerGyuri #6669 üzenetére
Szia.A kijelző elektronikát csak javítani lehet ha szerencséd van,de a többi panel cserélhető ha netán mégse ez lenne a baj,és javítható is.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Szia.A kijelző panel elektronika hibája általában,de könnyen kiszűrhető próba panellel.ÜDV.
-
Revolit
senior tag
válasz
LamerGyuri #6652 üzenetére
Miért ne, a neten nem hazudnak
Amúgy rég láttam, most rákerestem hogy "mobile phone popcorn", egyből kidobta youtube videót. Úgy, hogy minden komment "fake" úgy már biztosan nem hinném el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged