Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, hogy van egy monitorom: asus vh228d , ezt használtam eddig a notebookra kötve, de eddig nem láttam ilyet , mint most leirok. Amikor megvettem egy asztali gépet úgy döntöttem hogy rákötöm a monitort, igaz a vga ( gigabyte gtx 660 oc) nincs d-sub kimenet, de szereztem átalakítót. Szóval Film, alap használat esetén nincs semmi baj, de ha a vga nekiáll dolgozni, akkor a monitor elkezd csíkozodni(interferencia ?), először, monitor hibára gondoltam , elvitettem az asusal, leírtam hogy a vga nagyobb teljesítményfelvétel esetén a monitor csikozodik, de visszahozták, hogy nincs baja.Ez után azt észevettem , mivel koliban lakok hogy vannak túlfeszmentesitett konnektorok, ha ilyenbe dugom a monitort kevésbé csikozodik. És végül azt is észrevettem ha nem egy konnektorrol(3 helye van a konnektoron) megy a gép, hanem egy teljessen másikról akkor minimálisra csökken.
Ezután ugy döntöttem hogy a koliban lévő villanyszerelőt ráveszem nézze meg hogy nem az elektromos hálózattal van-e a baj, megnézte, mért rajta feszültséget - azt mondta hogy stabilan jön a 225-230 és nem tudta meghuzni a csavarokat. Szóval tanácstalan vagyok mi lehet a hiba oka, mivel próbáltam más vga kábellel , a gépet kipróbáltam más szobában, a gépet kipróbáltam más monitoron, akkor ott nem volt hiba.
Már csak annak tudnám be a hibát hogy dvi-a -ről alakitom a jelet d-sub-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest