Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ceripapa

    aktív tag

    Sziasztok!
    A következő lenne a problémám, hogy van egy monitorom: asus vh228d , ezt használtam eddig a notebookra kötve, de eddig nem láttam ilyet , mint most leirok. Amikor megvettem egy asztali gépet úgy döntöttem hogy rákötöm a monitort, igaz a vga ( gigabyte gtx 660 oc) nincs d-sub kimenet, de szereztem átalakítót. Szóval Film, alap használat esetén nincs semmi baj, de ha a vga nekiáll dolgozni, akkor a monitor elkezd csíkozodni(interferencia ?), először, monitor hibára gondoltam , elvitettem az asusal, leírtam hogy a vga nagyobb teljesítményfelvétel esetén a monitor csikozodik, de visszahozták, hogy nincs baja.

    Ez után azt észevettem , mivel koliban lakok hogy vannak túlfeszmentesitett konnektorok, ha ilyenbe dugom a monitort kevésbé csikozodik. És végül azt is észrevettem ha nem egy konnektorrol(3 helye van a konnektoron) megy a gép, hanem egy teljessen másikról akkor minimálisra csökken.

    Ezután ugy döntöttem hogy a koliban lévő villanyszerelőt ráveszem nézze meg hogy nem az elektromos hálózattal van-e a baj, megnézte, mért rajta feszültséget - azt mondta hogy stabilan jön a 225-230 és nem tudta meghuzni a csavarokat. Szóval tanácstalan vagyok mi lehet a hiba oka, mivel próbáltam más vga kábellel , a gépet kipróbáltam más szobában, a gépet kipróbáltam más monitoron, akkor ott nem volt hiba.

    Már csak annak tudnám be a hibát hogy dvi-a -ről alakitom a jelet d-sub-ra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák