- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
dekla dok #222 üzenetére
Szevasz
Eladó járgányom ugyan nincs, de az őszi modellvasút kiállításon vettem, 4500Ft-ért egy BR92-eset !
Egy-egy volt két aladónál. Mindkettőt kipróbáltam, egyik kissé nehézkesen ment, a másik viszont jól futott, igaz, gyárilag hiányoznak róla az első lámpa imitációk, de nekem lényegesebb, hogy fut.
A másik szebb festésű volt és megvolt a lámpaimitáció is, de mit érek, vele, ha alig megy !Szóval csak azt akartam mondani, ennyiért is lehet mozdonyt kapni !
Drukkolok, hogy sikerüljön szerezned egyet !
Üdv.:
-
st.hubertus
tag
válasz
dekla dok #222 üzenetére
Én már pár hete figyelgetem a vaterát és más aprós oldalakat. Szinte lehetetlenség ennyiért jó állapotú mozdonyt találni. Ha nagy mákod van, néhány helyen találhatsz 6-12 000 között jó állapotú mozdonyokat, de ami árban ez alatt van, az gyanús. Vagy törött, vagy nem megy rendesen, vagy valami kezdő szettből lett kiszedve.
-
Batman2
őstag
válasz
dekla dok #218 üzenetére
Szevasz
Szóval egy régebbi és egy új H0-ás modell között nyilvány van sok külalaki különbség
, amúgy a kocsik, mozdonyok csatlakozása között is lehet különbség, ezt nem ismerem.
A H0-ás - H0-ás közötti passzolásra az előbbit tudnám mondani, csatlakozó kérdése !
Meg vannak a maguk problémái a régi sineknek, pl. kopottak lehetnek, emiatt rossz a vezetés, akadozva és változó tempóval mehetnek rajta a mozdonyok. Amúgy meg kicsit ívesre koptatja a járgányok kerekeit is.
De egyébként ez is működik, nekem is totál ilyenekből áll a pálya, csak TT méretben.Természetesen két trafó között is lehet számos különbség, csak hogy egy fotnosabbat mondjak, csak a pályát tudja szabályozni, tehát csak 12V egyenáramot ad, vagy van "tartozék" kimenete is, amivel a jelzőket, váltókat, utca, ház megvilágítását lehet táplálni. Ilyen utóbbi típus pl. az FZ1 régi keletnémet vasúti trafó.
Írd a konkrét problémát, kérdést, és akkor pontosabban tudok válaszolni.
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple TV+
- BestBuy topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest