Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Érdekes, kerekfej másik topicban mostanában Kingston helyett Samsungot ajánl, megbízok benne korábbi hsz-i alapján, no de,
évekkel ezelőtt vásárolt 8GB Kingstonom hibátlan, viszont egy Samsung kártya fura hibát generál.
Legális boltban vettem, gb 4-8 GB környékén mindig elkezdi, hogy a Panasonic FZ38 fényképező nem tud rá írni, szinte mindig 2-3 esetleg 4 egymás utáni hibát generál, aztán egy ideig megint ment rá. Boltnál (Aqua) mikor visszavittem,szét tesztelték, állítólag hibátlan, SD Format, mindenféle volt rá, a gép könyve szerint kezelnie kell ezt a 16GB-s méretet is....
volt olyan is, hogy PC-s kártyaolvasóba rakva elsőre nem ismerte fel, ki-és-be dugás után igen, na, gondolom kuka előbb-utóbb, persze megnézhetem az érintkezőket, de se koszosak, se porosak....most a jó kártyát nem találom,amúgy is jó lenne biztonsági tartalék, szóval mit is vegyek?
jó lenne artijusos matricát kikerülni, most nem tudom, piacon mi a helyzet, 1-2 kártya esetén megéri, csak külföldről lehet eredeti gyártmányt rendelni..
(visszaolvasok pár hétet a témában)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- További aktív témák...
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Olympus 45mm f/1.8 objektív (m43)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest