Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
vendingo #6066 üzenetére
100-at szánj rá, vagy vedd meg a legolcsóbbat. [link] Én is néztem régebben, de sosem volt ilyen áron normális márkájú. Esetleg ha nem teljesen noname-t akarsz, akkor ezek jöhetnek szóba: [link] Én 30-ért vettem egy MTD-t tecsóban, nem bírta sokáig, 2 év után már szerelni kellett, de arra, hogy évi néhány alkalommal lenyírjam ez nekem elég. Érdemes lenne kartonozni vagy geotextilezni a föld egy részét, aztán termeszteni valamit.
-
lemmy71
őstag
válasz
vendingo #6066 üzenetére
Damilost vegyél, nem fontos neked a késes ahogy nézem..Ha körbe nézel akkor azon az áron néha lehet találni Stihl FS120 -at, az bőven elég neked, én is egy olyat nyüvök már tíz éve, anno én is használtan vettem.
Én most nem kaszálnám azt a területet, a nagyja száraz részt húzd össze gereblyével villával és égesd el. Utána a többit le glialkáznám és amikor elszárad összehúzni és meggyújtani, majd az egészet a leéget hamustól beszántatnám kis traktorral, ezt már szépen tudnád kezelni rotával a késköbiekben. Ha nem füvesíted be akkor kéthavonta felrotálod és szépen rendben lesz a telked, ősszel akár egy szép gyümölcsöst is telepíthetsz bele
Nekem egy 800m² telkem pont ilyen, 15 éve csak rotálom, másfél kéthavonta gyorsan átszaladok rajta, hamarabb meg van mint ha füvet kéne rajta nyírnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest