Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Jelenleg elküldték az összes békéltető tesület címét én pedig válaszként, hogy megtettem a bejelentést a fogyasztóvédelem felé azután, hogy egyeztettem a Szigetszentmiklósi alza üzletvezetőjével és megerősítette nem lett alá írva az átvételi dokumentum.
Innentől kezdve mehetnek a sunyiba 16 + 12 napja oda van a gép.
Ja és amikor megkérdeztem melyik szervízben van a gép azt mondták nem árulják el és kilépett a chatből a cseh ügyfeles... -
Roland861010
veterán
Sziasztok!
Egy porszívó garanciális javítása kapcsán kerültem vitába az Alzával, és kíváncsi lennék, járt-e már más is hasonló cipőben, illetve mi a véleményetek a helyzetről.
Az eset rövid összefoglalója:
Január 4-én adtam le a készüléket javításra akkumulátor hiba miatt (ASRE26011429).
Január 20-án mentem érte az üzletbe, de az ellenőrzéskor kiderült, hogy a gép továbbra sem működik, sőt, hiányosan (alkatrész nélkül) küldték vissza a szervizből.
Az átvételt a helyszínen megtagadtam, a készüléket nem vettem át, erről jegyzőkönyv készült.A probléma: Az Alza a rendszerében új reklamációt nyitott (ASRE26202546), és írásban azzal ráznak le, hogy mivel ez egy „új hiba”, a 30 napos javítási határidő január 20-án újraindult. Sőt, az ügyfélszolgálat azt állítja, hogy én a terméket átvettem, és csak később vittem vissza – ami fizikailag nem történt meg.
A mai napon beszéltem az érintett üzletvezetővel, aki megerősítette: nincs aláírt átvételi dokumentum a rendszerben, tehát elismerik, hogy a gép náluk maradt. Ennek ellenére a központi ügyfélszolgálat továbbra is február 20-i határidőről beszél.
Kérdésem: Szerintem a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a 30 napos határidő az eredeti, január 4-i leadástól ketyeg, mivel a javítás sikertelen volt, a birtokbaadás pedig meg sem történt.Szerintetek is jogellenes ez a fajta „határidő-resetelés” új ügyszámokkal? Tervezem a Fogyasztóvédelem megkeresését, ha február 3-ig (a 30 nap leteltéig) nem történik érdemi lépés vagy vételár-visszatérítés.
Köszönöm a segítő hozzászólásokat! -
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Szeretnék azonnali felmondással felmondani.
Sajnos olyan családi helyzet alakult ki, hogy szinte folyamatosan vidékre (szülőkhöz) haza kellene járnom. Így jelenlegi munkahelyemen ezt nem tudom összeegyeztetni.Megoldható szerintetek?
Nem akarok egyéb indokot felhozni a felmondásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest