- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Ha a szkenner neked nem létszükséglet lehet érdemes lenne lecserélned a mostani nyomtatódat. A HP Deskjet 900, 1100, 1200, 1280, 6100, 9300 nyomtatósorozatba és a HP Photosmart 1000, 1100, 1200, 1300 nyomtatósorozat tagjaiba az enyémhez hasonlóan szintén 45-ös és 78-as patron való. Az utángyártott színes 78-as (970 oldalas) 3500forint, a fekete 45-ös (800oldalas) 1800forint. Szkennert lehet venni külön is, pár ezer forint, nem tétel.
-
dízelracer
őstag
ON: A kiürült patronon milyen szám van? 18ml-es és ennyibe kerül? Ez azért elég durva.
OFF: Tegnap voltam bent személyesen egy számtech üzletben. Mondtam az eladó srácnak, hogy milyen nyomtatóm van és, hogy mennyire drága bele a patron. Le akarom cserélni egy mono lézer nyomtatóra stb... a mondókám közepén félbeszakított és felhomályosított. Örök hálám érte. Mutatott egy olcsóbb árkategóriájú HP színes multifunkciós nyomtatót. Abba a 210oldalas 5ml-es fekete utángyártott patron kerül 2500forintba az enyémbe az 42ml-es fekete utángyártott patron kerül 1500-ba amivel ideális esetben 900oldal nyomtatására elegendő! 'Asszongya a gyerek ha működik rendesen a nyomtató nehogy eladjam. HP színes tintasugaras nyomtatók közül az enyémet a legolcsóbb üzemeltetni
. Vagyis mákom van, hogy anno ilyet szereztem be pedig akkoriban fogalmam nem volt milyen szempontok alapján válasszak nyomtatót
. Én hülye meg kidobtam volna feleslegesen egy húszast egy új lézernyomira.
-
zka67
őstag
Úgy látom nem volt még hasonló nyomtatód, de sebaj, ezért vagyunk itt
A patronok behelyezése (vagy cseréje) után a nyomtató kinyom egy csíkokkal teli oldalt. Ezt az oldalt be kell tenned a szkennerbe ügyelve az irányra. A lap teteje legyen a nyomattal lefelé a bal alsó sarokhoz igazítva a szkennerbe, hajtsd rá a fedelét, majd nyomd meg a beolvasás gombot.
A nyomtató beolvassa az általa kinyomtatott ábrát, ebből meghatározza a fúvókák eltérését (mivel két patron van benne), és ezután tudod használni.
Majd meglátod, hogy meg fog változni a szolgáltatóközpont kinézete.
Kattints az igazítás gombra és csináld végig a fent leírtakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Dragon Age: Origins
- Commodore 64
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest