Aktív témák
-
mattheus
őstag
:F
-
mattheus
őstag
még annyit tenné hozzzá Hogy WMP9-nél lejátszás van kép nélkül. BSplayer-nél pedig vmi furcsa ''krix-krax-ok vannak...:F
-
mattheus
őstag
ACE-t inkább kerülöm. MOst , hogy jobban +néztem a gépet kiderült, hogy vmi integrált grafika lehet benne. Windows ezt írja ki, hogy : Intel 82810E
Lehet, hogy az alap driver, vagy már önmagában a videókaresz kevés? -
mattheus
őstag
MI LEHET SZERINTETEK A GOND? :F
[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok. Egy másik gépet használok, most jelen pillanatban (PIII)
és az a gondom, hogy vmi miatt nem játszik le, sem AVI-t, sem MPEG-t sőt szinte semmit sem. Kodekeket tettem fel (XVID,DIVX, ffdshow) de semmi változás. Media playernél (9) kék képernyő, megy a felvétel, de nincs kép. Mi lehet a gond szerintetek ?
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest