- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Aktív témák
-
Bash
őstag
Azt kell, hogy mondjam, hogy újabb áldozatot szedtek a codec csomagok. A DirectShow a DirectX része, úgy néz ki, hogy megsérült. Próbáld meg újrarakni, aztán meglátjuk: [L]http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0a9b6820-bfbb-4799-9908-d418cdeac197&displaylang=en[/L].
-
Gh0sT
addikt
Nya, megnéztem. A codecek:
The following codecs all claim to be capable of processing this format:
{ffdshow MPEG-4 Video Decoder}
{DivX Decoder Filter}
{DivX Decoder Filter}
{DivX MPEG-4 DVD Video Decompressor }(misconfigured! click on it for info)
Nonetheless, DirectShow is apparently NOT able to play this file. (see ''DirectShow Render'', below). No further information is available concerning the apparent discrepancy
Audio Format:
Code: 0x0055
Name: WAVE_FORMAT_MPEGLAYER3 (MP3)
Vendor: ISO/MPEG
The following codec should be capable of processing this format:
--> {Fraunhofer IIS MPEG Layer-3 Codec (professional)}
DirectShow was UNABLE to render movie overall however, see the DirectShow details for more info
Renderelés eredménye:
DirectShow was unable to render the file. Following is the error it reported:
0x80040218: VFW_E_CANNOT_RENDER - No combination of filters could be found to render the stream.
Mi ez a DirectShow? Úgy érzem ezzel valami gáz van... -
Bash
őstag
-
Gh0sT
addikt
Új fejlemény:
Kipróbáltam a fapados Media Playert (v6.4). Eredmény:
A szűrőkombináció az adatfolyam leképezéséhez a nem található.
Ebből valaki le tud vonni valamilyen következtetést? Mi az isten az a szűrőkombináció? -
Gh0sT
addikt
Eddig csak a DivX Player Alfa-t próbáltam, ami alapból benne van a Gordian Codec Pack-ben. Az lejátsza a divx-eseket. Szóval tutira lejátszó hiba.
Egyébként megtaláltam a Media Player 10-et a programok eltávolítása alatt. Le is szedtem, és azt mondta, hogy visszarakja a 9-est. Az most fent is van, de hogy azt hol tudnám leszedni... :F
Valamit nagyon elcsesztem spyware irtás közben. Szerintem töröltem a registry-ből valamilyen bejegyzést. :O -
Gh0sT
addikt
[Version]
Signature = ''$Windows NT$''
DriverVer=07/01/2001,5.1.2600.0
[Components]
NtComponents=ntoc.dll,NtOcSetupProc,,4
WBEM=ocgen.dll,OcEntry,wbemoc.inf,hide,7
Display=desk.cpl,DisplayOcSetupProc,,7
Fax=fxsocm.dll,FaxOcmSetupProc,fxsocm.inf,,7
NetOC=netoc.dll,NetOcSetupProc,netoc.inf,,7
iis=iis.dll,OcEntry,iis.inf,,7
com=comsetup.dll,OcEntry,comnt5.inf,hide,7
dtc=msdtcstp.dll,OcEntry,dtcnt5.inf,hide,7
IndexSrv_System = setupqry.dll,IndexSrv,setupqry.inf,,7
TerminalServer=TsOc.dll, HydraOc, TsOc.inf,hide,2
msmq=msmqocm.dll,MsmqOcm,msmqocm.inf,,6
ims=imsinsnt.dll,OcEntry,ims.inf,,7
fp_extensions=fp40ext.dll,FrontPage4Extensions,fp40ext.inf,,7
AutoUpdate=ocgen.dll,OcEntry,au.inf,hide,7
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7
RootAutoUpdate=ocgen.dll,OcEntry,rootau.inf,,7
IEAccess=ocgen.dll,OcEntry,ieaccess.inf,,7
Games=ocgen.dll,OcEntry,games.inf,,7
AccessUtil=ocgen.dll,OcEntry,accessor.inf,,7
CommApps=ocgen.dll,OcEntry,communic.inf,HIDE,7
MultiM=ocgen.dll,OcEntry,multimed.inf,7
AccessOpt=ocgen.dll,OcEntry,optional.inf,HIDE,7
Pinball=ocgen.dll,OcEntry,pinball.inf,HIDE,7
MSWordPad=ocgen.dll,OcEntry,wordpad.inf,HIDE,7
ZoneGames=zoneoc.dll,ZoneSetupProc,igames.inf,,7
[Global]
WindowTitle=%WindowTitle%
WindowTitle.StandAlone=''*''
És ebből mellik vonatkozik a Media Playerre? -
Gh0sT
addikt
Nos, a következőket próbáltam meg:
1. Windows Media Player 9 reinstall (nem segített)
2. Gordian Codec pack 1.4 reinstall (nem segített)
3. Windows Media Player 10 install (nem segített)
4. Gordian Codec pack uninstall azátn install (nem segített)
A helyzet változatlan. Viszont a Divx Player Alfa lejátsza azokat a divx-es fájlokat, amire a Media Player azt mondja, hogy hibás. Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy a megfelelő kodekek fent vannak (eddig sem volt baj semmivel). Tehát maradt a lejátszó hibája. Nade azt is újraraktam. :F Ráadásul már a 10-est is kipróbáltam és azzal sem megy. Mit tudok tenni még? A Windows reinstallon kívül. :) -
Gh0sT
addikt
Elvileg kiengedtem, de nem is akar menni. Nem írja ki, hogy most akkor megpróbál kodeket letölteni. Megkeresem ezt az avicodec nevű csodát, hátha...
Az a gyanúm, hogy nem kodekkel lesz a gond, hanem valami mélyebben gyökerező dolog hibázik. De nemtom, hogy mi. :F
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Na, valamit elbarmoltam a Media Playerben.
A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt. A fájl sérült, vagy a program nem támogatja ezt a fájlformátumot.
Ezt a gyönyörű hibaüzenetet kapom. Eddig midne rendben volt, csak csináltam egy spyware irtást a gépen és azt hiszem volt 3 Media Playeres bejegyzés is, amit nagy okosan sikerült kigyomlálnom és azóta ez van. Semmit nem hajlandó lejátszani. Újratelepítettem már, felraktam a codec-packet ismét, de nincs változás. Hogy a nyavalyába állíthatnám vissza azt a 3 bejegyzést? -
i810-es chipsethez integrált videokártya jár, ami 2 vagy 4 megás. Asszem ebből már lehet következtetni a gondokra. Bár én annak idején - amikor ugyanilyen chipsetes gépem volt - még nagy nehezen megoldottam, hogy lejátsza a divx videókat is normálisan, de ha emlékeim nem csalnak scak a bsplayer tudott elfogadható sebességet produkálni. De ahhoz is már agyon kellett optimalizálnom a rendszert, ja és winMe-t használtam 384 mega rammal. Szerintem felejtsd el a lejátszást kevés rammal és valami média playerrel.
-
Haok
tag
Ace mega codec packot mér kerülöd????
Nekem mindig is az volt fent, és semmi bajom nemvolt vele. MOst a 6.01 es (asszem ez a v.száma) van, és még azokat az avikat is lejátsza (mediaplayer classicban) amik még nincsenek is letöltve teljesen a dc vel...eddig ezt csak Virtual Dub al tudtam megtenni, azt is úgy, hogy tekerni nemtudtam benne....resp. az ACE nek :C -
Haok
tag
Én egyedül azért raktam fel a WMP 9 et, mert az egész program szélességében tudok navigálni az állítósávval (ergo, pontosabban odatudok menni egy film bizonyos részére)
-
mattheus
őstag
:F
-
mattheus
őstag
még annyit tenné hozzzá Hogy WMP9-nél lejátszás van kép nélkül. BSplayer-nél pedig vmi furcsa ''krix-krax-ok vannak...:F
-
mattheus
őstag
ACE-t inkább kerülöm. MOst , hogy jobban +néztem a gépet kiderült, hogy vmi integrált grafika lehet benne. Windows ezt írja ki, hogy : Intel 82810E
Lehet, hogy az alap driver, vagy már önmagában a videókaresz kevés? -
Petes
tag
Mindegy mi a gond: visit this site: www.winamp.com De pl a DC++al le tudod szedni a pro vezió crackjét és akkor tudsz a winamppal mindent csinálni, grabbelni, cdt írni stb.
-
mattheus
őstag
MI LEHET SZERINTETEK A GOND? :F
[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok. Egy másik gépet használok, most jelen pillanatban (PIII)
és az a gondom, hogy vmi miatt nem játszik le, sem AVI-t, sem MPEG-t sőt szinte semmit sem. Kodekeket tettem fel (XVID,DIVX, ffdshow) de semmi változás. Media playernél (9) kék képernyő, megy a felvétel, de nincs kép. Mi lehet a gond szerintetek ? -
reg1
tag
1. ne hallgass mp3-at mediaplayerrel....(Azért mert ha van a gépedben 512 ram akkor képes abból 300 at használni,hidd el)
2. Használj winamp-ot-még ingyenes is :))
3. Emlékezz vissza miket installáltál azóta és gondolkozz!Mi az ami 100% os prochasználatot idézhet elő.....Lehet software-s hűtő program (nekem a cpuidle nem akart müködni,cserébe 100% volt a használtság)
nézd meg hogy egy restart után milyen programok futnak(xp esetében a 3 varázsgomb ctrl+alt+del majd folymatok, és rendezd SYSTEM szerint,ott látod mit használ az OP. rendszer!
Egyenlőre ennyit
Ja, és a mediaplayer 9 et felejtsd el hogy eltávolítod!!!!! ,a registry turkászás nem hiszem hogy sokat segített,inkább ártott vszinűleg.... -
tomcs
őstag
mar varom a ''nagy gond, hogy varrjam vissza a tokom'' topikot :))
ha van system restore akkor ugy. ha nincs reinstall, vagy nezz szet a neten, hatha van dx-irto modjara mediaplayer-irto is nagy tanulsag hogy csak az ujdonsaglista atbongeszese utan erdemes barmibol is uj verzioval vacakolni, ha van benne olyan funkcio amit tenyleg kihasznalnal. nalam tok jol elvan valami 2.7x winamp meg acdsee 2.42 :) -
Superman
nagyúr
Nos igen, van egy rakat alternatív lejátszó.
-
krila
tag
Körübelül két napja tépdesem a hajamat,
Mondjuk tanulás, vagy netezés közben hallgatgatom kedvenc mp3 aimat.
Kisvártatva a cucc fullosan belassul(pedig elhihetitek nem gyenge a vas) majd nézem a procc terheltséget és folyamatosan 100%
WMP=98% egyéb=2%
Kérdésem, hogyan tudom megszüntetni ezt a problémát vagy az első generációs media playert visszatelepíteni.
Már kiheréltem a registyből, letöröltem a program filesből. eltávolítattam a windows összetevőiből. de a régi verziót nem tudom feltenni.
SOS..SOS...SOS...SOS...
A pisztolyt már réfogtam a tökömre, ha senki sem segít biztosan meghúzom a ravaszt.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Jelszókezelők
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest