- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
vizibolha #7810 üzenetére
Szia!
Nemrég raktam össze egy hansoló gépet:
b560m ds3-h
i3-10105f
2x8gb gskill aegis 3200mhz
256gb a2000 nvme ssd
1tb hdd
gtx 1050tinálam elindult hiba nélkül, arra figyelj hogy 10. generációs processzorral csak az alsó ssd slotban fog működni az nvme ssd-d.
szóval nem a régi vga a baj, valszeg vagy az alaplapod vagy a processzor lehet hibás. de így látatlanban tényleg csak barkóbázni tudunk sajnos. ha van lehetőség ki kellene próbálni minden alkatrészt egyesével egy olyan rendszerben ami biztosan működik
-
törölt tag
válasz
vizibolha #7822 üzenetére
A kérdés fennáll arra a kártyára is.
Guglizok ezerrel meg olvasom a reddit-et de nem egyértelmű.
Amikor guglinak felteszem az egyértelmű kérdést, az összes találat mellébeszélés.
Valószínűleg legacy / uefi boot vagy csm problémád van. De nem tudom ez a 2 kártya mit támogat illetve mi az alap beállítás a lapod BIOSában erre.
Megérhet egy próbát havertől elkérni újabb kártyát legalább annyira, hogy a BIOSt megnézzétek, ha van rá lehetőség. -
forise
tag
válasz
vizibolha #7819 üzenetére
Lehet, de más már nem ugrott be, mivel írtad, hogy mindet jól kötöttél be. Egyébként a minap üzemeltem be én is egy gaming x lapot és ott is lemerülőben volt az elem (made in chine). Ettől minden egyes táp bekapcsolásnál újból indult a gép, és ha le volt kapcsolva hosszabb időre az óra is elállítódott.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged