- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Fejhallgatót keresnék újra, még 2 éve ajánlottátok a Maxell Retro DJ-t ami most kontakt hibás lett... Érdemes újra Retro DJ-t venni, vagy azóta lett-e más (jobb) alternatíva ilyen áron? Íme a szempontjaim:
1. Otthon használnám
2. Zenehallgatás (dubsteptől a klasszikusig minden, szerintem mélyorientált kéne)
3. Max 10.000 ft
4. Új
5. Circumaural mindenképp
6. Zárt
7. Főként mély hangzás érdekelne, de tiszta közép/magas is legyen. (RetroDJ-t ezért szerettem)
8. Arukereso-n a legolcsóbb helyen
9. Telefon (xperia z ultra) és szgép (integrált hangkártya nem tudok pontos típust mondani)Előre is köszönöm!
-
jonnyjoker01
veterán
B.ssza meg itt a mammutban jöttem rá, hogy nem hoztam magammal pénztárcát.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
matyi012345 #14633 üzenetére
Köszi, és mennyiért volt?
-
jonnyjoker01
veterán
Na a west endben nem volt retro dj. Holnap irány a mammut!
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok! Árkádban 6999.- (!) a retro dj, tudtok olcsóbb helyet mondani a keleti pu vagy az örs körül? Thx
-
jonnyjoker01
veterán
Még egy kérdésem lenne, mielőtt megvenném a maxell retro djt: kapható az árkádban (media markt) vagy sugárban (extreme digital)?
Thx előre -
jonnyjoker01
veterán
A fejhallgató ugye nem rontja annyira a fület nagyobb hangerő esetében, mint az agybadugós füles?
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Most döglött meg a fülhallgatóm, ez már a sokadik, így úgy gondoltam áttállok a fejhallgatóra. Nézelődtem az #1 hsz-ben, és megakadt a szemem a maxell retro dj-n, amiről egy logoutos tesztet is olvastam, és nagyon dícsérte a csávó az ára ellenére. Nincs sok pénzem most a zenés élményeim kielégítésére, így megkérdezném, ebben az 5k-s árkategóriában elfogadható-e ez a maxell. Igazából mindenes vagyok, az elektronikustól a klassikusig mindent szeretek, de általában elektronikust hallgatok. Persze filmet is ezzel néznék meg ezzel játszanák. Szóval egy ilyen mindenes felhasználásra jó választás ez? Bocs, hogy hosszú lett és köszi a válaszokat előre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest