Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telepíthető az iOS 18 publikus bétája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Jelenleg egy Sony MDR-V55 fejhallgatót nyúzok. Szerintetek megéri lecserélni egy AKG Y50-re?
Minden tapasztalatot szívesen fogadok a Y50-el kapcsolatban.AKG Y50 mennyire "fülbarát", gondolok itt arra, hogy 1-2 óra használat után se érzek fájdalmat a fülemen, mert elnyomta?
iPhone 6S Plus lenne a legfőbb forrásom, amivel használnám a fejhallgatót.
Köszi a válaszokat előre is!
-
Dzsuri89
őstag
Kicsit félek, hogy a Sony MDR-V55 után ugyan úgy nyomná a fülem. Legjobb lenne egy olyan fejhallgatót találni, ami az AKG Y50 hangzását tudja és a fülem totál belesüllyed a párnába. Ha valakinek van tippje, hogy 30.000-ig bezárólag mik jöhetnek szóba, azokat szívesen fogadom.
Köszi előre!
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Valakinek van Magnat LZR 580 típusú fejhallgatója?
Esetleg aki Budapesten lakik lenne olyan segítőkész, hogy meghallgathassam?
Szeretnék egy ilyet, mert ahogy olvastam pont az igényeimnek megfelelően szólna. Legfőbbkép arra lennék kíváncsi, hogy hogy ül rá a fülemre?A Magnat fejhallgatókra hány év garancia van?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Úgy látom kb itt senkinek nincs Magnat LZR 580 típusú fejhallgatója.
De már nem is lényeg, mert ma kegyetlen jó áron jutottam hozzá egy vadi új Sennheiser URBANITE XL-hez! Alapára kb mindenhol nagyjából 60.000 vagy több és én meg 27.000-ért bezsebeltem.
Ennyi pénzért nem találok rá szavakat! Hangzás, kényelem, minőség 5*![ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Még a múlt héten írtam, hogy vettem egy Sennheiser Urabinte XL típusú fejhallgatót nagyon jó árban és iszonyatosan tetszett is, csak aztán így pár óra hallgatás után elkezdett belőle nekem hiányozni a keményebb basszus. Ha picit közelebb nyomtam a fejemhez, akkor kaptam meg azt a hangzást, amire vágytam, ezt annak tudom be, hogy a kialakítása nem volt megfelelő az én fejformámhoz, mert nem teljesen zárta le a fülemet. Sikeresen túl adtam a cuccon, aztán végül megrendeltem vasárnap este a Magnat LZR 580-at.
Muzikerből rendeltem, tegnap jött is futár. Csomagolás nagyon igényes, van két kábel (jack-jack és jack-jack mikrofonnal) és táska hozzá. A fejhallgató nagyon jól is mutat főleg ebben a fehér-narancs összeállításban, fejre rakva is nagyon kényelmes. Sony MDR V55 nyomta már a fülem egy óra után, de ezt a Magnatot 2 óra után se éreztem, teszem hozzá, ami circumaural kiképzésű.
Nagyon jól szigetel az egyszer biztos, de hogy mennyire jól szól hihetetlen és mind összesen 26.000 Ft-om fájt csak. Tökéletesen elektronikus zenékhez van kitalálva, főleg Hardstyle-t, Hands Up!-ot és EDM-et hallgatok. Számomra a basszus az egyik kulcsfontosságú, de emellett a többi tartomány se tűnjön el és ez fejhallgató tökéletesen kielégíti az igényeimet hangzásban úgy, hogy csak egy iPhone 6S Plus-t használok hozzá.Muzikerről annyit, hogy nagyon megbízhatóak, vagy 3 fóliába volt tekerve a cucc és még vasárnap este is egyből válaszoltak chat-en a kérdésimre. Ha valaki nem tudná, akkor a Magnat-ra 3 év gyártói garancia van!
BODZ kolléga ajánlotta nekem és még egyszer köszönöm szépen!
Sose vettem még úgy fejhallgatót, hogy nem próbáltam ki előtte, de most az egyszer csináltam ilyet és hála isten nem bántam meg.
Urbanite XL se rossz, nem véletlenül kerül kétszer annyiba, mert kicsit prémiumabb az anyaghasználata, mint a legtöbb fejhallgatónak, aki nem annyira basszus fan, annak tökéletes választás lehet ettől függetlenül, még mindig 30.000 az Extreme Digitalban.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
2.5 éve használok egy Magnat LZR 580-as fejhallgatót a legnagyobb megelégedéssel, viszont az idő eljárt a fülpárnái felett, elkezdtek megrepedni és egy két helyen lehámlani.
Van rá mód, hogy cseréljem őket vagy egy az egyben kuka a fejhallgató? -
Dzsuri89
őstag
Vettem tegnap egy Audio-Technica ATH-M50x típusú fejhallgatót, viszont kíváncsi lennék arra, hogy ti milyen fülpárnát javasolnátok a gyári helyett, ha egyszer megadja magát.
Fontos, hogy a hangzásképen ne rontson semmit, mert más fejhallgatónál jártam úgy, hogy totál megváltozott a hangképe és nem jó irányban. Kiképzése a teljesen fület körbeölelő ovális kialakítású. Anyag tekintetében bőr/műbőr jöhet nálam szóba.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.