- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz #99908608 #100970 üzenetére
Ez meg egy fasza fejes, ami megfelel az igényeidnek. Egy hátránya van, alapban elég rövid a vezetéke, csak 120 cm.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
-
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz #99908608 #100880 üzenetére
Nem izzadsz bele olyan könnyen.
Az sokmindentől függ. Pl. ha az oldalfala műbőr, akkor elég V hangzást tud összehozni távoli közepekkel, ha totál textil/plüss az egész, akkor vonyíthat, mint a sakál. Aztán ott van amikor a belső fele teljesen műbőr borítású, az van talán a legközelebb a műbörőshöz hangzásban. Pl. a HD681 EVO-é ilyen, ott nem is tapasztaltam különbséget a textil meg a műbör között, talán valamennyit világosabb lett, de tényleg minimálisan. Meg aztán ott van az a fajta plüss, aminek műbőr a belseje, de lyuggatva van. Az valahol középúton van hangzásban.
És akkor a méretbe nem mentünk még bele, hogy mennyire befolyásolja a vastagabb párna a hangot, és pepitában.A linkelt Cloud párna egyébként teljesen műbörős belül, elég közel áll "műbőrös" hangzáshoz. De nem plüss, inkább puha textil. Érezni, hogy van benne műszál, de nem rosszabb arányba, mint pl. egy Brainwavz vagy az X2HR gyári párnájában.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz #99908608 #100875 üzenetére
Igazán nincs mit. A linkről rendeltem a piros beljesűt, az egy korrekt oldal. Vámkezlési díj se volt (Saver Shippinggel kell poztázni, akkor egyébként se szokott lenni).
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz #99908608 #100869 üzenetére
Nem tudom, mennyit akarsz költeni a fejhallgatódra (a régire), vagy mennyire vagy kísérletező kedvű, de azért egy bőr/műbőr párna sokat tud segíteni a kevés mély / sok magas problémán. Ha jól látom, az is egy Takstar Pro-80-as klón, mint a HyperX Cloud. Esetleg egy próbát megérne annak a műbőr párnája.
Ebben az árkategóriában (30-35ezer HUF) szerintem még mindíg ez a használt Denon érné meg a legjobban.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz #99908608 #100861 üzenetére
Úgy értem, hogy van benne basszus, de nem egy basshead fejhallgató. Bár már rég volt, úgy emlékszem, hogy olyan dobhártya verős bass volt az M30X-ben. Mentségére szolgáljon, hogy csak alaplapiról, meg telefonról próbáltam. A Monitor 60-ban is van basszus, de nem üti át a dobhártyádat.
A Monitor 60-asról itt írtam, amikor megérkezett.
ITT meg összehasonlítottam.
Én bevezető áron rendeltem még annó az oneodio.de-ről, azóta már ez az oldal nincs is meg, csak a .com.
Nekem a munkahelyi, játszós fejhallgatóm a Monitor 60, Brainwavz round párnával (meg "gyönyörű", terep színű fejpánttal ), és egy elég korrekt hangot tudtam összehozni vele, (én is szeretem az emelt mélyeket) de egy picit EQ-znom kellett így. A mélyhez hozzá adtam egy kicsit, a magasból meg le. Én itthon nem szoktam EQ-zni egyébként. Árához mértem egy korrekt hang. Gyári párnájával sincs semmi gond egyébként, csak először a BW párnát akarom már elkoptatni.[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
válasz #99908608 #100365 üzenetére
A teljesen bal-jobb oldalra masterelt felvételeknél szeretem bekapcsolni az ifi xDSD Gryphon XSpace effektjét. Kicsit elvesz a mélyből, cserébe kicsit ad a magashoz, ez önmagában még nem egy üdvözölt változás, néha XBass-al kompenzálom, viszont ad még hozzá egy csipetnyi crossfeedet (dupla DAC, szeparált jól árnyékolt szinkronizált balanced minden, 4.4 balanced outputon, hogy aztán én adjak hozzá a két csatorna közti áthallást, irónikus), nagyon jót tesz az ehhez hasonló felvételeknek.
Ami hangfalaknál jól működik a szobaakusztika miatt, az fülesnél, fejhallgatónál efféle trükkökkel pótolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OTP Bank topic
- Hardcore café
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest