Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
válasz
schawo #44415 üzenetére
Ma egy röpke fél óra alatt sikerült meghallgatnom egy pár fejest a fejhallgatópláza üzletében.
A forrás egy Yamaha CD volt, előtte kiírtam egyet otthon a kedvenc demó számaimból, és azt vittem. A következőkhöz volt szerencsém:
OPPO PM-3
ATH-AD1000X (ez nyitott)
AudioQuest NightHawk
ATH-M50X
Denon AH-MM400Az M50X nem ez az árkategória, csak a kíváncsiság kedvéért hallgattam. Az én fülemnek nem túlzó a mélye, pont rendben van, de ez csak egy nagyon gyors teszt volt, rövid volt az idő ennyi fejhallgatóra, úgyhogy még nem tudok biztosra mondani semmit.
Az Oppo tetszett, nekem nagyon hideg, analitikus a hangja, de nagyon részletező.
A nyitott ATH-AD1000X már árban is egy kicsit feljebb van, azért nem igazságos ide sorolni, mert zártakat kerestem volna, ez csak véletlenül került elém, nyilván nagyon szép hangja volt. Itt már inkább a CD futóművet éreztem kevésnek.
Az AQ Nighthawk nem volt rossz, de ilyen gyors teszt alapján nem vettem volna meg. Viszont ez volt a legkényelmesebb, mintha a fejemen se lenne.
A Denon meg kb. az értékelhetetlen kategória. Én próbáltam győzködni az eladót, hogy ez szerintem hibás, mert annyira visszhangzik az egész, hogy konkrétan hallgathatatlan.Mindegyik egy fadobozos Grado fejhallgatóerősítőbe volt kötve, így hallgattam.
Hát igen, ezek jórészt nem BKV -ra valók, ahhoz mindegyik túl nagy, kivéve a Denont és talán az M50X -et. De fogalmam sincs, igazából miket lenne érdemes tesztelnem.
A Fiio -k helyett mi az, ami érdekes lehet? iPhone 6-osom van, esetleg ahhoz valami csöves fejhallgatóerősítő jobban szólhat, mint egy dedikált DAP lejátszó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 4
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest