Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -KP-

addikt

válasz Quent1n #322 üzenetére

Én nem azt mondom hogy a CH nem jó egér, csak szerintem a DBhez képest nem nyújt olyan pluszt ami miatt érdemes lenne megvenni. persze akinek nem számít az a 6000 forint az vegye meg nyugodtan, jó eséllyel jó példányt fog kifogni, de lehet hogy nem. fogása gyak ugyanaz, most 1600helyett 2000dpi meg hogy lézer nem optikai. csupán azt akartam kifejezni hogy szerintem egy DB+jó pad jobb párosítás mint egy CH+gyenge v közepes pad. És megbocsáss de így általánosítani h a hardcore gamerek el vannak mind ereszve anyagilag, szerintem nem minden esetben helytálló. konkrét hibajelenséget meg írtam. elkezd ki-be kapcsolni az egér és pár napra ráa megadta magát mindenkinél. erre írta a pixel h típushiba. az 1000hz szerintem is felesleges, de kevésbé járatos embereknek egy jó marketing feature :) én próbáltam az enyémet 500on meg alap 125ön is és az eredmény ugyanolyan volt. nem ezen a néhány ezredmásodpercen múlik a dolog. na meg a legtöbb játék másodpercenként 40-60 néhányuk 100-120 csomagot küld ki a netre, akkor minek is az 1000hz?

Új hozzászólás Aktív témák