- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
FuRiONight #14983 üzenetére
Minőségi. Épp ezt mondjuk, hogy túl minőségi arra, hogy billentyűzet meg a kezed alatt legyen.
Synthwave: Pontosan. -
válasz
Rendelj egy ilyet
9€ a posta
Nem egy high end speed pad, de nekem most semmi gondom vele az artisan raiden után. Továbbra is egy brutálisan árazott és túlértékelt márkának tartom. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
"ami szerintem csak egy pénzkidobás a minőségét nézve"
Szerinted. Itt van kettő, de a billencses topikban is akad gazdája (és hobbista körökben amúgy eléggé népszerű), és ez nem azért van, mert gagyi.
"nem sokkal vagyok előrébb anyagilag."
Csak vagy húszezerrel. Vagy ha Artisant veszel attól, akit linkeltem, akkor majdnem harminccal.
De nekem mindegy, hogy mit veszel.
-
camper
tag
válasz
FuRiONight #14976 üzenetére
Olyan 1,5 hónapja vettem, ha nem lett volna ilyen pics@ drága rögtön visszaváltottam volna a Steelseries Qck-re. Viszont így némi egér finomítás után kezdem megszokni.
Ami meglepett: az első héten jött le belőle valami por vagy szemcse vagy mi, 3x kellett takarítanom a szenzort, ráadásul egyszer csipesszel, ilyen kis gombolyagokat húzkodtam ki belőle. Egy hét után ez megszűnt és a pad is beállt úgymond az én mozdulataimhoz.
Ráadásul azt írták ez egy lassú pad, nekem a Steelseries Qck után ez tök gyors + a steelseries-el egy bajom van mióta létezik, nekem túl sima, valahogy picit érdesebbet szeretnék. Netes képek alapján ez az LGG Saturn Pro érdesebbnek tűnt, hát nem az, annyi hogy puhább, az valóban jó, nem csak kényelmesebb, a skillnek is jót tesz.Ezért vettem szintén olyan 2 hónapja még az LGG előtt ezt a Infinity Hybrid padot, épp akciós volt. Na az érdes, elsőre tök jó volt. Viszont több nap után már kezdett idegesítő lenni, hogy konkrétan hallod ahogy kopik a pad és vele együtt az egértalpak. Még az sem kizárt hogy ez a sok szösz amit kiszedtem az egérből az ettől a padtól származik. Most ott tart az a pad - egy hetet használtam csak - az a fele ami használatban volt az már ha nem is sima, de jócskán bekopott, a másik fele ahol még nem járt annyit az egér ott még mindig érdes. Nem tudom mi lenne ha éveken át szeretném használni.
Én ha gyors a pad (HyperX Fury Speed) a 800-ról visszaváltok 400DPI-re - persze igazítom hozzá a sensit - elsőre az LGG-n is ezt tettem, most már megszoktam és visszamentem 800-ra. Nem tudom elképzelni, hogy 1200DPI-vel a sima XL ne lenne elegendő, erre billentyűzetet meg ki tudja még mit pakolászni vétek.
Még egy adalék: evidensnek tűnt hogy ilyen drága pad meg sem rezdül az asztalon, hát azért ez tud csúszkálni, a steelseries ehhez képest egy betontömb, bár lehet ez már az asztaltól függ.
Ettől függetlenül qrva jó pad, a szélek rejtve vannak, abszolút minőség, artisan helyett vettem végül, túl sokan panaszkodtak az artisan padok takarítására és ez elijesztett.Ha jó padot akarsz amit érdemes is belakni, akkor nyugodtan megveheted, de a véleményem az, hogy ezt a padot felesleges XXL méretben megvenni. Van belőle square verzió, 500x500mm és persze megrendelésnél ne nézd el, mert a pro és a sima az nem ugyanaz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FuRiONight #14976 üzenetére
High-end, de szerintem ilyen minőségből vétek deskpadot venni, mert nem két forint, és a nagy része csak gyalázva lesz.
-
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #14965 üzenetére
Kérdés hogy az általam használt Kodiak pad milyen lehet..
Ez inkább controll pad lehet..?KODIAK pad XXL LIMITED
Vadonatúj design, 40×45 centis, speciális vászon felület és 5mm-es vastagság, hogy még puhább kényelmesebb legyen. A megszokott csúszásmentes gumi hátlap maradt, a varrot szegély is.
Illetve bármilyen aláírást lehet kérni erre az egérpadra, hiszen nagy fehér felületek vannak rajta. (Pl: DarkTsrrnak boldog szülinapot. KODIAK) Az aláírást különben fekete vászon filccel írom, így a mosással se jön ki maximum, ha elkopik az anyag. Arra meg még nem volt példa.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FuRiONight #14955 üzenetére
Gyanúsan olcsó. Meg a képeket nézve...feltekerve küldi? Ezeket hullámkarton "borítékban", lapítva árulják.
Ha Zerót (vagy más Artisant) akarsz emberbarát áron, akkor tőle érdemes venni. -
pinnacle
nagyúr
válasz
FuRiONight #14951 üzenetére
Köszi! Megvettem közben az ATK Sky L egérpadot. Jó, de a SteelSeries QcK Hard (illetve nekem nem az van, mert ennek gumis az alja) is sokkal gyorsabb nála, pedig legalább 15 éves. Egyébként miért ment ki a divatból a kemény pad? Gondolom az a hátránya, hogy jobban eszi az egértalpat, hangos, csukót nyomja, de aki gyors padot szeretne, annak jobb választás.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FuRiONight #14787 üzenetére
Bármelyiket. Attól függ, hogy mit akarsz.
Artisan gyorstalpaló. -
válasz
FuRiONight #14787 üzenetére
Eger topikban irtam neked
-
válasz
FuRiONight #4042 üzenetére
Kb egy kategória a kettő. Goliathus (speed) talán kicsit gyorsabb(?). Rég láttam QCK-t sajna.
Az a 2mm nem olyan sok, de egyesek szerint érezhető (kényelmesebb). A 2 és 4mm közt jóval nagyobb a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest