- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
superecneB #2688 üzenetére
Volt hogy 10-15 percig mostam szappanos meleg vízzel. Finoman mosogatószivacs finomabbik felével. Kiraktam száradni (ha vizes a pad akkor full fekete és alig látni hogy hol mocskos még) és mire megszáradt még mindig tudok "rajzolni" bele a kezemmel (körmömmel). Majd nézek ma vmi kárpit tisztítót.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB #2671 üzenetére
a mantis az mantis a speed ugyanolyan tartos mint a controll. mas a felulet.. mas senshez lett kitalalva... olvassatok visszabb. azert ajanlom a controll mert en low sensel jatszom es a legtobb egerem lowra van allitva... a "controll felulet erdessege" jobban kihozza az egerem beallitasaval a pontos celzast mint egy speed mat. ugyanolyan egersensel a pad felulet tulvezerli a finomcelzasnal az egeret.. es inkabb padot cserelek mintsem a jolbeval sens-en valtoztassak. en ezert ajanlom a controll. de ahogy elnezem itt az emberek tobbsege a lezer sensor csutka sens... ahhoz pedig vegyetek speed mat-et.... (de tok felesleges 40x30cmes egerpad amikor 10x10 ha hasznalsz belole) viszont azzal egyetertek hogy a razernek az egyik legjobb seriaja volt a mantis sokan szerettek... de szerintem a goliathus jobban sikerult probaljatok ki abbol is van "speed"!
-
fazr
senior tag
válasz
superecneB #2669 üzenetére
Én pl semmi esetre sem vennék megint controlt, csak is speed-et. Szerintem "izlés" kérdése.
Haverom a Razer Mantis Speed-jét már 4-5 éve használja, jelenleg Logi G5-tel. Szerintem ez a valaha készült legjobb Razer egérpad. Nemrég végre én is be tudtam szerezni egyet valami kóbor készletből, erre nem abbahagyom a gaming-ot!?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #2652 üzenetére
Beteljesült egy régi szerelem.
Megjött a pad, májsztró.
Valóban nagyon korrektes állapotban van (főleg, ha azt is hozzávesszük, hogy elvileg már 5 (!) éves).
Olcsó volt, gyorsan ideért, nagyon korrekt voltál (skatez-ért külön köszi), úgyhogy még a mai nap folyamán repül is egy naaagy pirospont.
Ha gondolod, nekem is adhatsz egyet, nem fogok megsértődni.Este szerintem berakok másik VGA-t, oszt' jóóól megtesztelem Q3-ban, meg Starcraft-ban.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #2577 üzenetére
Attól, hogy jó alatta a felület, az egér még nem lesz jó. Nekem fura az a grafikus, aki egeret használ, nem valami Wacom-ot (akár valamelyik Bamboo-t).
Egy MS WMO 1.1 meg 2,5k boltban.
(Amúgy úgy néz ki, hogy vagy holnap vagy hétfőn tudok utalni.
)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #2575 üzenetére
Más kérdés, hogy ahhoz az egérhez kb. tökmindegy.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #2570 üzenetére
Igen! A tiédről készült.
Érdekel a pad, hogy ha még korrektes állapotban van (nincs elkopva, megszakadva, ilyesmi).
Akár priviben is folytathatjuk.
-
mcmike
őstag
válasz
superecneB #2345 üzenetére
Hát, nagyon szépen köszi a válaszokat.
Na jó akkor engedek a nyomásnak, azt hiszem megint QcK lesz a vége...
Sajnos az S&S ill. más általad említett padok már a lélektani határ felett vannak árban.Találtam végre egy értelmes oldalt ahol több padot is jellemez egy igazi "felhasználó". Bár tény hogy legtöbbjük itthon nehezen beszerezhető.
-
superecneB
őstag
válasz
superecneB #2345 üzenetére
Egyébként, ilyen h low-sens hátékmód meg high-sens játékmód nincs... Ami neked kényelmes, cs-t is van olyan profi aki 1-es sensyn tolja, és van aki 4.4esen... Persze a kettőjük játékstílusa eltér, de mind a 2 vel tökéletesen játszható... Kinek a pap kinek a papné...
Egyébként visszatérve a SOTAhoz, szerintem nem túl időtálló pad így ránézésre... Vékony kemény réteg a tetején szvsz hasonlóan a 4D-hez hamarabb elkopik mint mondjuk egy func vagy egy s&s. -
mindfreak
őstag
válasz
superecneB #2340 üzenetére
gondolom már régiek és nem nagyon vették őket. valamelyiket már nem is gyártják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest