- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
válasz
mr_ricsi #1221 üzenetére
Köszi, nagy nehezen erre jutottam én is, és azóta megy viszonylag rendesen, demég mindig van egy furcsasága a lapnak ami sztem csak állítási hiba, mégpedig:
ha változtatok a hardverek berakásán, pl + winyót hozzáteszem, vagy memóriát kiveszek hozzáteszek stb, akkor megintcsak nem küld ki képet a monitorra, csak egy cmos törlés után hajlandó rendesen elindulni. És ebben mit tanácsoltok?
Köszi -
Allien
veterán
válasz
mr_ricsi #1179 üzenetére
Erről a technikáról még nem hallottam. Kicsit bővebben? Pl. Ennek az a feltétele, hogy bejöjjön a bios, gondolom (minden gépnél u.a. a folyamat, tehát Ctrl+Home bill kombó)? Nekem az volt a gond, hogy még odáig sem jutott el a lapom.
Nomármost, egy ECS K7S5A lapnál nem éri meg elvinni, és megcsináltatni, mert 5E HUF-rt már Nforce2-s lapot lehet venni (újjonan, zacsis kiszerelésben). Nekem meg 3E-be került a bios égetése, igaz, dfi-be, és 37 volt (kiszedtem a chip-t, elvittem, ''beleírta'' a cuccot, amit vittem magammal, hazavittem, műxik azóta is). -
Cronenberg2
csendes tag
válasz
mr_ricsi #1179 üzenetére
Ez nagyon jol hangzik. Koszi a tanacsot. Remelem hasznalja majd a floppyt, ha Ctrl+home-ot hasznalok. Kar, hogy eddig errol nem olvastam. Tehat azt mondod, hogy az ecs honlaprol toltsek le egy nem tuning biost es csak az legyen a floppyn es bekapcs kozben CTRL+HOME hasznalat, majd idealis esetben 4 fütty??
Ez nagyon jo hir
Koszi a tanacsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Autodesk - Revit
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest