- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cronenberg2
csendes tag
Elemet kiszedtem 2orara, tobbszor atalitottam a jumpert a CMOS erdekeben, viszont frissites elott nem csinaltam CMOS resetet, mar a ramokat is csereltem, procit is kiszedtem a tokbol, megtisztitottam es vissza. Mar jumperrel es anelkul is inditottam, sot elemmel es anelkul is, semmi....
Elemet visszaraktam, jumpert is, inditas, tovabbra is csak az udvozlo screen hogy amd k7
meg sis 745 meg cheepobios es hogy del-t nyomva lehet eljutni a biosba, de a billentyuzet tovabbra sem muxik
Ugyhogy szerintem viszem ujra iratni
Csak jo lenne tudni, hogy ki tudom-e szedni a biost. Nem tudom hogy be van-e forrasztva.
Es tenyleg nem tudom mi tortent, mert eddig semmi bajom nem volt a lappal.
A kerdes az, hogy megeri-e bajlodni vele, vagy vegyek egybol egy uj lapot, amilyen olcsoak ezek manapsag.
Minden esetre koszi a a tanacsokat. -
wassermann
addikt
Nekem is 160G-s Maxtor ketyeg benne, de az hogy a K7S5A BIOS-a frissített
nem elég! Ahhoz hogy a Win is lássa a teljes terjedelmet SERVICE PACK-kelni
kell vagy a vinyó-gyártó honlapjáról egy progi ami beállítja az opprencert és még
NTFS is kötelező! Én a Maxtor honlapján találtam ilyet progit és már műkszik is
több hónapja. -
sky77
aktív tag
Igen, tervbe van véve (a másik fontos dolog egy jó táp lesz). Ha nem lenne elég motíváció az hogy egy ddr mem sokkal jobb, a következő az: álló házam van, a memóriamodulok pont a bővítőhelyek (vagy mik) mögött vannak. Szépséghiba benne az, hogy a cd írót nem tudom teljesen a helyére tolni, mert ott az sd ram. A ddr slotok hátrébb vannak, tehát ha tennék bele egyet, tökig be tudnám nyomni a cdrom-ot. Nem lógna ki, mint most (és így is a feneke és a mem között kb. 3 mm a távolság).
Micsoda mod!
GTA3 patcheket ma már töltöttem le ezerrel. Ki fogom próbálni! Van néhány fps növelő dolog, de ez már egy másik topic lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest