- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Taposo
aktív tag
válasz
nightshadow #4327 üzenetére
Áh azt már nem hinném, esetleg bazár vagy még Hardweraprón árulnak Budapesten
-
Taposo
aktív tag
válasz
KIRA\/NOVA #4324 üzenetére
Hát igen nem mai gyerek, én elvinném szervizbe ott megmondják/megoldják a problémát pontosan
-
Taposo
aktív tag
válasz
IstvánLászló #4308 üzenetére
Hát igen sajna ezt csak a driver orvosolná, viszont nekem is a win7 csak általános pnp kijelzőnek ismeri fel a crt-m, nekem sincs hozzá diver mivel win7-re már nem irtak hozzá, olyan beálitasokat nem tudsz adni a monitornak ami tönkretehetné ebben biztos lehetsz, sőt én a maximális képfrissitést (100Hz) a videókártyám driveréből voltam kénytelen rákényszeriteni mivel a windows ajánlott beállitásai között nem szerepelt igy használom lassan 4 éve, sokan mások is igy használják régi CRT monitoraikat mivel már nagyon kevéshez találni win7/8 drivert, abszolúte nem okoz semmilyen hátrány ha nincs, sőt még monitor kalibráláshoz sem szükséges, nincs miért aggódnod
-
Taposo
aktív tag
válasz
IstvánLászló #4306 üzenetére
És amúgy pontosan mi a probléma azon kivül hogy nem mutassa a xp a monitor pontos tipusát, felbontást, Hz-t tudod állitani ? a videó kártyád vezérlőpultjában látod a felbontást és a Hz-t ?
-
Taposo
aktív tag
válasz
IstvánLászló #4304 üzenetére
A monitor pontos tipusát ismered ? leirhatnád
-
Taposo
aktív tag
válasz
regener #4300 üzenetére
Szerintem nincs miért aggódnod, azt a szagot a kondenzátorok,tranzisztorok melegedéséből adódóan érezheted később eltűnik
, igaz kicsit más, de én is szokom érezni mai napig az égő porszagot
Ha lehet nvidia driverben változtasd a felbontásokat/Hz-t, mivel a windows felbontás kezelőben sok esetben kisebb felbontáson nem enged nagyobb Hz-t beállitani pedig a monitor képes rá -
Taposo
aktív tag
válasz
regener #4298 üzenetére
Hát én 8 éve egy AOC HT731 nyúzok, ez is 17 colos a felbontás mikor hogy 1024 vagy 1280-as felbontást használok 85 illetve 100Hz között, a szinbeállitasoknál a minél nagyonbb szinhőmérsékletet használd, lehet babrálni a szin egyensúllyal, de ha legjobbat akarod elviszed kalibráltatni, és speciel a saját szememnek megfelelő szinárnyalatot állitottam be enyhén olyan meleg lágy piros árnyalatot plusz a fényerőt álligatom mindig manuálisan mikor mit nézek rajta, de próbálgathatod te is igy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged