- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Srácok ez valami szuper, most találtam és felraktam, sokkal jobb így állítgatni:
-
regener
veterán
Köszi, így alapjáraton jónak tűnnek a színei, de azért megnézem majd milyen állítgatva
Ez az oldal meg egy vicc, a 797MB-re azt írja hogy max 1280*1024-es, mikor 1920*1440-es a monitor...Amúgy az mitől lehet hogy 2perc használat után szaglik a monitor? Konkrétan most csak simn bevan kapcsolva, kirakja a nincs jel cuccot (de ha kap jelet akkor is ez van) és erős szaga van, ilyen tipikus "elektromos kütyü szag" amit már az egész szobában érzek. Teljesen új CRT-m eddig nem volt, mindig csak használt, de ez biztos hogy új, talán be kell járatni vagy nemtudom
Ami előtt most ülök az egy LG Studioworks 520Si, de ez sosem szaglott és mostsem csinálja.
-
regener
veterán
Üdv topiklakók,
Énis a CRT híve vagyok, (nameg a pénz is nagy úr) eddig egy Panasonic PanaSync/Pro P50i-vel toltam az ipart, de már elég leharcolt, karcos is a képernyő eléggé nameg ha nemkapcsolom le a gépleállítás után akkor "sípol" a képcső.
Namost hozzajutottam (1000Ft) egy állítólag használt (de gyakorlatilag fóliás, por-, és koszmentes) Samsung SyncMaster 797MB 17colos monitorhoz.
Kérdezném hogy van-e valakinek tapasztalata vele?
Utánakerestem neten és a specifikációi megvannak, de még nemtudom milyen felbontáson használjam majd, mivel 2054*1536 is megy rajta, de az nekem molekulárisan "kicsi". Talán 1280*1024 vagy 1600*1200 lesz.A gép rögtön felismerte és szebb képet ad mint az előző Panasonic monitor, viszont nemtudom hogyan állítsam be. Van bekapcsolható sRGB színskála, állítható színhőmérséklet (alap 9300K) meg a szineket lehet %-ban is állítani. Továbbá van Olvasó, Internetes, Játékos és Filmezős profil is ami gyorsan váltható, viszont én csak aztlátom hogy az említett sorrendben nöl a fényerő.
Tehát ötletek a beállításához?Ja és kine felejtsem a Highlight funkciót amivel a képernyő egy tetszőleges részét egy téglalappal kitudjuk emelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest