- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
regener #4302 üzenetére
Addig örülj amíg csak egy kis technoszagot érzel
Az én 21-es SGI-m úgy fűt, hogy ilyen melegekben a szobámban pár fokkal melegebb van mint a lakás többi helyiségében... nem is tettem vissza rá a külső burkolatot, így gyorsabban leadja a hőt. BTW szaga ennek is van, így 16 év után is, főleg most, portalanítás után.
-
Taposo
aktív tag
válasz
regener #4300 üzenetére
Szerintem nincs miért aggódnod, azt a szagot a kondenzátorok,tranzisztorok melegedéséből adódóan érezheted később eltűnik
, igaz kicsit más, de én is szokom érezni mai napig az égő porszagot
Ha lehet nvidia driverben változtasd a felbontásokat/Hz-t, mivel a windows felbontás kezelőben sok esetben kisebb felbontáson nem enged nagyobb Hz-t beállitani pedig a monitor képes rá -
Taposo
aktív tag
válasz
regener #4298 üzenetére
Hát én 8 éve egy AOC HT731 nyúzok, ez is 17 colos a felbontás mikor hogy 1024 vagy 1280-as felbontást használok 85 illetve 100Hz között, a szinbeállitasoknál a minél nagyonbb szinhőmérsékletet használd, lehet babrálni a szin egyensúllyal, de ha legjobbat akarod elviszed kalibráltatni, és speciel a saját szememnek megfelelő szinárnyalatot állitottam be enyhén olyan meleg lágy piros árnyalatot plusz a fényerőt álligatom mindig manuálisan mikor mit nézek rajta, de próbálgathatod te is igy
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest