- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raveman
tag
Aha, ertem. Hat ha meg nemprobaltad akkor probalj kulombozo felbontasokon,Hz-eken futatni. Esetleg nem e magasabb Hz-en fut mint amit a moncsi enged az adott felbontason. A winben a kepbeallitasoknal a monitor menupontban van egy pocok ami kikapcsolasaval aktiv lesz a monitor altal nem tamogatott Hz az adott felbontashoz kepest.Valoszinuleg ezeket mar kiprobaltad, de mas nekem sem jut eszembe.A monitor,vga,monitor-vga kabel,vga driver-on kivul semmi sem okozhat efele grafikus problemat.Ha ezek a dolgok lelettek probalva, akkor asszem mehet a moncsi a szervizbe.Kivanom hogy valami apro buta hiba legyen es nekeruljon penzbe.Elofordulnak X-aktas hibak is! Tudnak meselni...
-
Raveman
tag
Valoszinuleg nemlesz koze a monitorhoz. Az efele grafikus hibajelensegeket altalaban a VGA okozza. Esetleg rossz garfikus driver, de ez nem jellemzo.Legjobb ebben az esetben egy masik VGAt kiprobalni az adott gepben. Okozhatja a tapegyseg is , ahogy az mar elhangzott. Rossz aramellatas, aramingadozas, Az alaplap AGP slotjaban rosszul csatlakozo,erintkezo VGA.Mindig erdemes eloszor kiszurni a dolgokat mielott belekezdenenk a konyokig turkallasban.VGAt leprobalni mas gepben,monitort szinten. Ha nemjelentkezik a hiba akkor maris kizartuk a fo tenyezoket. Altalaban ott a hiba ahol nem varjuk.
-
Loha
veterán
Igazából sztem nem az miatt van, hanem ha ingadoznak a feszültségek, vagy sok a zaj a táp felöl, akkor a VGA meghülyülhet és hibázgathat, és akkor töredezhet a kép is.
Persze ez csak találgatás részemről, az a biztos, ha megnézitek másik gépre kötve, mert én a gépre gyanakszom.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Tehát akkor nem egy árnyékszerű konstans csikról van szó, hanem digitális zörejről?
Én ilyet a TV tuner képén szoktam látni, amikor a SATA vinyókra másolok.
Ha vmi ilyesmi akkor tuti, hogy semmi köze a monitorhoz.
Ki kéne próbálni egy másik gépen a moncsit, és akkor egyértelmű lenne. -
Loha
veterán
Olyannal találkoztam, hogy a Total Commanderben a a fekete kijelölési téglalappal egy vonalban a képernyőn egy vízszintes árnyékszerű csík volt a fekete tégallap mögött, a képernyő egész szélességében. Ez vagy a monitor vagy a VGA kábel hibájára volt visszavezethető, és folyamatosan jelen volt.
Az egérmutató szétesése viszont a VGA driver vagy a VGA hibája.
Egyenlőre semmilyen megoldást nem tudok mondani, esetleg kapcsold ki az egérmutató árnyékát, lehet csökkenti a jelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged