Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Tudtok nekem Jo, varott (es ragasztott) cipot mondani? (sportos, vagy deszkas tehat dc, globle, vans, element, osiris, nike stb johetnek szoba)
udv
-
bzs73
őstag
Üdv.
Új panama jack bakancs nem egyformán törik. Vagyis hát az egyiken nem látszanak a ráncok, a másikon meg igen. Puha finom bőr, csak így nem egyforma a látvány. Egyébként elég sok ilyet látok, hogy egyik fele jobban rácosodik, törik, még a másikon nem látszanak ezek. Az ilyennel mit lehet tenni? A franc bánná hogy ráncos, megtörik a bőr, csak legalább mindkettő törne akkor hogy egyforma legyen. -
bigrob
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm kitalálta, hogy kell neki egy ILYEN cipő..
Több óra keresgélés után én semmi információt nem találtam, hogy a Nike valaha gyártott volna ilyet, de nem is érdekli neki ez tetszik ilyen kell.
Esetleg erről a "fateisthat.com" oldalról rendelt már valaki?Köszi
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok, szerintetek velúr és nubuk bőr impregnáló sprayt fújhatok sima bőrre?
-
Land
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pont ezért agyalok azon, hogy 20-25 ezer Ft felettit butaság választani, mert egy centivel sem bírják tovább, mint a drágábbak. Garancia mindre 6 hónap van, utána pedig felesleges kardozni a boltokkal...
-
Speeedfire
félisten
Nekem is hasonlók voltak, annyi, hogy én a tisza és a superstar mellé vettem new balance-ot. Eddig jól bírja. Kényelemre messze veri a fenti 2 márkát, meg a dc-t is. A tartósság majd elválig. Nálam eddig egyik márkás se bírta sokáig az utóbbi években. Előtte meg rendre 2-3 éveket bírtak.
-
Land
veterán
Utóbbi években volt 3 Tiszám (hamar szétestek...) és most egy Adidas Superstar.
20.000-25.000 Ft körül melyik márka lenne ajánlott hasonlóan fiatalos kinézetben mint a fentiek?
Annyi lenne az elvárás, hogy bőr legyen, kényelmes és minőségi.
CCC-s Lasocki cipők jó minőségűek?
Offies Shoest is néztem, de annyi márka van, hogy beleőszülök mire végigbogarászom mindet. Pl. Napapijri, Lumberjack, Boxfresh, Tommy Hilfiger, Lacoste, Skechers, Geox, New Balance.
Ezek közül van kerülendő vagy melegen ajánlott? -
mark!
őstag
ecipo.hu-n kinéztem egy drágább cipőt (adidas tubular shadow), és ahogy olvasgattam véleményeket, van aki aztmondja hogy nem eredeti cipőket árulnak. valakinek személyes tapasztalata ilyennel kapcsolatban, esetleg az ellenkezőjéről?
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata a Polo Ralph Lauren cipőkkel? Szeretnék venni egyet, de jó lenne, ha minimum 2-3 évig kibírná, ősszel-tavasszal használnám.Ez lenne a kiszemeltem. link
Köszi.
-
K1nG HuNp
őstag
Air Jordan 11 Space Jam-el van valakinek tapasztalata? Mennyire bírják a strapát?
A nyáron vettem egy Jordan 1 New Love-t, de kicsit befürödtem a sárgával, sokkal kevesebb dologgal néz ki értelmesen mint gondoltam (kb csak fekete farmer)..
-
Speeedfire
félisten
Tudtok ajánlani hasonló kinézetű cipőt, mint a tisza compact, vagy az adidas superstar? Egyik nem kényelmes és elég szépen kopik (alul, fölül), míg a másik egyszerűen szar.
-
tDr1v3r
veterán
Urak, a Tisza cipok mennyire ajanlottak mostanaban? Jo tiz eve volt ket par Compactom, ot eve csereltem le oket ket par Adidas Superstarra de mar mindketto enyhen a halalan van es ujra elkezdtem ebbe az iranyba kacsintgatni... tudom hogy egy idoben voltak minosegi problemak de mostansag nem tudom hogy hogy allnak.
-
madmike
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm, de ez nem az én stílusom.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Helly Hansen Trivann van valakinek? Jó bakancs? Alapvetően a Forester jobban tetszik, de 20.000Ft-ért ez elég jó vételnek tűnik, Forestert pedig 30 alatt nem találtam.
Vagy ha nem ez akkor 20-25 magasságában mit tudnátok javasolni télre utcára?
ecipo.hu-val kapcsolatos tapasztalatok?
-
carl18
addikt
válasz
gergo5991
üzenetére
Csak mert nálatok rohangál pár páva ilyen cipőbe nem jelenti én is az vagyok.
Régóta tetszik, magyarország nincs is belőle szerintem. Ha nekem ez tetszik akkor miért baj?
Mutasd már meg akkor te mit hordasz, lehet nekem az nem fog tetszeni
Én meg az olyan embereket nem bírok akik beszükült látókörüek és csak a saját világukat akarják másra erőltetni. -
carl18
addikt
Üdv mindenki! Érdeklődnék ismere valaki hasonló kinézetű cipőt?
Van egy cipő ami nagyon tetszik 2006-7 fele volt nagy divat ausztráliába. Internetten körül néztem sehol se lehet már kapni, a cipő neve Kustom Kontage.

Ha ilyet nem is tudok venni, hasonlót ismer valaki?

-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Évek óta Marc utcai (sportos) cipőket hordok (mondhatni Marc-ahű vagyok
). Általában 1,5 - 2 évig szoktam őket hordani, elég strapabíróak és nagyon kényelmesek, igazi minőségi lábbeli.
Viszont azzal szembesültem, hogy már konkrétan alig lehet kapni, 2 éve még sikerült vennem, akkor még a gyártó weboldalán is láttam választékot, mostanra viszont teljesen eltűntnek látszik.
Nem tud valaki egy olyan üzletet vagy akár webshopot ahol még lehetne választani (amiket én néztem ott szinte nincs is ffi)? Vagy ha ilyen nincs, akkor ajánlani tudnátok-e olyan márkát ami hasonlóan minőségi és megbízható? Josepf Seibelt néztem még, de ott szintén alig van utcai - sportos választék.
Előre is hálásan köszönöm!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
overclockerr
üzenetére
-
overclockerr
tag
Sziasztok!
Cipőt szeretnék vásárolni, konkrét elképzelésem még nincsen. Valami szolidabb, kb mindenhez hordható strapabíró lábbelit keresek.
NB 574, Adidas Superstar, Lacoste márkákat néztem, minőségre lennék kíváncsi.Előre is köszönöm a segítséget!
-
gergo5991
őstag
válasz
pityaa23
üzenetére
esetleg ezek között nem találod meg? bár amit néztél az oldalon w-vel van jelölve mint women, az első fehér(szürke?)-kék kombó is nagyon jól néz ki amúgy.
Oldalról rendeltem már filling pieces cipőt is, rendben van megbízható szerintem, bár én a szlovák oldalról rendeltem mivel felvidéki vagyok. Ha esetleg innen rendelnél irjál pm-be és tudok 10% kedvezményt.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Ezt az Adidas modellt keresem, de sehogy nem tudok rábukkanni. Nem tudjátok véletlenül melyik lehet? Köszi
ADIDAS Iniki lehet?
-
gergo5991
őstag
van kék-barna vans sk8 hi-om, jó meleg cipő télére meg minden, de pld az nem tetszett benne hogy puha a talpa, mivel abban melóztam és volt hogy kellet párszor rugni egy nagyot, kb semmit nem ért mert elhajlik a cipő, Am elég jól össze van rakva, nem esett még szét ami nálam csoda, szóval ha nem zavar hogy puha igen hajlékony a talpa akkor ajánlom
-
mark!
őstag
télre szeretnék valami magasszárú cipőt, vans sk8 hi ami tetszik, esetleg half cab. most authenticet és era 59-et használok. elég erősen ragaszkodok a vans-hoz, de szóba jöhet más is.
(vans x supreme sk8 hi public enemy az álmom, de 200k-ért..
) -
gergo5991
őstag
valakinek van adidas tubular invader strapje? elég jó áron hozzá lehet most jutni, 15k ft kb.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi a tippet

Igazán izgi témákkal kecsegtet az oldal

Igazából az érdekelne hogy hol lehet Budapesten vagy tőle nyugatabbra (agglomeráció) olyan alacsony sarkú szandált venni, ami nem megy tönkre fél vagy egy év alatt?

Előre is köszönöm a válaszokat

-
Itt ne akarjak női cipőkről kérdezni ugye?

-
macilaci78
nagyúr
Ha már cipő, jó szívvel tudom ajánlani a Doma Cipőt.
8-10 pár cipőt csináltattam vele, teljesen elégedett vagyok velük, az egyedi igényeket is tudja teljesíteni.
Saját darabok. -
tDr1v3r
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Szia,
Nekem egy Helly Hansen Stockholm bakancsom van, fekete. 35 körül volt asszem tavaly decemberben, persze jóval túllóg a kereteden de ha többet költenél rá csak ajánlani tudom, nagyon faszán bírta a telet nálam.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Milyen strapabíró bőrcipőt ajánlanátok őszi és téli viseletre?
Vagy télre külön bakancsot, a lényeg hogy vastag bőr legyen, ne agyoncicomázott, inkáb "katonás" kinézet.
Ár 25-30, nagyon max 32k -
Hello!
Edzőcipő szagtalanításra/fertőtlenítésre mit használtok? Tavaly ezt a kiwi-s deot használtam, kipróbálnék esetleg mást is.
Köszönöm!
-
elperroloco
csendes tag
Szaisztok
G&T cipőről valakinek van tapasztalata?
Magyar kisipari gyàrtás csak bőrből, szépek is stb; vélemény valaki?😳
Köszi -
Deck
titán
Én imádom a Vans cipőket, pont ma vettem egy újat a másik 2 évet bírt de abban voltam több rock koncerten, fesztiválokon, minden nap hordtam, stb.
Kényelmesek, jól néznek ki, bírják, na és sokszor vannak akcióba.
A mostani modellem is remélem ugyaneddig húzza legalább
Ez most egy Gilbert Crocket Pro 2 fekete. -
NORBl
aktív tag
Merrell félcipőt szerettem volna, de elvitték a kiszemelt példányból, a méretemet, sokat vártam vele.
Columbia van esetleg valakinek ? Jó, kényelmes cipőket gyárt ? Valakinek van tapasztalata a márkával kapcsolatosan ? Merrelnek működik nálam ez a vibram talpal kapcsolatos marketingje, gondolom a columbiának is hasonló ez a techlite cucc. -
.LnB
titán
. tárgytalan.
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Ehhez hasonló bakancsot hol tudok venni? Akár online is

-
tween
őstag
Sziasztok!
Lecoqsportif Quartz Nylon-t használ valaki? Vélemény róla?
Köszönöm!
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Keresek roppant kényelmes túra jellegű cipőt, elsősorban kemény (beton, aszfalt) talajra, napi 10+km sétára.
Előre is köszönöm.
-
Speeedfire
félisten
válasz
gergo5991
üzenetére
A dc most az lett, az a baj, hogy nem mind tetszik. A superstar nagyon tetszik, de a minősége nagyon sokat romlott. Pedig csak melóba járok, meg bulizni. Semmi extra.
Nem, posta nélkül ennyi elvileg. Még nem voltam ott, természetesen nem tudok oda érni meló időben.

Igen, itt élek MO-n. Viszont adidasra 2 év van. Csak úgy néz ki, nekem kell bizonyítani, hogy termékhiba.

-
gergo5991
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
szerintem skate cipőt kéne venned, elvégre az deszkázásra van tervezve ahol kap hideget-meleget, szóval lehet azok tovább bírják. Nekem volt egy deszkás ÉS cipőm meg volt egy nike sb janoskim. Az és 3 évig birta, mármint 3. év vége fele lyukadt ki a sarka meg az eleje, mindent abba csináltam, sportoltam, napi szinten használtam, túráztam, "hegyet" másztam, szóval a 3 év az tényleg durva hogy mellettem kibirta. A nike sb janoskim hát az is durván 2 évet kibirt 3. év vége fele kezdett kiszakadni, dettó ugyanúgy használtam mindenre. Most vettem egy dizájnercipőt amit fentebb is említettem hogy sajnálok rá a 45-50k-s pénzt kicsengetni, de ahogy nézem ez minőségi bőrcipő, kiváncsi vagyok ez mennyit fog birni, bár ezt most már jobban meg fogom becsülni, és sporthoz meg munkába veszek valami olcsót.
Amúgy ez a 5-6k-s bevizsgálási dolog tényleg durva, gondolom itt a postaköltséget fizettetik meg veled, mert mi más csinálhatnak egy bevizsgáláson? megnézik mikroszkóppal vagy mi a fene? Én egyszer reklamáltam cipőt, ingyen volt a dolog, sőt még toldottak is a cipőhöz bőrből mert a sarkam kihorzsolta full ingyenbe volt az egész. Bár hely függő is hogy az ember hol veszi a cipőt, áruházakban nem nagyon bízok rossz tapasztalatok alapján, meg hát ha egy áruházi boltba elmegyek cipőt venni a modelleket megnézem, tegyük fel ki van állítva ott 20 nike cipőt, megnézem a nike oldalát azokat a modelleket sehol nem találom, szóval nem tudom hogy az áruházakban / plázákban ilyen selejt elrontott modellü de már legyártott cipőket árulnak vagy mi a franc..
Magyarországon élsz? csak mert úgytudom ott 1 év a hivatalos kötelező gari
-
Speeedfire
félisten
Hi, a 4. adidas superstar cipőm is megadta magát. Ez volt még egy évet se bírt ki, mondom vissza viszem a boltba, elvileg 2 év gari van rá. A bal cipő talpa elrepedt.
Felvették a jegyzőkönyvet a boltban, majd mondták, hogy mivel több, mint fél éves, emiatt nekem kell bizonyítani, hogy a termék hibás. Mondom WTF?! Ha tényleg hibás, nem miattam repedt el, akkor cserélik.
Adtak is címet, ahol be tudom adni és 5-6k körül bevizsgálják. Ez mi? Ez csak nekem új vagy tényleg így megy ez?
Nem szoktam ruházati terméket vissza vinni, de egy 30k-s cipőtől elvárom, hogy legalább 2-3 évet bírjon ki.Szerk.: Mondom mindezt úgy, hogy van egy több, mint 3 éves hummel cípőm, ami kb mintha új lenne. A puma pedig 2 éves, de semmi baja sincs. Jelenleg egy dc-be fektettem bele, meglátom mennyire lesz tartós.
-
thEndeR
aktív tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Tegnap peldaul minden noi Adidas cuccra -25 szazalek volt igy vettem en is a Tubulart. A noi reszen elvettem egy 42-est es maris csak 45 euro lett.
Ezek Oulet cuccok. Lehet hogy nalunk meg slager a Flyknit AF de ott mar selejtezik le es jon az ujabb.Egyebkent mindig olcsobbak a cuccok, de nem mindig eri meg igazan megvenni mert nem akkora a kulonbseg. Neha neha van egy ket extra akcio mint ez a crazy tuesday.
Ace: Azt az AF-et en is nagyon sajnalom.

MOD: gergo: errol a markarol meg nem hallottam szoval nem tudom hogy lehet e kint kapni.
-
TripleB
senior tag
Kik vannak fent a cipős csoportokban még?

Most tervezek eladni egy AF1 lunar-t és egy Roshe run-t, ami DS, meg egy LeBron 12 Elite Rose gold-ot...
-
Ace owner
addikt
Aki akar pandorfba menni Minden ami pipas fb csoportba azthiszem Holdosi peti szokott szervezni utakat 4k/fo oda vissza. Talan most penteken vagy jovo heten mennek elvileg van meg szabad hely.
továbbá premierbe nagy akciok lesznek hétvégén

Flyknit af1re nekem is faj a fogam:/ vagy a ritka parafa kiadasra..
-
thEndeR
aktív tag
-
thEndeR
aktív tag
Tegnap ezeket sikerült beszereznem Parndorfban.

A Superstart 30 euró volt a Tubular Runner pedig 45.

-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van egy hőn szeretett bőr Vagabond slip-on cipőm, aminek sajnos az orra részénél (a nagylábujjamnál) elkezdett kopni a bélés. Érdemes lenne visszavinnem a vásárlás helyére vagy ez valamilyen szinten normális? Attól félek, hogy kikoptatom és túlságosan is elvékonyodik az orr része a nagylábujjamnál.
Más cipőmnél is előfordult már ilyen, ugyanúgy az orr részénél lévő bélésen, valamint a sarkamnál szokott még kikopni a cipő bélése, bár ez pl. abban az esetben kirívó, mikor nem kötöm be normálisan a cipőmet vagy ki-bekötés nélkül veszem le-fel.
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Olyan utcai cipőt keresek, aminek nem annyira természetellenes a formája és jó is. A mostani skechers cipőm sem olyan rossz, de még ez is elnyomás alatt tartja a lábujjaim. Nemtudom egy ilyen cipő mennyire nézhet ki jól, attól tartok nem nagyon.

-
bundli
tag
Sziasztok!
Bugatti cipőket hol lehet kapni Bp-n Főniciát és Salamandert leszámítva?

-
TripleB
senior tag
válasz
Keil Walker
üzenetére
snkrz egy próbát megér.
-
gergo5991
őstag
válasz
Keil Walker
üzenetére
a cipő oldalán a minta az emlékeztet engem valami más cipő márkára, vagy a kínaiban árultak ilyen mintás cipőt most nem tudom.
itt egy link szlovák webshopból, most akciósan is van, ha kell valami nyelvi segítség szivesen segítek.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Keil Walker
üzenetére
Közben behalt a link. Erre gondoltam [link]
-
Keil Walker
aktív tag
Ilyen cipővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? [link]
Honnan érdemes beszerezni? -
MattM
tag
Valakinek van Nike Nightgazer cipője? Mennyire tartós? Utcára használnám.
-
gergo5991
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
valaki nem látott mostanság vagy tud ilyenféle cipőt? vörös cipő kellene nekem elegánsabb típus mindennapra.
-
TripleB
senior tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Futni vagy utcai használatra vetted?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Jé, ilyen topik is van.
Ma szereztem be egy Nike Reax Run 10 cipőt, meglátom hogy szuperál. -
jjeahh
nagyúr
válasz
gergo5991
üzenetére
Vans-ek nekem is bejönnek, csak irritál, hogy nálunk kb. minden második seprűhajú divatficsúr lábán vans van
. A palladiumot viszont imádom, 3 éve hordok egyet minden télen, de nem csak városban ám, hanem 1000m+ hegyekben, erdőben is, durva hidegben és bírja a strapát, + m*rha kényelmes meg meleg. Nike janoskim nem volt még, újabban a vászon tornacipőkre vagyok rácuppanva nagyon 
No ha már drága és bőr cipők, akkor ezekből elfogadnék párat: [link] [link]
-
gergo5991
őstag
jaja nekem is bejönnek amiket linkeltél, én most próbálok inkább a színesebb cipők felé hajlani, bár kitudja. Én egy nike sb janoskit hordok most, kéket, de azon is már 4 lyuk van. Lassan 3 éve hordom, aztán mostmár ideje lenne uj cipőt venni, csak hát a mai fizetések
, meg hát igen drágák is a jó cipők. Télére csak úgy random vettem egy vans-et mikor igazából egy palladium kellet volna. -
jjeahh
nagyúr
válasz
gergo5991
üzenetére
Nem tudok, de üdítő volt látni, hogy amióta követem a topikot végre először valaki igazi klasszikus anyagokból készült (gumi-bőr), cipőt linkel, aminek nincs agytekervény vagy tampon formája sem
Nekem ezek a rondaságok tetszenek nagyon: [link] [link], kár, hogy az ilyen cipők számomra nyáron már túl melegek, tavasz-őszre meg már van 3 pár zsír új csukám, egy negyediket most nem veszek 
-
gergo5991
őstag
valaki nem tud boltot ahol ezt meg tudnám venni olyan 70-80 euróért? max 25k ft-ért? szerelem első látásra
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Viccrovat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tanuljunk angolul!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem váltok márkavonalat, következőnek majd karácsonyra egy airmax vagy assc vans 

Ez most egy Gilbert Crocket Pro 2 fekete.
Columbia van esetleg valakinek ? Jó, kényelmes cipőket gyárt ? Valakinek van tapasztalata a márkával kapcsolatosan ? Merrelnek működik nálam ez a vibram talpal kapcsolatos marketingje, gondolom a columbiának is hasonló ez a techlite cucc.

, meg hát igen drágák is a jó cipők. Télére csak úgy random vettem egy vans-et mikor igazából egy palladium kellet volna.