Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Air Jordan 11 Space Jam-el van valakinek tapasztalata? Mennyire bírják a strapát?
A nyáron vettem egy Jordan 1 New Love-t, de kicsit befürödtem a sárgával, sokkal kevesebb dologgal néz ki értelmesen mint gondoltam (kb csak fekete farmer)..
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
2-3 évre esetleg Dr. Martens cipőt veszünk. Pontosabban: Ha napi szinten nyűzöd akkor úgy is szét fog esni, vagy legalábbis csúnya lesz kb egy év után. Nálam 1 évesnél öregebb Vans SK8 Pro nincs, pedig most járok a 4. páromnál
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
17 évesen éppen a második éveiket húzzák a vans cipőim. Sokmindent láttak már és teljesen rendben van a minőségük, se egy szakadás, se szétválás, se semmi. + én még nem takarítottam meg őket egyszer sem, szerintem jobban néznek ki betörve/használtan/retkesen Pesti/debreceni gimikben elég gyakori, bár szerintem ez nem egy rossz dolog.
Nemtudom hány éves vagy, milyen az öltözködésed, de egy oldskool és egy sk8 mindenkihez befér szerintem. A telet is lazán bírja, legalábbis tegnap esőben cammogtam haza és különösebben nem fázott a lábam, igaz én mindig kosaras nike zoknit huzok.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz overclockerr #1024 üzenetére
Köze nincs a mostani adidas cipőknek a superstarhoz Az egy klasszikus modell, 0 kényelemmel. Manapság minden cipőjükben boost van, ami pedig a legtöbbek szerint a legkényelmesebb a jelenlegi versenyben (nike-puma-rebook)
ADIDAS EQT SUPPORT ADV amúgy
-
K1nG HuNp
őstag
Óriási pacsi a coreshopnak, glamour napok alatt, tegnap 16:56-kor megrendelt cipő ma 10:11kor a kezemben volt úgy, hogy szabolcsban lakom a bolt pedig pesti
-
K1nG HuNp
őstag
Adidas ultraboost 4.0
valami tanács egy teljesen boost szűz embernek? megbizhato tisztito pakkok es vizlepergeto sprayek? egyaltalan van szukseg ezekre?
-
-
K1nG HuNp
őstag
válasz tuki2200 #1036 üzenetére
milyen gyakran mosod gépbe? esetleg kicsit részletesebben a programrol? centri?
azert kerdezem a gyakorisagot mert ugyhallom a boostbol ha egyszer koszos lesz akkor abbol az eletben nem szeded ki max ha lefested
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SkyShowtime
- Ukrajnai háború
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest