- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
philoxenia #702 üzenetére
Nem élek a szüleimmel, és max 80k-m van egy hónapra (minimálér+némi ez-az). Mégis itt a 40D, igaz 2003 óta majdnem minden megtakarított pénzem a fotózásba van befektetve, és anno vagy két éve egy fotópályázaton nyertem némi pénzt. A cuccaimat folyamatosan cserélgettem, ahogy összejött némi apró.
És pont ezért nem hiszem el, hogy ha valaki DSLR-t akar, akkor egy év alatt ne tudna összespórolni rá. Aki meg nem tud 10%-ot félretenni (mondjuk egyedülállóként), az nézzem magába és igyon kommerszet a jager helyett, meg borsodit a heineken helyett
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest