- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Nos, összegyűlt a "C" kat. a pénz,annyi kérdésem lenne, (bár majd elnézek az autósiskolához is) hogy C,D kategóriánál is kell KRESZ-t tanulni?
Mert én eddig abba a hitbe voltam hogy B-nél megtanulta az ember és kész többi jogsihoz csak rutin,forgalmat kell megcsinálni.
Mivel nem hinném, hogy sok változás lenne max. teher és magasság jelzés táblák.
Azért kérdezem mindezt mert nem tudom hogy fogok ráérni, amikor a B-t csináltam a gőzerőnél kedd,csüt 17óra volt 8 alkalommal tehát 1hónap alatt ment le(minden nap ráértem), aztán én ugye nem mindíg érek rá ilyenkor főleg ha mondjuk a 3nap pihenő hétvégére esik, mi van ha 2hétbe 1szer érek rá 17h kor akkor velem 3hónapig foglalkoznak míg a többiek 1hónap alatt letudják, a rutin,forgalom már más tészta ott úgy is összeeggyeztethető.
És találtam 1kis segítséget [link] a PÁV2 is így zajlik, ilyen gépeken? Jah meg PÁV-ot meg lehet csinálni ha nincs se C,D kategóiám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Autós topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest