-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
Csapoati #1826 üzenetére
erről a fordításoknál el - el vesznek dologról, rögtön ez ugrott be
-
eami
veterán
hol van crytek? elfelezhetnenk az 1 dolláros packot B-)
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #1583 üzenetére
ejj, épp most olvastam csak, pedig segítettem volna :\
-
eami
veterán
válasz
kriszpontaz #1540 üzenetére
bárki ajánlhat fel játékot és az oldal kisorsolja.
-
eami
veterán
szerintem a heti HIBben benne lesz a reus
-
eami
veterán
válasz
maddionmax #1049 üzenetére
ment a pü.
-
eami
veterán
válasz
fuwiradis #978 üzenetére
rövid áttekintő, szerintem is egész jó gámák
http://jateknaplo.blog.hu/2013/11/06/be_mine_x
-
eami
veterán
én meg a http://www.indiegamebundles.com/ ajánlom
-
eami
veterán
válasz
maddionmax #893 üzenetére
nálam 8bol 6 aktiválható, te mit nézel?
-
-
eami
veterán
válasz
maddionmax #738 üzenetére
De pont ezt mondom... Eldontheted játékonként hogy felhasználod e vagy sem...
sőt még több accountra is lehetséges... Mi akkor a probléma?Amúgy ha egybe aktiválni sem lenne gond hiszen BUNDLE.
-
eami
veterán
válasz
maddionmax #734 üzenetére
Amúgy ott tévedsz, hogy, hogy:
- humble világosan megmondja hogy a licence amit megvasarolsz csakis a tiéd, nem átruházható
- megkapod a licencet
- csak épp a steam nem írja jóvá ha már megvanSteamnel lehetne reklamálni, ha volna értelme...
Hozzá tenném még azt is hogy nem lehetetlen másik steam accountra is aktiválni, szóval HIB tényleg adja a játékokat. -
eami
veterán
double facepalm ... mm(
-
eami
veterán
válasz
-secret- #365 üzenetére
azért a mai napig akadnak még olyan játékok amiket kevesen vettek meg anno, olyankor nem ritka a 0,3-05 euro kártya ár.
amúgy csak arra akartam célozni hogy még ha bundle 1-2 játéka sallangnak is tűnhet, kitudja nem lesz e kártyás. Apránként aztán össze lehet szedni egy kis kreditet.
pl. Outlast 19€, de pre-purchaseben 15€ körül mozgott, amiből alig több mint 6€ kellett csak ténylegesen fizetnem, mert a nagyobb része kártyákból fedezve volt.
De sale alatt vettem így dishonored féláron, stb... igaz már rögtön a legelején beta tesztbe sikerült bekerülni ahol 1€ körüli áron mentek el sima kártyák és az embernek nem volt szíve 0,7€ért elpasszolni őket
haha
Szóval, lehet sallang (valakinek) egy game de hogy pusztán ezért nem kiadni $1 másik kettőért, azért már több mint gyanús
-
eami
veterán
válasz
FoxiestFox #356 üzenetére
arról nem is beszélve, hogy ez a sok "szemét" nekem már pár másik "szemét" árát kitermelték amikor kártyásak lettek
-
eami
veterán
pedig lényegesen egyszerűbb beírni a mail cimed (van hogy azt se) meg a jelszavad és fizetni, mint ~12 számot, lejárat, ccv. Ráadásul a paypal kifizet ha gond van, a bankod nem feltétlenül. Mivel nincs paypalnál tranzakciós díj, így felőlem akárhány lépésben is vonhatja a számláról amig nekem kényelmesebb. Amúgy félreértés ne essék nem paypal függő vagyok, sőt google walletet jobban szeretem, de az tény hogy ezek sokkal jobbak mint a natív kártyás téma.
btw, nekem is webkártya van ezek mögött... de mindenki úgy csinálja ahogy szeretné
-
eami
veterán
válasz
Hun Mallior #206 üzenetére
én ma régebben szemeztem ezekkel de elég drágák amúgy, ez most kapora is jön :-D
-
eami
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest