- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Akkor legalább lenne egy számláló, hogy 30e bundli van, és addig marad, amíg el nem fogyik. Nem random hosszabbítani párszor.
A Bundlestarsnál nagyjából lehet annyit tudni, hogy ha megjelenik új bundle, akkor tényleg kifut valami hamarosan.Más: A Groupees Be Mine 12 bundle most már teljes, benne van az összes bónusz... nekem valahogy a két előző Be Mine jobban tetszett.
(#3117) maross: Fenébe. Egyszer szúrok el egy linket, és észreveszik.
-
reelc
veterán
Ha érdekel valakit: HH van az Indiegalan a Doorways és a Supreme bundlikra.
-
reelc
veterán
válasz
Wizard of Oz #3101 üzenetére
Úgy látom októberben és decemberben volt már a jó öreg Duke. Szerintem érdeklődj, megvette-e valaki ezeket a csomagokat, van-e felesleges DN:MP belőlük?
-
reelc
veterán
válasz
Wizard of Oz #3099 üzenetére
Nem rémlik, hogy lett volna.
A Monday bundlijukban az a legjobb, hogy nem hosszabbítják össze-vissza, mint a többit.
Úgy látom a fele volt nem is olyan régen bundliban. -
reelc
veterán
Arcane Worlds: most látom, hogy január végén felkerült a Steamre. Ez 2013 decemberében Groupees Spotlight-os játékként $1 volt.
Szóval aki akkor megvette, kapott Steam kulcsot. -
reelc
veterán
Igazából ebből a PC és Android Humbleből csak a Broken Sword 2 izgatta a fantáziám, a PC-s változat. Ha valami ütős játék lesz a BTA-ban, akkor emelem.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
#42308056 #3065 üzenetére
Ha nagyon érdekel a csomag, vedd meg az $1-osat. Amíg le nem jár a bundle, megtudod emelni az összeged, és ekkor a vásárlás pillanatában érvényben lévő BTA minusz a befizetett $1-árt kell fizetned. Vagyis ráemelsz befizetett 1 Dollárodra.
Ha pl. egy kiadótól lenne mindegyik játék, akkor jó eséllyel lehetne találgatni, de így nem. -
reelc
veterán
Holnap Groupees Be Mine 12 lesz. Epicbundle ismertető.
-
reelc
veterán
A Face Noir neve ismerős volt. Groupees Be Mine X egyik BTA-ja volt.
-
reelc
veterán
Jó ez a mostani Humble is. A Company of Heroest már megakarom venni egy ideje. Tudom, volt már nagyon olcsón többször, itt a remek alkalom. A Classic Sega Games is jó kis csomag. A Total War-ok eddig kimaradtak.
Indiegala: Szerintem a mostani csomagból nem rossz a két Supreme Commander. Most még így fix $3.99-ért.
A Hostile Waters sem tűnik rossznak. Amint megláttam az Interplay logóját, sejtettem, hogy nem mai gyerek.
Probably Archery is tűrhetőnek tűnik. Meg még 3 BTA is lesz.
Szerintem egész vállalható az előzőekhez képest. Nem nagy durranás, de Indiegalához képest nem rossz. Ráadásul nem végtelenített Codemasters bundle. -
reelc
veterán
válasz
kriszpontaz #2873 üzenetére
Az előbb láttam, amikor megvettem a Popcapos csomagot.
A vásárlásos e-mailben lévő linken elérhető, ha kell valami. -
reelc
veterán
válasz
DrTechnoid #2861 üzenetére
-75%-ban már voltak decemberben. Talán az őszi vásár alatt lesz -50% vagy több, és akkor apránként veszegetheted, ha ér annyit Neked.
-
reelc
veterán
válasz
DrTechnoid #2857 üzenetére
Ez azóta sem volt, és szerintem nem is lesz.
-
reelc
veterán
válasz
DrTechnoid #2855 üzenetére
Mire gondolsz?
Konkrét teljes csomag nem ismétlődik. De volt már rá példa, hogy majdnem ugyanaz volt, kb. 8 hónappal később.
Az Indiegala, és a Bundlestars szokta hosszabítani az akció idejét.
A többi bundle cég nem. Egy játék többször is felbukkanhat pár hónapon belül más-más bunldeban. -
reelc
veterán
válasz
szami777 #2817 üzenetére
Szerintem nem lesz. Mert ez weekly.
2 féle Indiegala van - weekly és sima. A simák mennek HH-ban.Onnan tudod, hogy mi a weekly, hogy ezt gépeled be: https://www.indiegala.com/weekly
Viszont volt egy ilyen az előző weeklynél. Nincs rá garancia, hogy most is lesz ilyen, de az utolsó 24 órában szerintem érdemes lesz ránézni.
Indiegala FAQ-ból idézve: "Weekly bundles does NOT have HappyHour."
(#2818) Crytek: mire megírtam, beelőztél.
-
reelc
veterán
Az Etherlords II érdekelne még mindíg.
-
reelc
veterán
Nekem még egyik oldallal sem volt ilyen problémám.
A PayPal-os fizetéses e-mail szinte egyből megjött minden esetben, az adott oldal e-mailje előfordult, hogy pár perc múlva.(#2725) -Solt-: Azt eltudom képzelni, hogy xy oldal supportja hagy kívánnivalót maga után.
De a PayPal az komolyabb kategória, nem? Nem tudod visszahívni a pénzt, vagy ilyesmi? Nem ismerem a lehetőségeket. -
reelc
veterán
válasz
Rendo84 #2642 üzenetére
Gondolom kell nekik egy kis idő.
Ezekkel a számláló állítgatásokkal a Bundlestars, meg az Indiegala... nos, nyomon kell követni.
Tényleg, Indiegala Capsule Computers (elvileg) 3 napon belül lejár. 3 játék még nincs leleplezve. Ki mit gondol, hány napot húznak még rá? 5-6-ot?Ja, és a Bundlestars pár ajánlata egy ideje számláló nélkül van kint.
-
reelc
veterán
válasz
ujlakany1993 #2619 üzenetére
A The FPS Warriors 2-nek sokallom az árát, mert:
A Hard Reset és a Zeno Clashek nemrég voltak másik bundliban.
A Painkiller Overdose állítólag elég gyenge.
Viszont a Black Edition jó. Olcsón nemrég volt a GOG-on.Persze akinek a fentiek nincsenek meg, annak jó vétel lehet. 8 játékot kapsz.
-
reelc
veterán
Nem rémlik, hogy írta-e már valaki?
The Freebie Gamer Bundle: 5 játék PC és Mac, 3 csak Mac.
"These are digital games redeemable instantly upon redemption. " -
reelc
veterán
Azért az röhej, hogy 3 órán belül vége, nincs felfedve az utolsó BTA game, nincs Happy Hour, és mindez már vagy 2 nap hosszabbítással.
Rajtuk kívül még a Bundlestars mókázik a számlálóval, de a többi nem.Ha belegondolok a Groupees számomra a legszimpatikusabb. Itt most a csomagok felépítésére gondolok, nem a tartalmára. Sokszor az $1-hoz is jár mindenféle bónusz. Meg amikor néha darabra válogathatod össze mi kell - ezzel is volt már akció, hogy az utolsó napokban csökkentették az árát.
-
reelc
veterán
Úgy látom a mostani kalandjátékos bundle remekül kiegészíti a novemberi Daedelices humblet.
A Jack Keane 2 meg beleégett az agyamba, mennyire nem vették a műltkori GOG flash salen.Meglehetősen sokáig szerepelt.
Akinek akkor és most is meglett a $6 csomag, annak a Deponia kétszer lesz meg. -
reelc
veterán
Flying Bundle 6.
Engem nem győzött meg. -
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #2448 üzenetére
Engem a dolog ezen része nem érdekel, Te említetted meg.
Én pusztán annyit írtam, hogy nem tudom milyen bundlik tetszettek neki utoljára, mert szinte minden a legalja mostanában. -
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #2433 üzenetére
Nem nekiesésnek szántam.
Tényleg nem rémlik, mik voltak azok, amik tetszettek neki.
Ő az, aki szinte mindíg kommentálja, hogy a legalja.... Groupees, Humble (volt, hogy már megjelenés előtt kiejelentette, hogy biztosan sz@r lesz ((#2314) Crytek), stb. A Bohemiás weekly Humble is hulladék volt. -
reelc
veterán
válasz
djculture #2406 üzenetére
Ez egy folyamat... ha átviszik a bundle részre, sanszos, hogy minden más bundles cég átfogja venni... miért ne követnék a legnagyobbat? Akkor mindenhol Eurós lesz. Akkor leállsz minden bundléval?
Igen, a BTA-nál nem mindegy.
#2410) djculture: Megértem. Egy Bundlestarsra sem bírtam rászánni a pénzt. Túl drága. Átlagosan maximum 1-3 játék érdekel belőle. Utána meg nem akarok kínlódni, hogy túladjak olyanokon, amik a kutyát sem érdeklik.
-
reelc
veterán
A Sid Meier bundlénak jól megnőtt a BTA-ja. $9.96-on áll. Egyből megkellett volna vennem, mielőtt így felmegy az ára. Holnap lejár.
Van esetleg valaki, aki még az elején megvette az $1 csomagot, ezért a BTA-ja $5 körül van, és nem kell neki az alapcsomag feletti rész kompletten? Ha megvenné nekem giftként a BTA-t, kifizetném. -
reelc
veterán
válasz
djculture #2337 üzenetére
Ezesetben elnézést, tévedtem.
Nem rémlett, peddig abban az időben minden újságot figyeltem a teljes játék miatt. Most nézem, 2008 után már csak akkor vettem újságot, ha nagyon kellett a játék belőle. Figyelni figyeltem továbbra is, miket adnak. Lehet azért nem maradt meg bennem a Syberia duplázás, mert az már akkor megvolt. -
reelc
veterán
válasz
djculture #2331 üzenetére
Nekem megvan régi újságmellékletként mindkét rész. Ennyit megér, hogy meglegyen digitálisan is.
Tudtommal csak a Gamestar 2005/3 (Syberia), 2007/6 (Syberia 2) számaihoz volt melléklet a 2 játék, szóval nem "vagy 10-szer mindkettő rész".A bundlekat kb. november óta figyelem, szóval ha októberig volt 100-szor, akkor nem érint, mert előtte volt.
Adventure x Eurós packban volt nemrég a Steamen más játékokkal együtt, de az nem $1-os kategória volt.
GOG akció is lehetett százszor, ha nem ennyiért volt, ill. október előtt akciózták.Újszülött vagyok, nekem minden vicc új. Bundle ill. Steam tekintetében.
-
reelc
veterán
Idézek magamtól: " ígéretes - nekem a Syberia játékok miatt mindenképpen."
Azért óriási, hogy valaki mindíg megjegyzi, hogy szinte minden hulladék - pusztán mert nincs benne számára értékes.
A másik kedvenc megjegyzésem "a mindenkinek megvan már".A Syberia két része igenis színvonalas játék! Attól, hogy nem tetszik xy-nak, még az.
-
reelc
veterán
Mit ki nem találnak... fps utáni takarítás?
Új Groupees! ígéretes - nekem a Syberia játékok miatt mindenképpen.
-
reelc
veterán
Valahogy a Bundle Starsok vásárlására nem bírom rászánni magam. A Brutal ma jár le, de egy Tropico 4-ért, Port Royale 3-ért, megy egy Naval Warfare-ért (kb. ennyi érdekelne belőle) nem adok ki 4,38 Eurót. Ami a csereberét illeti más bundli játékra, az egész lutri, kinek mi kell. Kellenek-e azok, amik nekem nem? Neki van olyan, ami nekem kellhet? Szóval a 10-ből 3 érdekel nem jó arány.
-
reelc
veterán
Bővült a Sid Meieres bundle az átlag felett fizetőknek.
Sid Meier's Pirates!
Sid Meier's Civilization V: Scrambled Nations Map Pack
Sid Meier's Civilization V: Scrambled Continents Map Pack
Most $9.25 az átlag. Jól felment. -
reelc
veterán
Hamarosan lejár a Bundle Stars - Brutal Bundle. Persze ha nem indul újra a számláló.
-
reelc
veterán
válasz
BomiBoogie #2240 üzenetére
Nekem ez az oldal tetszik: Epicbundle.
Mert van rajta számláló, melyik bundle mikor ér véget.
Mert van Bundle Games list, ha valaki a lista nézetet szereti.
GMG, Amazon, stb. akciókat is írja, és a vouchert is kirakja.
Tudom, ott a Bundle Wiki is, de ez az oldal jobban tetszik. -
reelc
veterán
Igen, tudom, hogy nagy név a szakmában... de nincsen joyom. Kipróbálás miatt sose akartam venni.
Előtte is voltak repülőszimulátorok, és számomra mindíg visszatartó erő volt a joy hiánya, meg vagy 15 billentyű használata hozzá.
Csak gondoltam lehet joy nélkül is normálisan.
Ettől függetlenül meglesz. -
reelc
veterán
válasz
ChingChang #2229 üzenetére
Majd másfél év múlva bundliban lesz aminek van értelme belőlük.
-
reelc
veterán
válasz
Csapoati #2221 üzenetére
Újszülött vagyok, az alapcsomag jó lesz a Psychonauts miatt.
Legalább nem 2-3 hónap alatt tolják az ember képébe 70-80%-ban ugyanazokat (Codemasters), úgy látom májusban volt Double Fine Bundle.
Közben a Groupeesnál unlockolódnak a bónuszok.
-
reelc
veterán
válasz
SenorGrande #2213 üzenetére
Nem tudtam, hogy csak komplett van.
Joy? Akkor már nem is érdekel...
Ilyen repkedős játékokból eddig a Freelancer jött be, de az nagyon... elsősorban a nagyon baráti irányítása miatt. Egér + pár billentyű. -
reelc
veterán
válasz
szami777 #2205 üzenetére
Az IL-2 Sturmovik: 1946 sem sima rész:
"This new opus also includes all of the previous IL-2 series content: IL-2 Sturmovik™: Forgotten Battles, Ace Expansion Pack and Pacific Fighters™. " A Bundlestars féle Superpower Sims Bundle-ből ez érdekelt volna, és a Trainz Simulator 2012. Nos, az egyik meglesz.
A Grimmel együtt nagyon jó vétel.$1-nél többet érdemel a célja miatt is
-
reelc
veterán
Az aktuális Weekly Humble lejár nemsokára, gondolom jön helyette új.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
szami777 #2091 üzenetére
Gyorsan végigszaladtam rajtuk: a Lunar Flight, a Dogfight 1942 és a Bridge It Plus (ez meg is van) tűnik olyannak, amit ki is próbálnék.
Ugyanaz a helyzet, mint a többi Bundlestarsnál: 2-3 játék érdekelne, a többi nem.(#2093) KaiotEch: a Superpowert kellene beárazniuk félárra, mert nagyon brutális annyiért...
-
reelc
veterán
Ilyet még nem csináltam, de én úgy vásárolnám a BTA-t, hogy bejelentkeznék a fiókomba, és úgy venném. Akkor tudná, hogy már megvan az $1 csomag.
Gondolom ha bejelentkezés nélkül veszed, akkor megvetetné újra az alapot is ($6 kellene fizetned).
Majd kijavítanak, ha hülyeséget írtam. -
reelc
veterán
Elég nagy kitolás ez az 1-1 kulcsos bundle.
Ugyanis megvan az Indie Gala Codemasters, amiből sok játék benne van most a Humbleban.
Szóval ha megakarom venni őket, akkor 2x lesznek meg. Mondjuk még egyik kulcsot sem aktiváltam az Indiegalából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged