- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Most nézem kevés volt a Hump Day bundle 2 4xxx eladott darab ráhúztak még 8 napot.
-
Crytek
nagyúr
Nem tudom mennyire igaz ,de ez lesz majd a teljes pakk "állítólag"
-
Crytek
nagyúr
Ez egy jó bundle ,igaz csak 2 game kell belöle ,de megvezszem az egészet hátha a Mass Effect 1 lesz a bonuszok között.
-
Crytek
nagyúr
Megvettem a pakkot ezek vihetőek még. Részletek privátban akit érdekel!
The Ship: Murder Party
Dino D-Day
Murder Miners
Orbital Gear
Ring Runner: Flight of the Sages
Muffin Knight -
Crytek
nagyúr
Indiegalan elindult a Hump Day Bundle 2 közben Spring Rushnál fellötték a Happy Hourt!
-
Crytek
nagyúr
Pff nem gondoltam volna valaki kb vitte is az egész pakkot. Így kb 170 ft-ből meglett.
-
Crytek
nagyúr
Spring Rush bundleból már csak kevesebb mint 4 nap (+a hosszabbítás ha lesz) ,szóval hamarosan HH
-
Crytek
nagyúr
DIG Super Bundle 25
Dead Effect
ONE DAY for Ched
DarkBase 01
Royal Defense
Space Farmers
Tribloos 21.49$ (1.54ért kettő pakkot adnak)
Valaki nem gondolkozik rajta? Royal Defense és a DarkBase 01 érdekelne csak!
-
Crytek
nagyúr
Az új Idiegala monday a szokásos legalja!
Várom továbbra is a Spring Rush HH-t! -
Crytek
nagyúr
Megkaptam a Humb Day Bundle HH pakkot:
Akkor akik jeleztétek még mindig érdekel titeket?
croli: The World Named Fred
Urguru: Fatty Maze's Adventures mefvan még?
hodigy:Gun Monkeys
Hunbeast87:Tycoon City New York
eszement24:7th Legion -
Crytek
nagyúr
Happy Hour van indiegalan a Hump Say Bundlenal.
Ha csináltak már neki vételt a group buysba valaki legyen oly szives és a nevembe (Grebber) foglaljon le egy pakkot.Melozok és nem akarok lecsuszni róla. -
Crytek
nagyúr
Group buys csoportba lehet dbonkent venni őket ,ha itt ne lenne bontás..
-
Crytek
nagyúr
válasz
Csapoati #6171 üzenetére
4 játékot áthúztam ---> 4 db game érdekel a bundleból.
Happy Hourban ez a 4 játék 1.6-1.8$ lesz. Tehát 1 játék 0.45 dollár (~150ft) szóval ez egy nagyon jó csomag.Arról nem is beszélek hogy a maradék pár játékot valakik ingyen megszerezhetik szóval ez egy külön öröm számomra.
-
Crytek
nagyúr
Hm az szép végre indigalaék is belehúztak. Úgy néz ki kell a pénzem nekik
Paranautical Activity: Deluxe Atonement Edition
The Joylancer:Legendary Motor Knight
Deep Dungeons of DoomThe Old City LeviathanLast Knight: Rogue Rider EditionBlazeRush
Surgeon Simulator 2013
Down To OneMotoramaHH-ba megveszem magamnak a csomagot és mivel ezek nem kellenek vihetőek ismét ingyen. Privátba lehet jelentkezni akit érdekel valamelyik. (Értelemszerűen ami át van húzva engem csak azok érdekelnek)
Paranautical Activity
eluxe Atonement Edition
The Joylancer:Legendary Motor Knight
Deep Dungeons of Doom
Surgeon Simulator 2013
Down To One -
Crytek
nagyúr
Group Buys-ba jó leszek egy csomagra.Lehet jelentkezni.Ezek vihetők majd ingyen mint korábban:
Gun Monkeys
Tycoon City New York
Fatty Maze's Adventures
Long Way Home
Cubicle Quest
The World Named Fred
7th Legion -
-
Crytek
nagyúr
De ahhoz az kell hogy már az első napokban kiderüljön van -e a HH-ra 8 ember legalább hogy olcsón kijöjjön.
Mert az első héten kell megvenni a teljes áras csomagot valakinek hogy vehessen HH-be többet.
Én mondtam ha van rá ember én mindig megveszem az összes indiegala bundle-t ha kell és lesznek rá 8-an.
HH mostanában szint 99.99%-ig van mindenhol. Ennél a Dragon rocknál is a pár órás HH alat elment 4xxx db bundle. Szóval ez csak nekik jó (no meg nekünk hogy 5$ helyett 1.69$-ért meg tudtuk szerezni) -
Crytek
nagyúr
Meg is van! Amint küldi a srác küldöm a játékokat
Urguru: BlazBlue
reelc: Double Dragon
Marci79: Karmaflow -
Crytek
nagyúr
Na most van a Dragon rocknál Happy Hour! F5-özöm is a group buyt hátha valaki csinál!
-
Crytek
nagyúr
Az indiegala Dragon Rock bundle leosztás (Esetleges HH esetében ha nem lesz hh akkor nem lesz vétel sem részemről!!!!)
BloodRayne, A Bird Story, Silence of the Sleepsaját részre lesz!Urguru: BlazBlue
reelc: Double Dragon
Marci79: KarmaflowA maradékra még mindig lehet jelentkezni.
-
Crytek
nagyúr
Van új indiegala is. Van is benne 3 game ami érdekelne de sok ennyiért!
HH-ra csak jó lesz majd -
Crytek
nagyúr
válasz
FoxiestFox #5948 üzenetére
Ép ésszel nem tudom felfogni ezeket dolgokat.
Adottak régi nagyszerű játékok. Adott a steam adottak a bundle-k a HD Remasteredek fénykorát éljük és némelyik nagy cím sehol sincs
1-2 game amit szerintem (nem magyar viszonylatban hanem világszinten is) mg most is vennének annyian főleg steam-en ,hogy megérné vele foglalkozni akár HD Remasteredként akár csak ha szimplán feltennék/visszatennék steam-re!
Riddick
Cold Fear
PreyDe az ubisoft most ráfázik mert mindenhonnan emailekkel bombázom a Cold Fear HD Remasterd miatt
Addig zaklatom őket amíg hivatalosan be nem jelentik,hogy egy kitartó fanatikus miatt elkészítik -
Crytek
nagyúr
válasz
eszement24 #5943 üzenetére
Az rengeteg ,idén megfogadtam nem veszek semmit. Majd ha 0.5-ért látom megveszem talán.
-
Crytek
nagyúr
válasz
eszement24 #5939 üzenetére
Moto Racer miatt lesem is a group buyst csoportot hátha 1.3-1.4-ért lehet majd hh-ba venni!
Csapoati: Akkor nem lesz Moto Racerem
Majd szétkattingatom steamgiftset -
Crytek
nagyúr
válasz
eszement24 #5937 üzenetére
Az elmém mély bugyraiból emeltem ki "bárcsak volna ilyen" jelleggel
-
Crytek
nagyúr
Blink bundle jöhetne már végre!
-
Crytek
nagyúr
Kezdem hitemet veszteni,hogy idén lesz-e egyáltalán normális bundle!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5919 üzenetére
Ubersoldiers érdekel csak de ilyen áron nem.Várom másik bundleba.
-
Crytek
nagyúr
Blinkbundle twitter:
"A New Year and a recommitment to releasing the best indie game bundles. Stay tuned!"
Már előre röhögve várom milyen rettenetesen gyenge csomag lesz ez megint!
-
Crytek
nagyúr
Ismét 3 rakás hulladék
Várunk tovább.
-
Crytek
nagyúr
Újabb hulladékok kerültek az indieroyale zsákbamacska bundlejába!
-
Crytek
nagyúr
Az erős tulzás, hogy nem éri ez az üzleti modell.
A PC- re megjelenő game-ek lassan 90%-a "indiefos".
A steamről 100 feletti db számot tudnék mondani amit már rég bundleba kellene szórni,mert a kutya sem veszi őket steam áron.
A semminél pedig kimondhatatlanul több a 10+ ezres akár 1$-os bubdle eladás pláne ha több csomagban is jelen van.
De nekem mindegy nekik lenne bevétel, én legalább nem költöm a pénzem rájuk.Epekedve várom az év első értelmes bundleját!
-
Crytek
nagyúr
Kíváncsi leszek idén ki lép meg először valami értelmes bundle-t,mert eltelt egy hónap és hulladékabbnál hulladékabb összeállítások kerülnek a felszínre!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5858 üzenetére
Pixelek jók.
Bár a zombisnál az 1 órás acsi elég idegölö lesz,de kimaxolom azt is ahogy az elődjét.
-
Crytek
nagyúr
Indieroyale zsákbamacska bundlenál már csak a maradék 2 db steam-es cuccba bízhatok hogy volt-e értelme megvenni ezt a pakkot.
-
Crytek
nagyúr
válasz
leikomessi #5805 üzenetére
Pedig már elég régóta a dollár ehylett euros fizetés van az indiegalan. Legalábbis elég sok pakkot vettem és és vagy már fél éve min euros ár van. Anno sírtam is miatta mert így már nincs nagyon olcsó group buy
-
Crytek
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5784 üzenetére
DARK
BlazeRush
Super Toy CarsAmik érnek valamit ,de max a felét
-
Crytek
nagyúr
És még mindig megvannak a groupees bakis játékok
-
Crytek
nagyúr
IG Monday Bundle Krater elviszi a hátán a pakkot 1.89$-ért!
-
Crytek
nagyúr
Meggyött indiegalan a jézuska:
Every Monday Bundle- ONLY $1
- Friday Special Bundle - ONLY $1
- Paradoxical Bundle- ONLY $2Hunbeast87: Sok volt a bejgli elkéstél
-
Crytek
nagyúr
Az a baj ,hogy az összes ..ökér fejlesztő kiadó azt hiszi hogy a hobbi fordítok csak pénzért dolgoznak.
Csak a kis pofikájukat kéne kinyitni ugyanis a teremtő nem dísznek teremtette. Már a game korai fázisában ki kéne adni, ki akarja saját országának honosítani és cupannának országonként 60000 ingyen .
De hát ezek nyomik mit várunk tőlük.
Tisztelet az indie fejlesztőknek akik ajándékokkal halmoznak el ha csinálnak hozzá fordításokat.
A nagy cégek ezt miért nem tudják? Ja mert ..ökerek azért és kicsit sem érdeklik egyiket sem a rajongóknak kedvében járása. -
Crytek
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5585 üzenetére
Senki nem jelzett így kénytelen voltam megvenni.
Ez a két game maradt ha valakit érdekel
Nuclear Dawn
Horizon -
Crytek
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5585 üzenetére
Gas Guzzlerst átveszem akinek nem kell!
Csapoati: Az biza ,de megint egy olyan pakk ahol csak az kell kb mindenkinek
Gyűlölöm az ilyen 1 játékos pakkokat. -
Crytek
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5582 üzenetére
Olyan ember létezik akinek nem kell az Origins belőle? Mert akkor átvenném a season passal együtt!
-
Crytek
nagyúr
Demonicont azóta se boltol senki sem
Megvenném a pakkot de csak akkor ha a demoniconon kívül 0.55euro/db áron elkelne szinte minden game! -
Crytek
nagyúr
Aki megveszi a bundlestarson a stalkeres bubdlet átvenném tőle a Demonicon game-et.
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Valami van a levegőben be vannak lassulva.Indieroyale email is most jött meg hogy új bonusz lol.
Galaéktól semmi info
Ennél jobban semmit nem utálok amikor a 21. században egy emailre sem méltatnak. -
Crytek
nagyúr
Galaéknak a paypal dispute megtöri majd a csendet....
-
Crytek
nagyúr
Indiegalan ingyen Chaos Domain.
Ezt bezzeg 5 secre rá elküldik de a csomagom azóta sincs sehol. -
Crytek
nagyúr
Én már valahogy kinöttem abból hogy csak azért inditsak el valamit mert ki tudok szedni belőle jó esetbe (most már) 3-4-5-6-7 vagy 8* 0.03-0.05 eurokat. Ennyit se érnek ezek.
Ezért is inkább steamgiftsen kisorsolom őket majd más kártyázza és kukázza a game-et örökre.Szívesen megnéznék az összes indie cimről egy statisztikát hogy a 25százezer millió gameból ugyanmár mennyi is lett végigjátszva illetve melyikbe mennyi idöt öltek fejenként.
Azt hiszen nagyon sok játék csak a kártyának köszönheti hogy valaha is imsert lett illetve futtatták pár percig.
-
Crytek
nagyúr
Megmondtam, indieroyale
Mindegy de legalább 0.79 euroért örömet szerzek ezzel a sok játékkal másoknak a csoportban.
Rég volt ilyen hogy egy se érdekel a pakkból és ezeket a hulladékokat elnézve ebben nem nem lesz egy értelmes game se.indiegalanál meg epekedve várom a holnapot,hogy végre méltóztatnak-e elküldeni majd a csomagom linkjét.
-
Crytek
nagyúr
Support se felel.Úgy néz ki nem meloznak.
Feljelentek mindenkit -
Crytek
nagyúr
Indieroyaléknak odaszólhatna valaki hogy a mystery bundlenál lekapcsolhatnák a legalja generátort és értelmes játékokat is betehetnének már.
Ahogy fedik fel őket egyre drágább a pack pedig egyre ótvarabb cuccokat pakolnak belereelc: Én megvettem steamgiftsre a pakkot de azóta is küldik a mailt
-
Crytek
nagyúr
Minimális hoaszabbítással és HH nélkül levették a halloween bundlet.Pedig HH áron kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged