- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
eddieke666 #11759 üzenetére
https://www.humblebundle.com/user/settings
Cancel my plan
-
eami
veterán
vkit érdekelne még Reign Of Kings - Four Pack ? $1,3725 fejenként
-
eami
veterán
válasz
[Prolixus] #11632 üzenetére
hát nem tudom... €40-ról azért csak sikerült felmászni €60ra :|
pár éve pedig még bőven €50 volt az alap ár.
-
eami
veterán
"NOTE: Humble Wallet credit must be redeemed to your Humble Bundle account within 90 days after this bundle has been purchased (once redeemed, it can be spent after 90 days)."
szerintem elég világosan le van írva, de azért fordítom a lényeget
90 napon belül rá kell tenyerelni egy gombra, ami hozzáad $2 a humble walletedhez. $2 ~ €1.68. és a zárójelben a lényeg: miután hozzáadtad, 90 napon túl is el lehet költeni.
-
eami
veterán
eredetileg ide akartam:
amúgy azt néztétek hogy ha van monthly előfizetés akkor $2 visszajön walletbe a $9 tierből?
-
eami
veterán
válasz
Golden9 #11379 üzenetére
Fórumok » Lokál » Bundle topik
jobb oldali boxban le is van írva hogy magánszemélyként szabad hirdetni. itt volt róla szó
-
eami
veterán
válasz
[Prolixus] #11375 üzenetére
amióta lokálba költöztünk már elfér így is
-
eami
veterán
Otaku Bundle #6 érdekel még vkit? +4fő jó lenne
$1.49 per unit (if you buy x1)
$1.00 per unit (if you buy x2)
$0.60 per unit (if you buy x5)
$0.50 per unit (if you buy x10) -
eami
veterán
válasz
twollah1976 #11303 üzenetére
ha érdekel küldöm a listát és mazsolázd ki (közel 1000 kulcs) hogy mi a kártyás. flipperesből meg nem lesz meg a 800 játék
-
eami
veterán
válasz
twollah1976 #11291 üzenetére
van annyi játékom "feleslegbe"
-
eami
veterán
pls maradjunk a témánál.
-
eami
veterán
Billerica's Premiere Bundle zsákbamacsek ár $2.75 még ~4 órán keresztül
-
eami
veterán
Eddig hatan vagyunk, még négy ember jó lenne.
Crytek
s7evcsenko
Rendo84
Sirpi
Niczo
eami -
-
eami
veterán
Egy kis topik update:
A mai nap a Bundle Topik átkerült LOKÁL-ba. Csak ilyen módon folytathatjuk a bundle bontásokat, feles játékok csere-beréjét az eddig megszokott módon, mivel egyébként hirdetésnek minősülnek az alapelvek szerint. "Ez viszont azzal járhat, hogy egyes fórumozók esetleg vissza lesznek sorolva rangban, mert a LOKÁL topikok hozzászólásai nem számítanak bele a kombinált hozzászólásszámba." Viszont mostantól nyugodtan mehet az adás-vétel, szigorúan csak Bundle témakörben.
szerk: természetesen nem szeretném ha alapjáraton bolhapiac lenne a topikból, de az aktuális bundleből már meglévő és így feleslegessé váló játékokat nyugodtan akár árral együtt jelezni lehet a többiek számára.
-
eami
veterán
válasz
Delávégá #10951 üzenetére
igen, közben épp nézem itt hogy hazai vásárláshoz nem adják meg :|
-
eami
veterán
ha kell valakinek $5-ért Verdun akkor szívesen bontok.
-
eami
veterán
válasz
Jinxb1rd #10919 üzenetére
dehogynem ott a best buy topic
-
eami
veterán
DIG 105-re akar társulni valaki? 1 pack kb féláron.
-
eami
veterán
Otaku Bundle #1 - 31 May to 16 July 2017
ha mást is érdekel, akkor jelezze privátba. amint összejön 10db, megveszem a packot és pontunk.
itt lehet nyomon követni, hogy hol tartunk. -
eami
veterán
Eddig 15 bundlere volt igény. Gondolom várjunk még egy kicsit hátha összejön a 20
Itt nyomon követhetitek hol tart a dolog. Amint megvan a 20, zárom és veszem.
(privátba továbbra is lehet jelentkezni)
-
eami
veterán
Go Go Bundle #4 érdekelne még mást is? Ha igen akkor jelezzétek ma este 10ig privátba és akkor veszek többet egyszerre.
$1.99 per bundle (if you buy x1)
$1.25 per bundle (if you buy x2)
$0.80 per bundle (if you buy x5)
$0.60 per bundle (if you buy x10)
$0.50 per bundle (if you buy x20)
$0.40 per bundle (if you buy x50) -
eami
veterán
nekem van egy feles dirt rallym ha valakit érdekel.
-
eami
veterán
úgy néz ki a GMG is felpattant a monthly bundle vonatra
Indie Monthly Bundle: May 2017 1 GBP ~370 HUF
Red Goblin - Flying Interactive
All Guns on Deck - KISS
One Hundred Ways - KISS
Game Tycoon 2 - KISS
Gold Rush Anniversary - KISS
Wanda - KISS
Dragon Kingdom War - Play Spirit Limited
Starfringe Adversus - Casulaogic
Tales Across Time - Critical Games
Corporate Lifestyle Simulator - Big Nic -
eami
veterán
az utolsó kettő szabad bundle még rendezésre vár, szóval elvileg ennyi volt.
-
eami
veterán
shutshimi 4**LF-EDPG0-KPADB
*5
*17 -
eami
veterán
Utolsó - 4. kör összesítés. Privátban megadom a PayPal címet ahova lehet küldeni az összeget. Akik előző körökben is "nyertek" azok küldhetik rögtön, csak utána szintén írjanak egy privit
szerk: holnap majd csinálok egy mini statisztikát a 4 körről + ha minden igaz akkor $12.3 jött össze BGre. Erre jöhetnek az ötletek hogy, hogy hasznosítsuk okosan.
-
eami
veterán
ZÁRVA! összesítek
-
-
eami
veterán
19:00-kor nyitom a 4. kört. A negyedik körben minden eddigi játék elérhető (ha esetleg mégsem, jelezzetek). A legmagasabb viszi a végén. (kérlek figyeljetek arra, hogy mi az aktuális legnagyobb ajánlat, és arra legalább $0.1-el nagyobb ajánlat legyen a következő) Azok a játékok amire nem érkezik ajánlat, felajánlásra kerülnek BlueGiftre. Ha $30 felett végeznénk, akkor ötleteket várunk, hogy milyen formában ajánljuk fel BlueGiftre (előző 2 körből eddig $2,9nél tartunk). Pontos zárást nem adok meg holnapra sem, de bőven este lesz és vállalom hogy zárás előtt nem ajánlok rá senkire sem. Ha esetleg mégsem lenne meg a $30 holnap estig, akkor 1 napot hosszabbítunk.
Ezúttal is teljesen tiszta lappal indul az egész. Sajnos nem merem bevállalni, hogy az előző körben leadott licitek még mindig érvényesek.
ITT lehet ajánlatokat tenni majd 19:00-tól.
Minden további ezzel kapcsolatos hozzászólást kérek OFFba tenni.
ph nickeket bent hagytam korábbiakból. semmiféle kötelezettséggel nem jár, viszont megkönnyíti az aktuálisan legmagasabb ajánlatot tevők azonosítását. (ha új belépő van, akkor a legutolsó üres oszlop legfelső sorába írja be a ph nick nevét)
PayPalon keresztül dollárban lehet majd rendezni a nyerteseknek a dolgot (eddig nem volt gond, de azért gondoltam megemlítem).
-
eami
veterán
páran kérdeztétek hogy lesz a 4. kör. Csináltam egy "3. kör nem nyertes ajánlatai" lapot, amiről kivettem a 3. kör nyertes ajánlatait. Így $20nál állna egy 4. kör. Ez alapján úgy gondolom, hogy ha tényleg van rá igény, akkor akár indíthatunk is egy 4. kört. De mint ahogy a harmadik kört is, a negyediket is tiszta lappal indítanánk. Start időt adnék meg, de a zárás ideje továbbra is ismeretlen maradna. Ennek az az egyszerű oka, hogy ha előre megmondanám, akkor az utolsó pár percben könnyen káoszba fulladhatna az egész. Szóval mit gondoltok? Legyen 4. kör?
-
eami
veterán
lezártam a 3. kört. hamarosan összesítek.
(#10180) Hunbeast87: végig nyitva maradt az az opció is, de senki nem karolta fel ¯\_(ツ)_/¯
-
eami
veterán
Nem tudom miért, hogy kifogytunk az oszlopokból vagy valaki csinosított rajta, de nem volt már szabad oszlop. Beraktam még párat és beírtalak az utolsó oszlopba. Ha érdekel valamelyik játék akkor megnézed mi a legmagasabb ajánlat jelenleg és legalább 10 centtel nagyobbat teszel, hogy tiéd legyen a végén (már ha megér neked annyit). Persze ez nem jelenti azt, hogy a tiéd is marad a legnagyobb ajánlat. Bárki feléd kínálhat. Az egyéb részleteket itt leírtam. De ha van még kérdésed nyugodtan jöhet
-
eami
veterán
23:45-kor nyitom a 3. kört. A harmadik körben minden eddigi játék elérhető (ha esetleg mégsem, jelezzetek). A legmagasabb viszi a végén. Azok a játékok amire nem érkezik ajánlat, felajánlásra kerülnek BlueGiftre. Ha $30 felett végeznénk, akkor ötleteket várunk, hogy milyen formában ajánljuk fel BlueGiftre. Pontos zárást nem adok meg holnapra sem, de bőven este lesz és vállalom hogy zárás előtt nem ajánlok rá senkire sem. Ha esetleg mégsem lenne meg a $30 holnap estig, akkor 1 napot hosszabbítunk.
Ezúttal teljesen tiszta lappal indul az egész. Sajnos nem merem bevállalni, hogy az első körben leadott licitek még mindig érvényesek.
ITT lehet ajánlatokat tenni majd 23:45-től.
Minden további ezzel kapcsolatos hozzászólást kérek OFFba tenni.
szerk: ph nickeket bent hagytam korábbiakból. semmiféle kötelezettséggel nem jár, viszont megkönnyíti az aktuálisan legmagasabb ajánlatot tevők azonosítását.
-
eami
veterán
2. kör vége. "nyertesek" listája alább. írjatok privátot és egyeztetünk.
5 játék maradt ami megy BGre, illetve a fennmaradó $1.6-ra jöhetnek az ötletek miképp hasznosítsuk (szintén BG irányába).
-
eami
veterán
zártam a 2. kört. stay tuned
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged