- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17510 üzenetére
Dzsézusz Krájszt, csak több ilyen hónapot ne!
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #17456 üzenetére
Hát én most elbizonytalanodtam, mert amikor itt ment a diskurálás, akkor húztam be én is a 6 dollárt.
December 6-al húztam be a novembert, 7-el a decembert, meg most a januárt.
Nekem így volt meg a három hónap.
Volt egy nagy dömping októberben is?
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #17446 üzenetére
Igen, arra gondolok.
De szerintem vannak féléves 6$-ok, meg még ki tudja milyen kuponok.
Két játékot lehet elpasszolni:
A mafia meg az iron harvest. De 7€-t szerintem senki nem ad ezek nélkül. -
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #17442 üzenetére
Mert maffia nélkül egy kalap szar bundle.
És még erre rá jön az is, hogy mindenki 6$-os kuponnal nyomja.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17430 üzenetére
Én este megkérdezem haveromat, hogy kell-e neki. Szerintem nem fog.
Majd dobok egy privit.
-
FunPro
őstag
Na, én ezt a mostani havi bundlit titulálom a az elmúlt időszak legrosszabbjának.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17360 üzenetére
Te jól számolsz, én viszont elvesztettem a fonalat.
Pár órája nem engedett stackelni, most meg megint úgy van, hogy bármennyit berakok, adja a kedvezményt. 7-et is vehetek akár, nem csak 5-öt.
-
FunPro
őstag
válasz
maross #17357 üzenetére
Most csináltam egy quickmath-t, és 5%+.
Szóval choice nélkül 75% az eredeti árból, choiceal 80% az eredeti árból, ha 5-öt veszel.
Mondjuk ez attól is függ, hogy kokszra van-e húzva a kedvezmény csúszka.
Azt már ne kérdezzétek, hogy a 20% choice kedvezményből hogy lesz 64%-os alapösszeg kedvezmény, 5 vásárlás esetén meg 80% a 75-ből.
Ehhez retardált vagyok.
-
FunPro
őstag
válasz
FoxiestFox #17346 üzenetére
Én a majd 800 játékomból ha 10-et húztam be közvetlenül steamről. Közvetlen vásárlás minden drm-ben drága.
Csak azt veszem ott, ami tényleg közelező, mert nem árulják kulcsként.
-
FunPro
őstag
-
FunPro
őstag
Lehet ez a hsz most hosszú lesz. Majd a végén kiderül.
Szóval, én most elég érdekesen viszonyulok a havi bundlikhoz.
Ott van például az előző havi. Amikor kijött, még talán itt is szitkozódtam.
Viszont, hogy jött ez a 6$/3 hónap kupon, behúztam.Ennek köszönhetően, már jobban szemügyre vettem, mit is árulnak.
A house flipper elmegy egy ilyen funszimulátor cuccnak. Semmivel nem különb, mint egy pc building vagy egy car mechanic szimulátor. Gondolom játszol vele három órát, azt megunod. Viszont annyira nem is rossz.
Ott van a bpm, amire még csak rá sem néztem, mi is az. Most hogy megvettem, kiderült, hogy egy egész érdekes, egyedi koncepció. Lövöldözni kell metál zenére, aminél a ritmus a lényeg? Nem sok ilyen jut eszembe, biztos egyedi cucc, és mind a három elemet szeretem!
A turnip boy csak ránézésre "gagyi", egyébként egy jó játék.
A timeline egy minőségibb puzle játéknak tűnik.A möbius front '83 fölött alapból elsiklottam, mert nem az én világom. Aztán amikor most jobban megnéztem, rájöttem, honnan volt ismerős. Ez egy zachtronics játék, csak nagyon elüt a szokásos sémájuktól. Nálam ez a csapat garancia a minőségre. Hozzáteszem, mivel ez a "legújabb" játékuk, ezért a hat dollárt még az életében nem karcolta önállóan. Konklúzió: 6$-t simán megért a csomag.
Két játék van, amit nem tudok hova tenni. Az a madaras kártyás, meg a wrath: aeon of ruin. Már csak azért, mert ha megnézem az árcímkéjüket, mind a kettő 20 euró alapból. Miért? Én szeretem a madarakat, be is aktiváltam a madarasat. A másik egy 20 eurós quake 1. Ezekhez a játékokhoz már tényleg gyomor kell.
Aztán elértünk a mostani bundlihoz:
Ott van a greak. Én itt már azt nem tudom hova tenni, hogy a megjelölt árcédulája a bundle oldalon 9.99 €. Az a játék alapáron 20 euró, még akciósan sem volt tíz alatt. Egyedül a fűalatti orosz oldalakról lehetett beszerezni 1700 forintért akciósan, de annál lejjebb nem ment. Tudom, mert ezt a játékot erősen követem. Szóval, már nagyjából ezért a játékért megéri a 6$, ha éppen van kupon.
Amiket te írtál, azok engem is érdekelhetnek, de még magamnak mellé veszem 8 doors-t is.
És az érdekességek:
A novemberivel ellentétben a mostani bundliban a greak-en kívül SEMMI NEM HOZ LÁZBA. Magyarul, nálam ez a bundli alulmúlja a múlthavit. Kipróbálnék többet is, de olyan meh.
Ami a húzócímeket illeti. Valahogy olyan röhejesek, nálam azok a bunldik gyenge pontjai. De úgy az egész choice-ra kiterjesztve.
Ez most vagy azt jelenti, hogy a húzócímek szarok, amiket a budle-be belepakolnak, vagy azt jelenti, hogy a játékipar felső osztálya a béka segge alatt van színvonalban, az embereknek pedig erre van igénye.
-
FunPro
őstag
Amúgy megint van jingle jam.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17289 üzenetére
Én a gyakorlatban arra lennék kíváncsi, hogy mik a valve-el szembeni elvárások? Amiért egyébként megérdemlik, hogy megszorongassák őket?
Nekik is be kéne szállniuk a saját profitjukból az eladásokba?
Hetente kéne lefizetniük kiadókat, hogy legyen ingyenjáték?
(Ami egyébként a kártyapénz révén ott is van).Egyedül a sápcsökkentés lenne némi reális elvárás, de egyébkén azzal is lenne két bajom:
1) A valve szerverei jók. Én nem tudom, hogy hány olyan alkalom volt, amikor azért nem tudtam egy bárminemű játékot játszani steamen, mert gond volt a szerverekkel. Fifában például minden második meccs szopás volt online.
2) Nem tudom, hogy mennyire valós probléma a kiadók részéről a sáp miatti nyavajgás. Mert ahogy ők sokallják a 30%-ot, úgy én is sokallom a 80€-s fejlesztési költséget egy félkész játékért.
Meg amúgy is, a nyavajgók esetében 20% a 30, ha pedig elpasszolja magának a kulcsot, akkor 0.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17285 üzenetére
A monopólium sehol nem jó. Persze igen, ha választanom kéne ki legyen monopol helyzetben, inkább a Steam mint az Epic. Bárhol, bármikor. A gyakorlatban azon csodálkoznék a legjobban, ha valaki az Epicet szeretné monopol helyzetben látni. Pedig a Tencent lehet abba fog jutni. (Monopol helyzetben nincs 3000-es kupon, meg ingyen játék)
Ez a piaci verseny dolog pedig már a platform megjelenése óta több sebből vérzik.
Hogy lehet úgy versenyezni, hogy valami csak az egyik helyen elérhető, míg a másik valami a másikon?Nagyon is ráférne a steamre egy normális versenypartner, csak az epic nem éppen ilyen.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17281 üzenetére
Miért, nincs igazam?
Az epic esetében két végkimenetel van:
1) Megunja a tencent a pénzpumpálást, és lőttek a platformnak
2) Ők lesznek a monopol platform, akiket majd x év után lehet pontosan ugyanúgy támadni, mint ahogy most a Steam-et. Aztán majd lehet azzal játszani, ami a kínaiknak is tetszik. -
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17277 üzenetére
Az a baj, hogy sokan nem néznek tovább az 5$-nál, meg az ingyen játékoknál.
Ezzel csak az a baj, hogy hosszútávon nem csak magukat szopatják be, hanem mindenki mást is.
-
FunPro
őstag
válasz
bijesz #17229 üzenetére
Én steames groupbuyban csináltam egy ilyet:
8€:
- Main Assembly
- Besiege
- Totally Accurate Battle Simulator
- Kerbal Space Program
- People Playground
6€:
- Main Assembly
- Totally Accurate Battle Simulator
- Kerbal Space Program
- People PlaygroundMagyarul én vinném a space izét, az universe-t meg a Besiege-t, a többért várnék 6 eurót. Vagy lemondok a besiege-ről 2€ fejében.
Én hajlandó lennék tovább splitelni, csak nagyon rosszul árazok.
A lényeg, hogy 3 játék kell, és 7 eurónál nem nagyon akarok többet fizetni.
-
FunPro
őstag
válasz
2thletme2day #17225 üzenetére
Engem egy space haven esetleg egy universe sandbox érdekelne.
-
FunPro
őstag
Egyébként nekem teljesen kiesett a látószögemből, hogy most a humblin van egy Leisure Suit Larry Collection Bundle is, amiben benne van a legújabb rész is, 8.5-ért, így már az magában hl.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17107 üzenetére
Igazából ez a havi koncepció csak úgy működik, ha nem vársz tőle semmit.
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #17109 üzenetére
Gyakorlatban ezt olyannak kéne megmondania, aki beaktiválta a kulcsot steamen.
Ugyanis a stemdb olyan kusza a játéknál, hogy ember nincs, aki kibogozza.
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #17097 üzenetére
Eszem ágában nincs védeni ezeket az idiótákat...
De most védeni fogom az idiótákat.Ez a van nála jobb csomag dolog elég unfair összehasonlítás.
Mármint, mit kíván a magyar nemzet?
Milyen játékot lehetne belerakni a choice-ba húzócímnek, amik még nem voltak?Elméletileg, mint elkötelezett humble előfizetőnek, csak legyintened kéne egy controllra vagy egy Tomb Raider-re, mert azok már megvannak. Játékosként pedig a dragon age-re mert azt már kivitted ea play-ben (vagy access vagy mi van ezeknél) 300 HUF-ért. A maradék töltelék játék meg semmivel nem képvisel magasabb színvonalat, mint egy átlagos havi.
Ez a 890HUF, pedig csak a parasztvakítás. Kb. úgy ennyi, mint ahogy az epic játékok vannak fele áron a store-ban.
Majd ha felfutott a cucc, és akkor is 890 lesz egy hónap, akkor azt mondom, ez igen.
-
FunPro
őstag
Egyébként az általános bug, egyéni bug, vagy humbleköcsögség lehet, hogy a profilom meg a choice játékok nem rikítanak narancssárgán, mint eddig?
Már azt is titkolják, hogy aktív az előfizum, hátha elfelejtem lemondani?
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17052 üzenetére
Én nem is tudtam, hogy az aspyr-nak köze van ezekhez.
-
FunPro
őstag
Kár, hogy a humble sápot nem lehet 0-ra rakni.
Egyébként most a charity csúszkán elgondolkoztam.
Létezik olyan, hogy egy dolgot két cég is le tud írni az adóból?
Mármint, a charity csúszkát vajon ki írhatja le?
a) A humble, mert a befolyt összeget adományra fordította?
b) A kiadó, mert a portékáját felajánlotta jótékony célra?
c) Mind a kettő, mert az egyik felajánlotta, a másik meg adományra fordította?A c valahogy lehetetlennek tűnik.
A b opció tűnik a legprofitálóbbnak, mert ugye a kiadó a játékot ajánlja fel, így ha az adott játék papíron 30-60€, akkor ő bundle-be beadott példány * 30-60€-t tud leírni.A kiadópénz egyébként a kisebb indie fejlesztőknek lehet fontos.
-
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #17020 üzenetére
Igazából a tökömnek kell 12 játék.
1 húzócím meg 4 rogue-ra biztos boldogabban fizetne az, aki szereti a rogue-t.
Aki fanyalog, az pedig mindenképp fanyalog.De a gyakorlatban nem tudom, mi lenne a jó.
Én örültem volna, ha reflektor fényben maradnak a tematikus pakkok.A mostani állapot sem feltétlenül rossz, csak 12-18$-t nem fogok kifizetni az aktuális 2 indie játékért, ami éppen megtetszene a csomagból. Inkább beugrok egy split-be, és megveszem 2-2 euróért őket.
-
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #17018 üzenetére
Persze, ha játékokra lebontjuk a pakkot, akkor rétegjátékok.
Ha egyben nézem a pakkot, akkor viszont általában van 1-2 AAA utánzat, 1-2 platformer, 1-2 rogue, 1-2 másik populáris zsánerindiejáték, meg maradéknak azok a nagyon pixelart csodák, amik senkinek sem kellenek.
Pont úgy, hogy elméletileg mindenkinek akadjon benne valami finomság.
Tömegtermék.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17014 üzenetére
Speciel nekem a csojszal mindig a tematika hiánya volt a bajom.
Nagyon még nem volt olyan pack, amiből legalább egy címet ne találtam volna érdekfeszítőnek. Igazából rengeteg indie gyöngyszemhez hozzájutottam, amik nagyon a szívemhez nőttek.
Viszont még olyan pack sem nagyon volt, amiből a felénél több cím tetszett volna.
És ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Elég csak megnézni, hogy egy csojsz split hány fele megy.
Végülis a csojsz a nagyközönségnek szól, így pont olyan "rossz", mint minden más (AAA játékok, zenék, filmek) ami a nagyközönségnek szól.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #16976 üzenetére
A lényeg, hogy a vásárlásnál majd figyelj a charity csúszkára!
Szegény alapítványoknak alig cseppen valami.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #16970 üzenetére
Nekem egy T betű kéne a bundliból.
injustice - power - killer
|
slapSzóval én egy SoulCalibur VI, mortal, One Finger Death Punch-t hagynék hátra.
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #16964 üzenetére
Igazából visszatekintve vicces az egész szituáció, mert ugye ameddig csak sima havi volt, addig szerintem max. 10 játék volt a pack-ban. Volt, amikor még annyi sem.
Itt meg az új modern csojszrendszerben valamikor 12-s is adnak azon az áron, amennyibe a régebbi került.
-
FunPro
őstag
Nekem nincs egy rossz szavam sem!
Az elmúlt 2 hónapban spóroltak nekem vagy 24 dollárt.
Remélem tartják ezt a remek színvonalat.
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #16835 üzenetére
Mondjuk nekem simán lejárt úgy a 3 hónapos passom, hogy nem találtam semmi olyat, amit kivittem volna.
Ehhez persze hozzá tartozik, hogy a bundlik miatt már lassan 800 játék van a profilomon, abból 500 érdeklő backlogban.
Szóval a bundlizás sem rossz üzlet, kivéve ha most kezded az ipart. Akkor a pass jobban megéri, az instant bőség miatt.
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #16830 üzenetére
Nekem a gamepassal az az egyetlen bajom, hogy nem állandó a tartalma.
Én sok esetben hónapok múlva indítok el egy címet, ami bent volt a bundliban.
Ennyi idő alatt sajnos simán kikerülhet egy cím a pass-ból, úgyhogy sok mindenről lemaradnék.Továbbá vannak a szokásos lejárt licensz mizériák. Ha stemen megvesz az ember valamit, akkor azzal járnak a licenszek is. Azért ez nagy előny a pass-al szemben.
-
FunPro
őstag
válasz
tisztelturam #16810 üzenetére
Nekem tetszik.
Adtak három programozós ebook-ot ingyen.
-
FunPro
őstag
Amúgy hogy már on is legyen...
Ez a humble mekkora egy patkány!Rég vettem már sima bundlit és elcsodálkoztam, hogy mennyire gonoszul vannak elosztva a csúszkák. Alig megy valami adományba.
Tőlem most kapott az egyik állatmenhely 8 eurót.
Használjátok a csúszkát! -
FunPro
őstag
válasz
tisztelturam #16770 üzenetére
Tudok olyan fehér oldalt, ahol a játék szerintem már volt 2,4 euró.
-
FunPro
őstag
válasz
tisztelturam #16765 üzenetére
1) Bármit lehet ajánlani, ha ismerted a vele járó kockázatot és nem tiltja a topik.
2) Az 1.6 euróból lehet egy adatlopás vagy feliratkozás egy havidíjas szolgáltatásra.
3) Aki szokott ilyen helyeken vásárolni, az úgy is tud ezekről az akciókról, fölösleges linkelgetni.
4) Még a készítők is azt mondják, hogy inkább warezolj, minthogy innen vásárolj. -
FunPro
őstag
Nem mondom, hogy eddig ez volt életem leggyorsabb szüneteltetése, de erősen dobogós.
-
FunPro
őstag
A 7 Billion Humans egyébként nem lett olyan jó, mint a human resources machine. De egy dollárt mindenképp megér.
Engem igazából az 5d chess meg az I am not a Monster érdekelne. A The Battle of Polytopia is izgatná a fantáziámat, de egyébként az nem az én világom (meg nem tudom, hogy a delux nélkül mennyire élvezetes a cucc).
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #16684 üzenetére
Vagy 1.6-ért elviszem a maradékot.
-
FunPro
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #16649 üzenetére
Hmm. Rányomtam a pauzra, adott egy 4$ kedvezményt. Így én kiszállok a buliból.
Végeredményben maradt egy ilyen listám:
last oasis
out of space
We Need To Go Deeper
Carto
As Far As The Eye
CEPHEUS PROTOCOLBecsületkassza alapon vihető.
-
FunPro
őstag
Hát én most eléggé bajban vagyok.
Az a bloodstained tetszene, de ez a grafika valahogy taszít. Sokaknak van baja a pixelart-al, de ha ez a játék azzal készítették volna, nálam nagy befutó lenne.
A superliminal ígéretesnek tűnik, a blue fire szintén.
Ezért a három címért adnék olyan 5 eurót, vagy a maradék játékot passzolnám 7$-ért.
(mondjuk ez most nem tudom mennyire számított hirdetésnek)
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #16631 üzenetére
Ha jól emlékszem, a kupon akkor lép működésbe, ha manuálisan rányomsz a megvétel gombra.
A sima levonás szerintem nem aktiválja a kupont.
-
FunPro
őstag
Ez egy nagyon off kérdés lesz, de olyat hogy lehet?
Mármint, mozgatni a cuccot egyik telóról a másikra nem nagy kaland. Viszont, ha elhagyod vagy reseteled a telefont, akkor hogyan szerzed vissza a kódokat?
Mert ugye elméletileg a kódok nincsenek sehol tárolva, csak a telón. Ha nem így lenne, elméletileg a google is visszatudná állítani az auth profilt, de nincs ilyen opció.
Vagy az appon belüli qr kód olyan, hogy az tárolja a létező összes kódomat, és ha újratelepítés után visszaolvasom azt az egy qr kódot, akkor az visszatölt mindent úgy, ahogy volt? Szóval elég csak azt az egy qr kódot lementeni képernyőképként?
-
FunPro
őstag
Nekem ebben a hónapban annyi kontaktom volt a humble-el, hogy segítsenek már egy kicsit, mert sikeresen megszivattam magam a google authenticator-el.
Múltkor kiválasztottam, hogy azt szeretném használni mail helyett belépéshez. Aztán pár napja visszaállítottam a telefonomat gyárira, ezzel sikeresen kizártam magam a fiókból.
Én nem tudtam, hogy ez a google vacak a telefonon tárolja a dolgokat. Azt hittem ez is egy sima google cucc, és a fiókhoz köti a bejelentkezést. Tévedtem.
(Szerencsére csak a humble, meg még egy oldal volt társítva. A másik oldal már nem is tudom mi lehetett. Talán a psn.)Am, arra most semmi tippet nem tudnék mondani, hogy mi jön a mostani haviba. Ilyenkor sale-ek idején minden le van akciózva, nem tűnik ki semmi. Talán annyit levettem, hogy az Orcs must die 3 biztos hamar be fog kerülni, de még biztos nem most.
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #16619 üzenetére
Majd itt is az összes fejlesztő elkurvázza a pénzt, mint a hangyaszimulátoros pali haverjai.
Ennyi erővel vehetnék egy-két szupermega mistery bundlit fanatikálon! Lehet többre megyek vele (nem)!
-
FunPro
őstag
válasz
Corleone33 #16617 üzenetére
Steamdb alapján én azt mondanám, hogy complete-et aktivál. Viszont biztosra én sem merném kijelenteni.
-
FunPro
őstag
válasz
tisztelturam #16607 üzenetére
Igazából ez egy kétirányú dolog.
Nekem ha lenne ilyen kuponom, felhasználnám.
Ha viszont ilyen átruházósdiba gondolkodnék, akkor is elkérném előre a három hónap árát.
-
-
FunPro
őstag
Akinek van élő choice előfizetése, meg tudná nekem mondani, hogy nála mennyi a Devil May Cry HD Collection a store-ban?
-
FunPro
őstag
válasz
tisztelturam #16559 üzenetére
Teljesen egyet értek azzal, hogy sok a kapzsi eladó!
Viszont, az árazás már nehéz kérdés. Én például nagyon nem tudok árazni, nem is szeretek splitelni. Ha bontom a csomagot, általában wtb-ben passzolom tovább a cuccokat, mert ott legalább valaki megszabta az árat.
A maga a split egy érdekes dolog. Ugye 6-12-18$/játék áron nem adhatod a dolgokat, mert akkor eladóként rosszul jársz.
Nézzük a mostani bundlet.
Nekem most classik-om van, 6$-os kupon nélkül. A csomag így 12$-ba fájna. Most 12 játék van, így 1 játék kerülne 1$-ba.Érdekelne mondjuk a surge és a yakuza. Ezek nélkül a bundle-t az életbe nem passzolnám el 10$-ért, ha bontom. Az lenne, hogy elviszik a dirt 5-öt 1$-ért, a többi játék meg ott rohadna rajtam.
Ezért kell arányosan elosztani, hogy mondjuk a yakuza ér 2$-t, a surge 2$-t, a dirt 2$-t, a többit meg arányosan elosztva.
Ehhez még hozzájön a ferdítés, hogy dollár helyett euróban kérik az árat. Ugyanakkor ennek is meg van az oka, mert ha a paypal-old euróra van állítva, az átváltás miatt elég nagy sápot levon a pp. Tehát vagy nekiállsz kimatekozni, hogy 1 dollár hány euró, vagy váltod 1-1-ben, és még úgy is jobban jár a vevő.
Azt persze már nem nagyon tudod megmondani, hogy ki milyen árfekvésű csomagot oszt, így tényleg lehet olyat csinálni, hogy 6$-ért megveszed, és eladod 20-ért, "mindenféle szabályszegés nélkül".
Én nyíltan nem vagyok ilyen gonosz, ezért szórom a wtb-ben. Ha megveszem 6$-ért a csomagot, valaki pedig megvenne belőle 6€-ért egy játékot, nyilván megpróbálom neki eladni. Így ő is jól járt, meg nekem sincs lelkifurdalásom.
U.I.:
Azt a részét pedig még figyelembe kell venni, hogy sok esetben amiket megvesznek group buy-on, azt nem maguknak veszik, hanem adják tovább különféle market-eken, még nagyobb haszonkulcsal.
-
FunPro
őstag
válasz
tisztelturam #16554 üzenetére
Van egy cheat kód group buy-hoz.
WTB fül -> mondani egy olyan árat, ami magasabb, mint amennyiért megy átlagban a portéka és neked még megéri.
(groupbuy népség meglehetősen zsugori)90%-os a siker.
Egyébként a rohamot is érdemes megvárni, ameddig lecseng. Valószínűleg hónap végén minden lesz jó áron.
-
FunPro
őstag
válasz
ForRedGlory #16473 üzenetére
Amióta ránkszólt a főnökség, hogy innentől a topikban nem szabad üzletelni, helyette legyünk szívesek aprón létrehozni egy hirdetést, és azt belinkelni.
Úgy innentől: [link]
-
FunPro
őstag
válasz
tisztelturam #16432 üzenetére
Én a packból a supralandet kifejezetten ajánlom, ha valaki occsón hozzá tud jutni.
-
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #16373 üzenetére
Én viszont most nem értem mi történik!
Ugye vacilláltunk, hogy most mennyiért fogják osztogatni a bundlit, ha meg van a decemberi kupon.
Jelenleg én ott tartok, hogy nincs olyan opcióm, hogy feloldjam a bundlit. Helyette le tudom kérni a kulcsokat, fizetés nélkül.
Legalább is látszatra.
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Valakinél még akad elfekvőben egy Out of Space?
-
FunPro
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #16333 üzenetére
Egy code vein-re én is vevő lennék, olyan 6 euróért. Bár itt szerintem nem nagyon fogunk splitelni.
-
FunPro
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #16314 üzenetére
Csak azért került most be, mert megvettem.
Szívesen!
-
FunPro
őstag
-
FunPro
őstag
Ez a bundle most cuki lett.
-
FunPro
őstag
válasz
hellboy4591 #16291 üzenetére
Ha csak el nem füstöl az egész humbli, adatbázissal és a biztonsági mentéssel együtt, megmarad.
-
FunPro
őstag
Én mondjuk nem felejtek könnyen.
A megjelenés körüli hercehurca miatt bekaphatják, akármennyi idő is tellik el. Persze, ha így hozzám dobják egy bundliban, beaktiválom, kiviszem. Normál esetben egy garast sem fizetnék érte, bármilyen jól is sikerült az a rész.
Ha epic kulcs lesz, lehet bevágom ninjába, lássák kivel van dolguk.
De még mindig tartom, hogy nem mernek epiconly-val előrukkolni.
-
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #16243 üzenetére
Én is arra gondoltam, hogy a keddi átállás lesz a ludas, de ha utána számolunk, nincs hozzá köze.
Június 4-én jelent volna meg a bundle. Ha éjfélig jó a kupon, aznap akkor is megvehetted volna a bundle-t. Ha 6 éjfél a lejárati dátum, akkor nem. Ha a kupon nem a fizetési napot nézi, hanem a levonási napot, akkor pedig így se-úgy se lett volna jó.
Kíváncsi leszek.
-
FunPro
őstag
válasz
tisztelturam #16241 üzenetére
Számomra ez már elég komoly logikai feladványt jelent.
Az egyszerű számolás kedvéért vegyük úgy, hogy január 1-től kapsz egy ilyen 99$-os kupont. Tehát decemberben befizetsz 99$-t. 8,25-ben nagy valószínűséggel el tudod passzolni a bundle-t, ha nem érdekel. Valószínűleg lesz olyan hónap, amit akár 12$-ért vagy többért is el lehet passzolni. Szüneteltethetsz is, ha nem jó a csomag.
Papíron bukni nem bukhatsz egy ilyen ajánlaton. Gyakorlatban, a bundlikat elpasszolni szopás, az éves szintű pár dollár profit engem annyira nem vonz.
Ha a játékokat nézzük, a legtöbb bundlit szüneteltetném, mert a nagy részük nem érdekel.
Összességében nekem a 99$-os éves sem érné meg, mert jobban megérezném a decemberi 99$-t, mint amennyit profitálnék belőle egész évben.
Ha adnának egy olyan kupont, ami egy évig 8,25-re feljogosít, azt szó nélkül elfogadnám, mert úgy tudod mire fizetsz be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Eladó Belépő szintű gamer PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest