- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Crytek #13753 üzenetére
szvsz ennek a hónapnak a fele bőven jó cucc, amikből 3-4db már megéri a $12t.
persze mindenki más, más-más igényekkel(#13750) FollowTheORI sztem ezt csak a decemberire mondták emberek és anno meg is lepődtünk, hogy "csak" 10 gamma van, mivel mindenki arra számított, ami ebben a hónapban van, hogy több, mint 10 van és abból kapsz 10et (mivel ez jött le a kommunikációjukból anno). tehát a 10 db az sosem volt kérdéses, annyi merült fel, h esetleg 10 lesz a kínálat mindig, így a classic plan nem is igazi choice, mert mindent kapsz akkor.
(mondjuk nekem még át kell gondolnom, hogy a 8-10. helyre mit válasszak
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
meglepő lett ez a mostani monthly. ellentétben az eddig megszokottal, most kb a 2 leggyengébb cím volt elérhető az elején... azt hittem azok alapján, hogy valami nagyon gáz bundli lett, ehhez képest az egyik legjobb (számomra kb az összes jó gamma az első 2 alapon kívül
)
vajon direkt csinálták így, vagy csak nekem ennyire eltorzult az ízlésem és egyébként az a 2 cím a húzó gamma a bundliban? -
K1LLMy53Lf
senior tag
sem a PoE, sem a Tyranny nem teljesen az én világom (nagyon ritkán vágyom ilyesmi gammákra), de ennyiért még én is behúztam (meg azért, mert ott van a cat quest mellette, nekem ebből a tier-ből az a best
).
De szvsz jó bundle, ahogy a spooky is jó volt, illetve a tegnap zárult namco byob is megérte, ha valaki épp ilyen gammákat akart (naruto trilogy $9-ért, újabb részek $4,5/db, one piece deluxe verziók $7,5/db szvsz bőven jó vételek voltak) -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Sirandrish #13360 üzenetére
ismét van belőle, ha érdekel
-
K1LLMy53Lf
senior tag
A hivatalos kommunikáció szerint elfogytak a kulcsok. (discord) De írták, hogy valószínűleg újra fogják indítani.
Egyébként van pár oldal, ahol van lista, hogy pontosan miket nyitottak emberek, annyira nincsenek benne rossz címek (viszont nem feltétlenül AAA gamma, hanem AAA vagy top tier indie) A júzerek többsége amúgy azt sérelmezi, hogy nincs kommunikálva lista, hogy miket tartalmaz a csomag, mint randomkeys vagy gmg mystery key stb-nél.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
nem tudom, hogy melyik topik a legmegfelelőbb ennek, de szerintem itt is jól jön, amennyiben valaki nem ismeri. Találtam egy (számomra) új oldalt, amely hasonló, mint az isthereanydeal, csak (szvsz) sokkal felhasználóbarátabb/átláthatóbb stb.:
Hátha valakinek jól jön
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ez a 6 meg 17 csomagot vesz dolog szerintem nem annyira meglepő... sokaknak ez filléres dolog.. az embereket vonza a zsákbamacska/szrencsejáték. nem véletlenül keresik halálra magukat a jobb mmo-kban a mikrotranzakciós rendzserrel a kiadók... (mostani és korábbi mmo-ban, amivel játszom az RNG-ládás dolgokra nem kevés ember $1-2-5-10k-t elnyom...)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Ha valami 300JMF-ért megválna a Tomb Raider-ről dobjon egy pü-t pls
-
K1LLMy53Lf
senior tag
egész jó lett az a januári monthy... kicsit bánom, hogy végül nem vettem meg.:/
-
K1LLMy53Lf
senior tag
engem (szokás szerint) Blade and Soul kód érdekelne, ha valakinek totál felesleges
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Killer is Dead Giveaway: [link]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Origin-en ingyen osztogatják most a Plants vs. Zombies GotY-t, ha esetleg valakit érdekel
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Watch Dogs-ot ingyen osztja most Ubisoft: [link]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Ha valakinek az új HB csomagból véletlenül nem kellene pont a Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY, akkor szóljon pls
-
K1LLMy53Lf
senior tag
egyébként elég erősen region lock-os tehát ez így mindenkinek 3betűs...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
GOG-on ingyen osztogatják a Deadlight DC-t, ha valakinek még hiányozna
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Engem One Piece kulcs érdekelne, ha valakinek lenne fölösbe
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Jotun giveaway gog-on, ha valakit esetleg érdekel
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Ha esetleg valaki megválna külön a Dark Souls 2-től ("jó" áron
), kérem szóljon
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Crytek #10958 üzenetére
ohh hát ez tényleg 0... remélem paypal-ról estig nem fogja tudni auto levonni és le tudom mondani, mert még a már nem létező bankkártyám az elsődlegesen beállított (vagy ilyenkor levonja azonnl a másodlagosról?)
közben paypal-on inaktívra is vágtam (de amúgy a régi kártya volt fixen hozzárendelve a prepay-hez).
Ugyanakkor az előző havi pakk is megvan, ha valakit esetleg érdekel, teljesen érintetlen, ha valakit érdekel egyben írjon és megdumáljuk (külön-külön gammánként nem akarok vele foglalkozni)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ha valakinek nem kell a Blade & Soul kód, szívesen elfogadom (és továbbosztom haveri körben, mert 1acc-hoz 1x lehet csak használni sajnos, pedig jól jönne pár 7napos prémium meg a ruha is a többi karimnak
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
HB-n Dungeons 2-t most ingyen osztogatják (majdnem 1,5napig még), ha esetleg valakit érdekelne a dolog
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Alapvetően nem szeretem a groupees game-bundli-kat, mert számomra 99,999%ban szemetet tartalmaz csak, de a most felkerült zsákbamacska szerintem egész korrekt:
statisztika, hogy ki mit kapott
Én az alábbi gammákat kaptam $1ért:
Danmaku Unlimited 2
Legend of Dungeon
Oddworld Pack
Oddworld: Stranger's Wrath HD
The Baconing -
K1LLMy53Lf
senior tag
gog.com-on ingyen osztják a Saints Row 2-t még ~1,5napig, ha valakit esetleg érdekel
-
K1LLMy53Lf
senior tag
HRK-games másnál is szórakozik vagy csak engem szivat? Make a bunle-t vennék, de az istenért nem tudok fizetni. Paypal-lal próbáltam, de csak tölt és semmi...:/
Próbáltam már 3féle böngészőből, de ugyanaz... Nálam van a hiba vagy az oldallal van valami gáz? -
K1LLMy53Lf
senior tag
van, aki feliratkozott az első G2A bundle esetén? Aki igen, az megkapta már az új bundle-t és levonta neki paypal-ról? Mert láttam, hogy kint van az újabb, de egyelőre nem kaptam meg automaikusan ill paypal-ról sincs levonva.
Esetleg majd később kapja meg az, aki már az előző hónapban feliratkozott?
Egyáltalán paypal-ban illetve g2a-n hol látszik ez a feliratkozás? mert én sehol sem találok ilyesmitelőre is köszi a segítséget
szerk.: közben megvan a havi fizetés pp-on belül és aktív, de levonás még nem történt ezzel kapcsolatban. Hol lehet amúgy lemondani ill van infója valakinek, hogy mikor várható, h megkapom a mostani, újabb bundle-t ha nem mondom fel ezt a beállított fizetést most?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
X-COM: UFO Defense -t ingyen osztogatja most HB, ha valakit esetleg érdekel.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én mindig úgy vagyok az ilyen zsákbamacskákkal, hogy csak akkor veszem meg, ha utólag sem fogom bánni, hogy rászántam... ha kételkedem benne, akkor nem veszem meg. Én sem felháborodottan írtam, csak nyugtáztam, hogy ez most annyira nem lett jó pakk, mint azok, amiket kihagytam. De nem fogom refund-olni természetesen
-
K1LLMy53Lf
senior tag
LIGHTNING RETURNS™: FINAL FANTASY® XIII
GOETIA
LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER
LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER 2
HITMAN INTRO PACK
HITMAN GO: DEFINITIVE EDITION
TOMB RAIDER: UNDERWORLD
20% Off Next Purchase (Digital Catalog Games Only, exclude Preorder) - (usable 1 time)
50% Off 291453 HITMAN Upgrade Pack [PC Download] - (usable 1 time(sry a full nagybetűért, csak copy-ztam
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát ez a mostani Square Enix bundle nem lett valami erős
Lightning Returns-n kívül más nem is kimondottan érdekel belőle, meg esetleg a Goetia.Bezzeg korábbi pakkokból több lett volna, amiket persze nem vettem meg. Murphy...
)
Amúgy a HB nagy pakkból, ha valakinek nem kell a GW2, akkor átvenném
-
K1LLMy53Lf
senior tag
nem tudom, hogy valakit érdekel-e, de az UBI30 keretében osztott gammákat most be lehet húzni egyben, ingyen (15-18között), ha valaki lemaradt volna valamelyikről és érdekelné (nekem a The Crew nagyon jól jött most pl) [link]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Azért egy Forest-et azért szívesen láttam volna ebben a pack-ban
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Nem tudom, hogy volt-e már, illetve van-e olyan, akit érdekel (nincs meg neki
), de most steamen ingyen osztogatják a Life is Strange ep1-et
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ha van esetleg valaki, akinek a Borderlands nem kell jelezze pls
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én pedig elfogadom az összes, felesleges BnS-kódot
(én megvettem, de klánnak jó lesz
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Egyébként ezt a kupont: "75% off Dead Island Definitive Collection" csak az használhatja fel, aki megvette a csomagot, vagy más is? (akár úgy is, hogy megveszem a csomagot, aztán a kuponnal megveszem a Def collection-t, aztán a kulcsot pedig odaadom havernak)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ha valaki eladná a Capcom BTA gammákat (esetleg még a Lost Planet 3 complete-t is), kérem jelezze
vagy... ha valakit érdekel a BTA csomag ezek kivételével, mert $6 körül meg tudom venni
-
K1LLMy53Lf
senior tag
esetleg van valaki, akinek nem kell a lost planet 3? (korábbi pakkban csak az alap volt benne, nem a complete
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Tegnap nézegettem a pakkot, van pár dolog, ami érdekelne belőle, így lehet, hogy megveszem és lesz pár számomra felesleges cucc. (Among the Sleep sajnos nekem is kell
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
kriszpontaz #8643 üzenetére
Köszönöm szépen a linket, de nem véletlenül kértem screenshotot
(melóhelyen le van tiltva minden ilyen jellegű oldal, tehát nem lustaság miatt nem néztem meg
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
dobna valaki egy screenshot-ot, hogy mégis mi van benne?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Groupees zenében azért sokszor jó. Persze tény, h ez is ízlés kérdése, de azért számomra a Fantasy/Celtic/OST bundle-ek mindig jól jönnek... no meg azért egy Peter Crowley.Tina Guo $1-ért durván jó... sztem
Egyébként én lekértem az összes indigalás cuccomhoz a kuclsot, mindenhez kaptam, még a bőven 1++évesekhez is, illetve aktiváltam is (Insurgency és Painkiller bundle), hiba nélkül beaktiválódtak.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
DrTechnoid #8556 üzenetére
én is pont erre gondoltam ezt olvasva, hogy lehet neki kellene állnom lekérni a kulcsokat és aktiválni...:S
egyébként az elég, ha "elkérem" és mondjuk excel-be kiírom magamnak vagy az a 100%, ha be is aktiválom steam-fiókon? -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
echterion #8537 üzenetére
IX is kijött (vagy kijön a közeljövőben) PC-re. Nekem spec a kedvenc részem a régiek közül.
(és szvsz hamarosan a X és XII is meg fogjuk kapni PC-re)
A VII am kap remake-et, új graf/motorral, ha minden igaz.
XIII egyébként teljesen jó "kezdő" résznek (ill a 2 spin off is ugyebár), de a maga nemében az összes rész jó. Mondjuk XII alatt kell hozzá mindenképpen, hogy az ember szeresse a klasszikus turn based jrpg stílust)
De persze ez az én véleményem -
K1LLMy53Lf
senior tag
Esetleg valaki meg tudja mondani, aki megvásárolta a BundleStars-on a Must Play Bundle-t, hogy a Van Helsing-ek azok valóban alap játékos kulcsot adnak-e vagy esetleg complete pack-osat? (nincs kiirva, h CE lenne, viszont többször előfordult már, h ennek ellenére mégis ilyen kulcsot adtak adott játékhoz, ezért kérdem
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
maddionmax #8312 üzenetére
ha más nem csap le rá estig, akkor engem lehet érdekel (csak otthon tudok ránézni, hogy mit takar pontosan
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Alien engem is, de gondolom legtöbben amiatt vették meg a pakk-ot és azt megtartják
De persze, ha van eladó érdekelne -
K1LLMy53Lf
senior tag
ahogy látom, elég sokan vagyunk, akik a The Crew miatt veszik/vennék a $15-os Tier-t
Én azért reménykedem, hogy valakinek lesz eladó, mert sajnos számomra a BTA-ban sincs semmi, ami különösebben érdekelne. (aztán kedden majd kiderül, ha kerül be olyan, ami érdekes lehet, akkor lehet megveszem és eladom a $15ösből az Assiassin-t) -
K1LLMy53Lf
senior tag
Van esetleg valaki, aki nem tart igényt a $15-os csomagból a The Crew-ra?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
AlexWolf #8119 üzenetére
Ingyenes Bionic Dues (ha jól sejtem ma 19:00ig él az ajánlat)
bocs Alex, nem válaszként akartam
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát... nem az én bundle-m
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
leikomessi #8049 üzenetére
nekem már nem ajánlja fel a kieg. opciót
-
K1LLMy53Lf
senior tag
egész jó ez az új All Star 5 bundle:
€1.89 (első 2 nap)Painkiller: Black Edition
Planetary Annihilation - Digital Deluxe Commander Bundle
100% Orange Juice
Divekick
Universe Sandbox
Silence of the Sleep
Rise of the Triad (2013)
Town of Salem -
K1LLMy53Lf
senior tag
Egyébként nincs valakinek egy fölös Tomb Raider GOTY-ja a legutóbbi humble csomagból?
vagy ver.2: valaki, akit érdekel legalább a Hitman a maxos pakkból? -
K1LLMy53Lf
senior tag
hát ennél azért jobbra számítottam
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
lkksioskdl3 #7930 üzenetére
sztem csak 8kor
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Sirandrish #7458 üzenetére
én is pont erre gondoltam, hogy lehet erre mindenképpen érdemes lenne, mert ez lesz az első és így 99,9%, hogy valami extrán best buy dolgot adnak, hogy minél nagyobb tábort gyűjtsenek vele. De közbejöttek egyéb kiadások, így majd csak megnézem, hogy mi az, amiről lemaradtam
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Sirandrish #7454 üzenetére
emlékeim szerint (melóhelyen vagyok, nem tudok ránézni most
) saját menüben van purchases menüpont, ott rámész az adott bundle-ra, ami új abakban feldobja a már megvásárolt kulcsokat. Fent van egy szöveg, hogy "...pay more..." vagy valami ilyesmi... arra rányomva előjöny az a fizetési felület, mint amikor megvetted és ott már írja, hogy xxx kell a BTA-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Magisk
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged