- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #20374 üzenetére
Mindenki, aki valaha tag volt, csak lemondta, vagy épp most is tag?
Mert én nem kaptam... -
Vertigo18
addikt
válasz
l.skywalker #20369 üzenetére
Only current and former members can access the Humble Choice member page."
Ezt írja ki, amikor rákattolok a fenti linkre... Tehát, ha jól értem, akkor csak azok kapják annyiért, akik most épp tagok, vagy korábban tagok voltak már, de lemondták valami miatt és most épp nem azok.
Mivel feljebb írtam már, hogy én még sosem voltam tag, nekem 11.99€-ért akarja adni, viszont ha most megveszem, akkor 9.99€ az akciós ár nekem, ami tovább csökken, ha egy évre iratkozom fel (ezesetben 109€/év, ami 9.08€/hó) -
Vertigo18
addikt
válasz
SenorGrande #20365 üzenetére
Sajnos azt írja ki, hogy csak a már tagok kaphatnak kedvezményt. Nekem annyi a kedvezmény, hogy 9.99€-ért vehetem a hónapot, vagy 109€-ért egy évet...
-
Vertigo18
addikt
Sosem volt még saját Humble Choice-om, viszont majdnem minden hónapot megvettem valakitől, akinek nem kellett.
Most lehet rászánom magam, csak érdekelne, hogy hogyan lehet a cégből minél több Choice-kedvezmény kupont kisajtolni? Vannak kuponok, amik maguktól jönnek? Pl. Sirpi felettem lévő kuponja nekem nagyon tetszene...
Meg sokszor olvastam azokat a mókolt kuponokat, hogy lemondom, aztán vissza próbálnak vele csábítgatni... -
Vertigo18
addikt
Azért ez a most indult Bundle a Humble-n eléggé túl lett árazva. Főleg a BG 1-2 jelenlegi Steames ára miatt...
-
Vertigo18
addikt
Valakinek nem maradt bundleből az első Middle Earth (Shadow of Mordor)?
-
Vertigo18
addikt
Basszus, még a végén meg kell vennem magamnak, mert szégyen szemre szinte egyik sincs meg, de sok kívánságlistás van benne
-
Vertigo18
addikt
válasz
l.skywalker #17237 üzenetére
Valaki ebből nem csinál valami bontást?
-
Vertigo18
addikt
válasz
ForRedGlory #17188 üzenetére
Öööö
-
Vertigo18
addikt
Nekem miért nem megy ezek megvásárlása? Se az Inquisitor, se a Control... Pedig Paypallal szeretném. Ráadásul van Guild Wars 2 is, az is olyan 1$, de arról is csak jön a mail 1 óra múlva, hogy nem sikerült a vásárlás...
-
Vertigo18
addikt
válasz
TheNewDawn #16970 üzenetére
Nah végre! Miért kell ennyit várni egy ütősebb bundlira? Azért régebben jobban el voltunk kényeztetve,
Régen minden jobb vót!
-
Vertigo18
addikt
Injustice 2 Ultimate Edition quick info Historical Low:19,99€75% on Humble Store
Ez meg az Isthereanydeal-ról van -
Vertigo18
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #15476 üzenetére
Azt néztem, 20 € a fullos csomag legjobb ajánlata eddig.
-
Vertigo18
addikt
Vajon megéri ennyiért az Injustice 2, vagy inkább érdemesebb várni, míg a teljes csomagot leakciózzák valahol? Elég sok a character Dlc hozzá.
-
Vertigo18
addikt
Street fighter V kinél a legolcsóbb?
-
Vertigo18
addikt
Nekem annyi a problémám ezekkel, hogy ha megveszem a Tier 3-at (ami ugye a max. kiadható pénzösszeg a bundle-ra), akkor utána vehetem meg a kiegészítőket, ha "teljes élményt" szeretnék. Azok meg többször sokszorosába kerülnek az eredetileg, az alapjátékra kiköhögött árnak. És szinte sosincs rájuk normális akció...
-
Vertigo18
addikt
Itt az új, Humble Very Positive Bundle 3
Tier 1 - 1$
The distraint 2
Unexplored
Rusty Lake ParadiseTier 2 - 5.21$ (jelenleg)
Bendy and the Ink Machine
Prison Architect
Nex MachinaTier 3 - 10$
-
Vertigo18
addikt
Én annak idején kikértem a Hunble-n ezeket a kulcsokat, majd leírtam őket egy excel táblázatba. Aztán el is felejtődött mind. Tegnap lépek be a fiókomba és látom, hogy ez van kiírva, amit te írsz, hogy "expired", meg is ijedtem, rohantam a táblázatba, onnan kiszedtem a kulcsot és minden további nélkül tudtam aktiválni... Nem értem miért nem jelenhet meg a Humble oldalán tovább a kulcs, miért "jár le", ha az még aktiválható marad...
-
Vertigo18
addikt
Ez a Dead by Daylight mennyire élvezhető játék?
Szokott lenni learázva a Dlc_csomag?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Arolotifar #12722 üzenetére
Ő már idősebb....
-
Vertigo18
addikt
IndieGala Warhammer bundle, Happy Hour!
NOW!!!
-
Vertigo18
addikt
Nah, akkor nem csak én várom!
Ha valaki észleli, azonnal dobja be ide az infot!
-
Vertigo18
addikt
Az IndieGalan futó Warhammer bundle vajon lesz HH? Vagy az már nem szokás?
-
Vertigo18
addikt
válasz
DrTechnoid #10984 üzenetére
Hát, akkor meg is értetted a lényegét!
-
Vertigo18
addikt
Meg tudom erősíteni: 9.99$ Vpn-nel, 10.99€ anélkül.
Plusz info - már akinek számít - hogy ha megvan valamelyik a Lego Batman trilogy packból, akkor az a raktárba kerül ajándékként. Nekem az első része megvolt, most kaptam a második és harmadik rész aktiválása mellett egy első részt ajándékként a raktáramba...
-
Vertigo18
addikt
Szerintem úgy a legegyszerűbb, ha Crytek dönti el, melyik a premium, melyik nem... És akkor azúj, "premium bundle" topik tutira kongana...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Mr.Csizmás #10772 üzenetére
Erre a Lego packra van még valami kuponkód? Már kosárban van és ha jól emlékszem, akkor az ilyen kedvezményes pakkokra nem működött kód, de azért gondoltam megkérdezem, még mielőtt megveszem.
Ha utána derülne ki, hogy volt még valami %-kupon, akkor rágnám a kefét...
-
Vertigo18
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #10572 üzenetére
És a Steamen is ingyen van...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DrTechnoid #10489 üzenetére
De ilyet miért???
-
Vertigo18
addikt
Sajnos ilyenkor egy kis ideig nem nagyon mennek árukban azok a játékok, amik éppen a bundliban vannak. Ha belegondolsz, ez érthető is.
Olyan is van, aki innentől élete végéig max. ennyit hajlandó kiadni a játékért, "jah, volt már bundliban!" felkiáltással.
maddionmax: már rád is írtam!
-
Vertigo18
addikt
Semmit sem "akarok", éppen ez az... Csak eszembe jutott. Most pl. már nem venném meg a tier2-t, mert szerintem drága már. De ha tudtam volna az elején, az első linkelésnél, hogy le kell csapni rá, akkor annyiért lehet, hogy megvette volna.
Ellenben lehet, hogy van, akinek megvan, viszont megvette a tier3-at, így felesleges lett neki az összes Civ5-ös cumó... azt meg hugyé-c@ré eladná...
-
Vertigo18
addikt
Nem, ezek nem olyanok, mint amit én szerettem volna...
-
Vertigo18
addikt
Van valahol olyan oldal, ahol a bundlik maradékát lehet eladni/megvenni? Teszem azt, nekem kellene a Humble Bundliból a tier2-ből egyetlen egy DLC, ezért nem szeretném megvenni a tier2-t, másnak meg már megvan, de megvette, aztán ott lehetne boltolni...
G2A-n kívül...
-
Vertigo18
addikt
A Twitterükön az utolsó hsz. két órával ezelőtti, ott még mindig fennállt a probléma, tehát akkor még nem javították...
Azért ez érdekes. Az előző humbliban is, ha jól emlékszem, ponta Dlc-kkel (Payday2) volt a gond, hogy az elején még mást aktivált, mint a végén... És most itt is, a húzójáték Dlc-ivel van a variálás...
-
Vertigo18
addikt
Köszi. Akkor, a mostani Bta-val már tényleg nem akkora üzlet ez így, gondolom az Ubi30-ból az Assa 3 mindenkinek megvan már. Ha nem lenne, akkor a tier2-ben az lehetett volna a húzócím.
Esetleg korábban, amikor alacsonyabb volt a Bta, megérhette.
(bár, talán pont te mondtad egyszer, évekkel ezelőtt, hogy az, hogy mi mennyit ér, az teljesen szubjektív... kinek, mennyit!)
-
Vertigo18
addikt
Engem is érdekelne, hogy a tier2-ben az AC3 és a Dlc-je külön kulcs-e...
-
Vertigo18
addikt
Azt észrevettétek, hogy általában az ilyen "normálisabb" játékok akkor vannak betolva, amikor már elkezd "hümmögni a nép"? A Van Helsing is egy hosszú-hosszú kihagyás után jött, talán pont azért, hogy az addigra már elpártolt vásárlókat ismét visszaédesgesse.
-
Vertigo18
addikt
válasz
gabee jr #9483 üzenetére
Nem voltak sérelmek, sőt, pont a többi topiklakó hatására néztem utána magam. Ki így ösztökélt, ki úgy, az eredménye meglett!
Nem tudom, nekem most valahogy csendes az egész bundle rész, de igaza volt itt valakinek, hogy volt egy időszak, amikor kissé el voltunk kényeztetve bundle téren, most meg mindent ahhoz akarunk mindent hasonlítani, ráadásul azoknak az árnyékai a mostaniak...
-
Vertigo18
addikt
Nos, egy kis összefoglaló az olyan hülyéknek, mint én...
Van ugyebár a Borderlands 2...
Van a Borderlands 2 Game of the year Edition...
Ennek tartalma:
Borderlands 2
Borderlands 2 - Captain Scarlett and her Pirate's Booty
Borderlands 2 - Psycho Pack
Borderlands 2: Collector's Edition Pack
Borderlands 2: Creature Slaughterdome
Borderlands 2: Mechromancer Pack
Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage
Borderlands 2: Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade PackÉs van még a MacGames saját Borderlands 2 - Complete Edition
Ennek tartalma:
Borderlands 2 - Game of the Year Edition (lásd fent)
Borderlands 2: Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2
Borderlands 2: TK Baha's Bloody Harvest
Borderlands 2: Wedding Day Massacre
Borderlands 2: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax
Borderlands 2: Wattle Gobbler
Borderlands 2: Mercenary DayRemélem segítettem annak, aki eddig le volt maradva a tartalmakkal kapcsolatban. Sokatok ösztökélésére végeztem el a házi feladatomat.
És köszönöm a tanácsokat is, megvettem a MacGamesről 2 példányban. Olyan 6-7 óra alatt megjöttek a kulcsok.
-
Vertigo18
addikt
Félreértetted, nem az volt a lényege a mondandómnak, hogy szerintem te nem 2x12-t írtál, hanem az, hogy Te €-t írtál, és valójában olcsóbb, mert nálam pl. (12) $-nak mutatja!
De tényleg köszönöm a segítségedet, igazán értékes volt! Szerintem sokkal meggyőzőbb a segítségnyújtás, mint ha minden kérdésre majd bepötyögjük ezentúl, hogy "Google-zd ki, barátom!"
-
Vertigo18
addikt
válasz
[Prolixus] #9471 üzenetére
Köszönöm a kioktatást
! Azt hittem ez egy fórum, ahol az esetleg okosabbak válaszolnak a kevésbé tájékozottak kérdéseire. Van, aki ugyanígy gondolta és segített.
Látom, te nem!
A témát befejeztem.
-
Vertigo18
addikt
Köszi, hogy foglalkozol velem!
A Goty változatnál átfogóbb nem volt soha steamen? Tudom, hogy a korábban MacGames-en linkelt egy "sajátos" kiadás, de valami ehhez hasonló nem volt? Köszönöm egyébként, IsThereAnyDeal-t szoktam használni, ott már megnéztem ezt.
Azért nem mindegy, hogy valami 24 dollár (ennyi lenne a kettő a MacGamesen), vagy ingyen van...
-
Vertigo18
addikt
Vajon ez meddig lesz még? Mert ennyiért már eléggé best buy, viszont kettőt venni belőle már nem kevés zseton...
Van egyáltalán ilyen Steamen, hogy Complete Edition? Várható a "szelek" idején ekkora leárazás? Mert ott viszont van zsetonom, ha ennyi lesz ott is kb. akkor inkább ott venném.
-
Vertigo18
addikt
Köszi a válaszokat, akkor megerősítettetek. Azért az megint gáz, hogy ha veszed a BL1 + BL2 bundlet, az olcsóbb, mint a BL2... Azt külön is le lehetett volna árazni szerintem.
Nekem két darab BL2 kellene minél olcsóbban, minél több kieggel, más kívánságom nincs, csak EZ best buyban!
-
Vertigo18
addikt
válasz
[Prolixus] #9455 üzenetére
Nah, akkor a BL2-ből ez sem tartalmaz mindent?
-
Vertigo18
addikt
válasz
shaddy1027 #8960 üzenetére
Nagy köszi érte, ráadásul nem is egy kártyás közülük!
-
Vertigo18
addikt
Még annyi, hogy kb. 2 hónapja vettem meg a 2 "részt" a Humble-n 5 eu-ért, arra lehetettt volna ezt a definitive kupont rakni? Mert VOLT MÁR 75%-ban, csak nem tudom, hogy úgy játszanak-e ezek is, mint a steam, hogy engedményeknél nincs kuponozás...
-
Vertigo18
addikt
válasz
lkksioskdl3 #8821 üzenetére
+rep!
Igazad van, nem gondoltam bele, hogy valszeg nem steames kupont ad!
-
Vertigo18
addikt
Engem egy dolog érdekelne...
Ugye, ha valakinek még nem lenne meg és most megveszi a BTA-at, akkor megkapja többek között a Dead Islandot és a Riptidet is. Amit, ha aktivál, akkor a Definitive Collectiont már eleve 76%-os áron kapja, mivel az alapok megvannak. De erre fel tudja még használnia BTA-ban található kupont? Tudom, hogy alapesetben az "értékcsökkentett" játékokra már kupont nem lehet rakni, de ezek nem akciózva vannak, hanem azért olcsóbb, mert megvan már az alap kiadás...
Valaki kipróbálná?
-
Vertigo18
addikt
válasz
2thletme2day #8160 üzenetére
Folyamatosan megy felfelé, ahogy vásárolják...
-
Vertigo18
addikt
Szerintem az volt a legjobb éra, amikor havonta, vagy 3 hetente jött egy bundle, de az tényleg jó volt, mert ugyebár, ami ritkán kapható, azt mindig jobban is viszik.
Emlékszem, gyerekkoromban csak télen lehetett kapni banánt, akkor is piszok drágán, naná hogy mindenki azt szeretett volna enni. Manapság meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- EA Sports WRC '23
- Formula-1 humoros
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Battlefield 4
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest