- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#25237004 #17962 üzenetére
Nekem se szokott jönni kupon, pedig szoktam pause-olni, vagy most már "skip a month"...
Lehet azért mert éves előfizun vagyok és kvázi folyamtosan "előfizető" vagyok így, csak ugrok néha egyet-kettőt, stb.Gondolom nem mindegy talán, hogy amikor pause-olsz akkor van e még kifizetett hónapod utána, és esetleg mennyi (vagy havi vagy évesbe vagy, stb).
Ettől független tökmindegy mert amit ~9 EUR-ért ugrok (éves classic/hó), az valszeg 4-6-ért se kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged